Reklama

Reklama

Spin

  • USA God is a DJ
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Hudební / Sci-Fi
USA, 2005, 8 min

Obsahy(1)

Tajemný DJ je vyslán do rušné části města, aby zasáhl v řadě řetězových reakcí, které jsou běžnou součástí našeho života, avšak díky záměně časových stop vypuká chaos. (oficiální text distributora)

Recenze (111)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní krátkometrážní snímek, který svým zpracováním minimálně zaujme a když už ne tím, tak příběhem určitě. Minimálně u mě to dokázal. A i když je to déle, co jsem tento filmík viděl, stále mohu tvrdit, že na příběhově a nápadově lepší jsem stále nenarazil. --- 95 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak to jde jednoduše. Spin je ukázkou, že těch relativně krátkých 8 minut se dá využít naprosto dokonale i jednoduchým nápadem. Většina ostatních režisérů vymýšlí hlouposti a nesmyslně přidává vrsty až je celek nudný a prázdný. Tohle je přesně naopak, vždyť stačí to vzít za správný konec a pak to všechno funguje jak má... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jamin Winans .. Strážný anděl v podobě stále korigujícího DJe. Život je složitá souhra náhod - jedna kladná změna se může projevit jinde negativně.. Chce to prostě jen správně upříst beaty dohromady. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pěkný nápad, zpracování sice nic moc ale za ten krásný konec si to ty čtyři kanadské hokejisty zaslouží. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vskutku >vypointovaná< hříčka o tom, že... ...všechno souvisí se vším a vše je jak má být, protože kdyby to tak nemělo být, tak by to tak nebylo a nakonec stejně všechno souvisí... Jojo, v tomhle filmku to neskřípe, protože když d.j. God scratchuje... Amen! %-] - - - P.S. Pro nevěřící k uvěření zde: http://www.youtube.com/watch?v=oP59tQf_njc - - - - - (Poprvé viděno 17.7.2011 na YouTube, hodnocení 594., komentář zde jako čtyřiasedmdesátý - 17.7.2011) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Originální, krátké, vtipné a navrch technicky špičkové. Krásná polemika o tom, že nikdy se nezavděčíte všem a všechno v životě je nějakým způsobem dané.. :))) Teda pokud nejse DJ s kouzelnýma udělátkama ;) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Co by se.. kdyby se .. ? Originalita nápadu - mixování mezi životem a smrtí, láskou a hříchem. Co vše se dá nacpat do pouhých 8 minut a jak je naplno využít. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle patří určitě mezi nejoriginálnější a nejlepší hrané krátkometrážní snímky. Provedení je bezchybné, hlavní postava je celkem sympaťák a můj neoblíbený styl muziky se na osm minut stal rajskou hudbou. God is not a DJ, God is director. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Spin je mj. termín z částicové fyziky, součást teorií o korelaci a synchronizaci dějů napříč vesmírem - a tenhle kraťas je taková Lola běží o život v kostce, totiž na talíři. Vtipné, milé, ale nic nového, a dneska to navíc působí dokonce zbytečně rozvlekle a omšele: filmek, který jak stárne, nezraje. *** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Skvělý kraťas. Originální (ačkoliv někomu možná připomene film Lola běží o život), vtipný, vypointovaný, s parádním vizuálem... Jedna z písní od P!NK se jmenuje "God is a DJ". V tomto případě to těch osm minut skutečně platilo... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další parádní kraťas, který spolu se "Still Life" patří mezi nejlepší hrané kraťasy, co jsem viděl. Skvělý sci-fi nápad a výborné provedení s chytlavou hudbou. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Tak takhle to funguje? :) Výborný nápad, divák se může u tohoto krátkého filmečku opravdu pobavit a zaujatě jej sledovat až do úplného konce. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Prostřednictvím mixážního pultu lze změnit běh událostí. Výborný nápad a ještě k tomu výborně natočený snímek. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Winansova filozofia obsahuje jednu markantnú myšlienku, ktorá prestupuje celým jeho dielom: život je ako hudba, dokonale skomponovaná súhra tónov, ktorá musí byť udržiavaná v rovnováhe. Spin je jej audiovizuálnym vyjadrením vo vzťahu k Bohu a samotnej ľudskej existencii, podmienenej náhodami - alebo snáď osudovým predurčením? DJ to svoje jednoznačne má. 85% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

95% - Nádherný kraťas o DJ-ovi, který pomocí svého mixážního pultu dokáže hýbat s lidskými osudy. Kdyby jen takových dobrých nápadů a zábavy bylo ve více krátkých filmech... ()

Reklama

Reklama