Reklama

Reklama

Hibernace

(festivalový název)
  • Velká Británie Hibernation
Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2005, 15 min

Obsahy(1)

Rok 1985, tajný dům ukrytý v koruně stromu. Dvě podivná stvoření ve zvířecích kostýmech provádějí experiment s oživením včely. Cílem jejich pokusů je ovšem oživit něco mnohem většího. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

bassator 

všechny recenze uživatele

43rd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2008 - THE BEST OF THE PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL - Nejlepší filmy Festivalu krátkých filmu Praha - 25%, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - ???/??? ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Více než obyčejný kraťas. Musím souhlasit s Jhershawem.. atmosféra jak z kultíku Donnie Darko, tajemná kamera, hodící se animace, krásně morbidní obleky zvířat.. ()

Reklama

cajda 

všechny recenze uživatele

Vizuálně netradiční a originální příběh o dvou dětech ve zvířecích kostýmech, co vymýšlí způsob, jak oživit svého kamaráda. Nestydím se přiznat, že se mě jejich zoufalá snaha v dřevěném/stromovém domku dotkla. Dát tomu jinou hudbu, vznikl by slušný horor. Možná s dobrým koncem, ale rozhodně s velmi nepříjemnou pachutí na jazyku. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené, z prvního bloku krátkých filmů se mi tento líbil skoro nejvíc, měl takovou "DonnieDarkovskou" atmosféru :) 90 % ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama