Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

„Kate Winslet as ... The washing machine..." Geniální seriál, který paroduje snad všechno podstatné, co se kdy zapsalo do historie (především do té popkulturní a americké), u nějž se budete bavit podle toho, jak parodované předlohy znáte (mě ale samotnou překvapilo, že devadesát procent parodovaného materiálu jsem sama znala minimálně z doslechu, když ne přímo, takže žádný problém). Všechno s parádní hlasovou podporou Mily Kunis, Rosario Dawson, Amy Smart, Setha Greena a dalších celebrit, z nichž mnoho si sem, s pochopením pro ten správně šťavnatý sarkamus, sem tam cameácky zaběhlo nadabovat sama sebe. Během několika dní jsem sjela všechny díly až do devátého páte série (jenž je momentálně poslední) a se slinou na bradě doufám, že se brzy dočkám další várky, v níž se sem tam zase objeví nějaký klenot, jenž se zapíše do mé subjektivní síně parodické slávy Robot Chicken, na jejímž vrcholu prozatím stojí Mario ve Vice city a mix Mario Kart vs The transporter (aneb houbička z nintenda může být daleko drsnější než Statham XD ). ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Některé díly, zejména dva Star Wars speciály, hraniční s genialitou parodie a jsou zároveň i výbornou poctou tomu, co parodují. Bohužel ale u některých jiných jsem se zasmála poskrovnu, možná i kvůli tomu, že mi chybí znalosti a přehled v tom, co zrovna parodují (popkultura, politika, atd. - všechno ale zejména z americké scény). Takže místy jde opravdu o nehoráznou srandu k popukání, originální nejen animací ale třeba i tím, že skeče trvají obvykle jen pár sekund, místy ale o velkou nudu, takže 70%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Komiksy, seriály, aktuální filmy, politická scéna a parádní dávka nekorektnosti v až nesnesitelně rozkývané kvalitě. Jeden díl chci vidět zas a znova, u dalšího se ani nepousměju. Nejnezapomenutelnější jsou samozřejmě ataky do Star Wars či vlastní sebeparodie, protože tam šijí Green a spol. do svých nejmilovanějších kultů, ale mojí srdcovou záležitostí jsou malé role mých oblíbenců z Buffy. Být jich více, vydržím u Kuřete celých úctyhodných devět sezón. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z nedostatku novejch dilu mejch oblibenejch serialu jsem zkusil tenhle. A prekvapilo me, proc ma takova kravina tak vysoky hodnoceni. Prvni serie je totiz naprosto mimo, fory jsou bud desne dlouhy a bohuzel nevtipny, nebo naopak naprosto priserne kratky, kdy staci, aby ste zrovna kejchli a prosvihnete dva fory. Navic to zpracovani je fakt priserny, jak kdybych ve skrini vyhrabal plastelinu a stary omlaceny panacky, nalepil na ne z papiru vystrizeny pusy a zanimoval je. Ale tak nak z nudy jsem dokoukal celou prvni serii, ke konci uz jsem si na animaci zvyknul, sice me to furt nijak zvlast nebavilo, ale aspon me to prestalo srat. Jenze pak jsem zacal s druhou serii a to je naprosto jiny kafe, dlouhy fory jsou dlouhy presne akorat a kratky jsou sice kratky, ale ne nejak ultimatne, takze vetsinou kazdej for ma nejakou fajn pointu a i kdyz mi toho samozrejme spousta unika, protoze to je desna hromada narazek na osobnosti, filmy, kulturu atd. a to hlavne americkou a clovek to proste vsechno nemuze znat, vetsinou jsem se aspon parkrat za kazdej dil zasmal. No a nejak me to zaclo bavit, takze ted uz mam v sobe tri serie, pricemz prvni mizerna a druha s treti zhruba na stejny urovni a hodne vtipny. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Originálny a hravý animovaný seriál, ktorý paroduje všetko možné na svete. Niektoré gagy sú priam smrteľne vtipné, ale nájdu sa aj tie menej vydarené. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál. Škoda jen, že některým fórům nerozumím, (a to pak míra zábavy bohužel rapidně klesá) ale to, čemu rozumím, stojí za to!:) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krátké a občas i delší příběhy ( parodie ) na úplně vše co se ve světě děje a obzvlášť na filmové dění. Je to někdy jak na houpačce pár vtípkům se zasmějete a pobaví, ale u záplavy dalších desítek frků ani úsměv. Ale je znát postupem času jemné zlepšování, přecházení v delší úseky a kvalita jde malinko vzhůru. / Viděné epizody z 1-4 série *82.dílů / Zatím nehodlám dál sledovat ( Hodnocení: 7/10 ) ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Kdo si nechce kazit iluze o svým oblíbených filmech, seriálech, idolech, ať se RC raději obloukem vyhne. Pro všechny ostatní, nestoudná zábava! NUMB CHUCKING! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tento seriál v mých očích vyzdvihuje Setha Greena o několik pater výš do kultovního nebe. Desetiminutové epizodky, u kterých je NUTNÉ znát dokonale USA pop-kulturu. Bez její znalosti je tento seriálek pro běžné obyvatelstvo takřka nestravitelnou brutalitou klepající na hranici dobrého vkusu každým dalším dílem... totálních 100%... P.S.: Výpis známých celebrit zde není ani zdaleka kompletní. Člověk musí smeknout, že je spousta z nich ochotna se účastnit na tak odvážném a nekorektním projektu... ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pre milovníkov paródie, čierneho humoru, animovaných skečov a čierneho humoru, setha greena a čierneho humoru a šialených nápadov a predovšetkým čierneho humoru je tu táto roztomilá šov pre silné žalúdky a odolné bránice. ITS ALIVE! bravúrna show . . . ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu srandovní webseriál který paroduje různé slavné filmy. Hlavně ty Star Wars parodie jsou dobré. :D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Robot Chciken je zajisté fénomén, ale já se nemůžu zbavit dojmu že první série je takový trochu suchý rozjezd. Bohužel celkem dlouhej, co se ale musí vyzdvyhnout je rozhodně finální znělka to "kvokání" je geniální, a taky to že Green sehnal toliko neuvěřitelných celebrit. Jo a taky famozní poslední epizody kde vždycky všici zhebnou:-D Dávám hodně silné 4*, protože Family guy který sjíždím zároveň mi přijde lepší. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tolik popkulturních ikon, kolik si hlava obyčejného smrtelníka ani nezapamatuje. Sem tam politika. Z toho všeho si seriál dělá prdel, ale ne tak nekonvenčně jako Foxovy animáky. V podstatě sex, drogy a gore’n’roll. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Škoda tolik veletrapných scén. Ty pak utopí ty neuvěřitelně geniální skeče. Na spoustu z nich asi jen tak nezapomenu, ale jako celek Robot Chicken občas pokulhává a je to velká smůla. 10 minut brutálního výmazu mi bude časem asi chybět, ale bohužel rozloučení v podobě třetí řady se moc nepovedlo, třeba to čtvrtá napraví, Sethu Greenovi budu novou šanci dávat stále a stále. Nejlepší je stejně závěrečná znělka a tu chci slyšet ještě mnohokrát. Inu další série můj dojem moc nenapravily. Najít geniální skeče čím dál častěji připomíná pověstnou jehlu v senu. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Většinou to je jenom dobrý, ale sem tam se podaří moment, kterýmu by nebyla těsná ani škatule 'geniální'. P.S.: III. série už ale stojí celá zaprd. ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama