Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Recenze (107)

medlo 

všechny recenze uživatele

Veľkou nevýhodou "Day Breaku" je, že aj keď má len jednu sériu a tak na pohľad jednoduchú zápletku, autori kombinujú do nekonečna, prepájajú všetko so všetkým a sami sa po čase stratia. Niektoré veci mi pripadali ako nedokončené resp. zabudnuté. Koniec zas vyzeral, ako by tvorcovia chystali pokračovanie. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Má svoje mouchy, ne všichni herci jsou tak charismatičtí a přesvědčiví jak se sluší, určitě se taky budete místy trochu ztrácet mezi všemi postavami....ale je to sakra zábavné a chytré zároveň. ABC kvůli nízké sledovanosti podle všeho vysílání přeruší a zbylých 7 dílů bude ke shlédnutí pouze na internetu. Další smutnou zprávou je, že děj zřejmě není uzavřený a po 13. epizodě se dozvíme úplný prd.....zatím ale slabší 4*. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Filmy/seriály o časových smyčkách mají v 90% problém v tom, že se brzy dostanou do kruhu stereotypu a diváka nebaví neustále se opakující scény. Tyto problémy mají filmy s dvouhodinovou stopáží a proto jsem byl velice zvědav, jak se to povede ve 13 hodinové seriálové podobě. A byl jsem překvapen, že to tvůrci zvládli velice dobře. I přes přímočarý příběh obvinění z vraždy a následné hledání skutečného vraha, si tvůrci připravily celou řadu podpříbehů, které neustále nerecyklují již viděné. Jediné co seriálu nejvíce škodí je televizní lacinost, která je viditelná hlavně v akčních scénách. Ale jinak velice zábavné a svižné. ()

horacko

všechny recenze uživatele

K seriálu ma doviedla televízia. Zatiaľ mám za sebou prvé tri časti a musím uznať, že mám pred sebou asi ďalší kvalitní krimi seriál. Sympaťák v hlavnej úlohe seriálu veľmi dobre prispieva. Samotný fakt, že sa v seriáli opakuje stále ten istý deň, a nik ani samotný hrdinovia seriálu nechápu prečo, mi vôbec nevadí. Pochopenie je tu vlastne zbytočné. Stačí sledovať dej, a nechať sa prekvapiť čo prinesie ďalšie prebudenie ráno krátko po šiestej. Hodnotenie pridám až po vzhliadnutí celého seriálu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, co tu bylo špatně. Atraktivní námět časové smyčky, komplexní děj, poměrně sebejistá režie a parta výbornejch seriálovejch herců. Přes to všechno mě to ale nijak zvlášť nechytlo. Celé to hraje hrozně na náhodu, je to neuvěřitelně překombinované a dlouhou dobu takové neosobní. Na druhou stranu je to jeden z mála seriálů minulé dekády, co má jasný konec. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama