Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Recenze (107)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavě udělanej seriál, ve kterém se opakuje jeden a ten samý den pořád dokola a my se společně s hrdinou koukáme stále hlouběji a hlouběji do příběhu. Z pouhého obvinění z vraždy se propracuje hlavní hrdina až na tak obsáhlou konspirační teorii, která sahá k hlavounům města, ale i jeho otci. Musí patrat a dávat dohromady informace, aby sám sebe, ale také své nejbližší ochránil. Potěšili role povědomých tváří - Adam Baldwin (Chuck), Ian Antony Dale (Tekken), Nestor Carbonell (Ztraceni) nebo Peyton List (Flashforward). Trošku mi neseděla Moon Bloodgood se kterou jsem měl problém i v Cestovateli. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Been There Done That ve 13 velice vyrovnaných dílech. Skvělé, ale bohužel ne pro časté reprízy, vzhledem ke své podstatě. Ať žije Andrea Battle :) Jen škoda toho špatného premiérového přijetí, ale naštěstí se časem vše podařilo dohnat. Aneb klasický případ seriálu, který se stal hitem online, mimo USA a následně na DVD. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

V časovej slučke sa rozohráva príbeh, ktorý v každej jednej časti mixuje niekoľko filmov, ktoré ste už určite videli. Niektoré časti skutočne skvelé, iné dosť slabé. Pri 13-dielnom seriály je to však dosť cítiť. Každopádne sa jedná o príjemnú kriminálku s netradičným motívom, Na Hromnice o deň viac. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadá na obyčejnou kriminálku, kde je hlavní postava v časové smyčce a prožívá ten samí den dokola a dokola. Jenže každým dalším dílem je to napínavější, zajímavější a komplikovanější pro hlavní postavu. Seriál má skvěle zpracované zvraty, pořád se něco děje a žádný díl se nevleče. Je škoda, že se seriál nedočkal úspěchu a nedostali jsme další řadu. Ale když se nad tím divák zamyslí, je vlastně dobře, že další série nevznikla. Takhle ten seriál funguje výborně a i když to má trochu otevřené vrátka pro pokračování, tak to ničemu nevadí a celý dojem seriálu nekazí. Za mě výborná záležitost a vřele doporučuji pro fanoušky kriminálek. Díky časové smyčce je na co koukat. 9/10VÍCE ZDE ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"DECISION - CONSEQUENCE" ------------ Zaujímavý seriál, ktorý si pamätám ešte z roku 2011 vďaka hláške z televíznej upútavky - "Ráno sa zobudím a je ten istý prašivý deň.". Day Break okrem svojho základného námetu časových hrátok a pomerne kreatívneho scenára nemá čo iné ponúknuť. Navyše, to spiknutie bolo až moc veľké na to, aby bolo aspoň trochu uveriteľné, ale čo tam po uveriteľnosti, keď sa nachádzame v časovej slučke, všakže? Aj keď to nostalgia chce podržať na štyroch hviezdach, nedá sa. Veľmi slabá produkcia. Tri hviezdičky budú akurát. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama