Reklama

Reklama

Za rozbřesku

(seriál)
USA, (2006–2007), 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Paul Zbyszewski

Kamera:

Bill Roe

Hrají:

Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding, Ramon Rodriguez, Adam Baldwin, Michael McGrady, Joe Nieves, Mitch Pileggi, Ian Anthony Dale (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Detektiv Brett Hopper prožívá jeden den stále dokola. Pokaždé se probudí vedle své krásné přítelkyně Rity. Za oknem sedí holub a v televizi hlásí, že se na dálnici převrátil nákladní vůz s plínkami. Vždy je také neprávem obviněn z vraždy Alberta Garzy. Kyž se znovu probouzí do tohoto opakujícího se dne, vše si pamatuje. Díky tomu má o všem, co se stane, přehled a může tak zachránit mnoho lidí. Pokud chce, aby konečně nastal zítřek, musí najít pravého vraha zástupce státního nadvládního Alberta Garzy. (fray)

(více)

Diskuze

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

A me se treba na serialu hodne libilo, ze kazdej dil je jinej - jednou se hl. hrdina zabarikadoval na policejni stanici, pak si zase užívá dovolenou a pak zase hodněkrát přemlouvá šéfa věznice ... Jinak super seriál - skvělej důraz na detail, dobrá akce, herci, scénář ...

gaarq

gaarq (hodnocení, recenze)

13/13 nejlepší seriál v poslední době. vidina jedné řady, jak už kdosi poznamenal v komentářích, nedovolila scénáristů klasické zlo nelogických a žvejkačkových scénářů. tady odsýpá, má to hlavu a patu a hlavně, někam to směřuje. dobré obsazení rolí, dobrá režie. super bomba speciál ;)

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

punk_zero: když mi zjistíš čas a díl, tak ti to zjistim okamžitě ....

punk_zero

punk_zero (hodnocení, recenze)

Zdravím, asi nebudete vediet, ale pre istotu sa chcem spytat. Ako sa vola pesnicka ktora hrala  tomto serialy asi tak v 2. alebo 3. casti?

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Spoiler!!!: Ten muž na konci bol Jared (či ako sa volal). Ten ktoremu sa tiež opakoval deň. Akurat, že bol oholeny a v obleku.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Kdo viděl i konec seriálu, mohl by mi říct, kdo byl ten záhadný muž v posledním záběru?

Fisik

Fisik (hodnocení, recenze)

proc by ses to nedozvedela? :) prave ze serial skonci uplne v tom nejlepsim, co mohlo byt a i diky tomu ocenuju tvurce, jak se k tomu postavili :)

StClara

StClara (hodnocení, recenze)

Zatim jsem shledla jen par dilu a davam *** a nevim jestli dam nekdy vic. Napeti je, ale stale dokola ... skoda ze se asi nedovime jak to skonci ...

stik

stik (hodnocení, recenze)

Skvělý seriál, ani na chvíli si od toho napětí neodpočinete :-)

Fisik

Fisik (hodnocení, recenze)

tenhle serial nema chybu ... po poslednim dile to proste zvladli vyborne ... at se de zahrabat lost, kde hurly v poslednim dile, celou dobu zkousi nastartovat auto ... takhle ma vypadat pravy serial a pri kazdym dile sem se proste bavil

Brak

Brak (hodnocení, recenze)

Nechápem jak to mohli zrušiť, však je to vymakany serial.....stále nemožem pochopiť, prečo to ty sprosty amikovia nepozerali....a možno sa ani nedozvieme jak to skonči, tak to ma na tom najviac s..e ! ! !

SaulTigh

SaulTigh (hodnocení, recenze)

Seriál mě velmi překvapil.... kdyby se jim tam povedlo v dalších dílech přidat více mystiky jako to bylo (viz odkaz díl 6, mexický vrah EL Lloron) ... mohl by ztoho ještě vyjít souboj dobra a zla kde má detektiv Harper stejně se opakující den na to aby zlo porazil.... Snad se brzo dozvíme, jak to bude pokračovat *-)

Girili

Girili (hodnocení, recenze)

Nechci byt poslem spatnych zprav, ale ABC pro nizkou sledovanost pozastavila vysilani tohoto serialu, takze se asi nedozvime, kolikrat si Hopper jeste zopakne ten bajecny den... :-(
http://www.tv.com/tracking/viewer.html?tid=98671&ref_id=58017&ref_type=101&om_act=convert&om_clk=headlinessh&tag=headlines;title;0

Vedle srovnatelnych srovnatelnych serialu jako jsou Heroes, Prison Break, Lost a Dexter sice malicko pokulhava, ale i tak dobre.
+ nezaznamenala jsem moc do oci bijicich scenaristickych hlouposti a nelogicnosti
+ ma konecny pocet dilu, takze snad nebude trpet nesvarem tech ostatnich, tedy nekonecnym natahovanim
- chybi mi u nej vetsi napeti, necekam dalsi dil s nesnesitelnou netrpelivosti.

Hoffmanos

Hoffmanos (hodnocení, recenze)

Někdo se nám tady inspiroval Prison Breakem.
NO... já jsem viděl jenom pilot.. a před obodováním 5ti už mě nikdo nezastaví .. Doufám že tenhle seriál časem neupadne.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

No... po dvou dílech hodnotit seriál.... když už, tak minimálně po pěti, ne?

Reklama

Reklama