Reklama

Reklama

Starý mládenec Šajtle (Vlastimil Brodský) provozuje svůj krejčovský salon v pavlačovém domě na pražské periferii. Více práce než nové pánské obleky ho však stojí odolávání nátlaku dvou vdavekchtivých paniček (Slávka Budínová a Luba Skořepová), které bojují o jeho přízeň. Snaží se u nich vyvolat dojem, že je světák a dobrodruh, který má milenky a ctitelky po celém městě. Svou pečlivě udržovanou pověstí však jen podněcuje jejich lačný zájem. Jednoho dne se nicméně zaplete do nečekané situace, která z něj učiní dobrodruha korunovaného. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Krejčík na roztrhání. Slávka Budínová, Luba Skořepová a Květa Fialová líčí rafinované milostné nástrahy na nebohého Vlastimila Brodského a místy je to zábava doslova k popukání. Jako celek ovšem žádná sláva. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Dost zoufalá podívaná. Moje oblíbená Slávka tady vypadá a žvatlá jak Mickey Mouse, Luba působí natolik ordinérně, až mi to bylo nepříjemné a Brodský hraje tu svou klasiku "čumim jak vrána, občas zakoulim očima, vono to nějak dopadne". Vlastně obsadit Brodského do role muže, o kterého se ženy perou je totální fail (to mohlo projít max. v Ďábelských líbánkách), selhání logiky tvůrců. Jako selhání logiky mé beru to, že jsem to dobrovolně dokoukala do konce. ()

Související novinky

Květa Fialová 1929 - 2017

Květa Fialová 1929 - 2017

26.09.2017

Po dlouhé nemoci zemřela ve věku 88 let herečka Květa Fialová. Narodila se v české kolonii u slovenského Fiľakova do rodiny plukovníka letectva. Spolu se sestrou Blankou navštěvovala katolickou školu… (více)

Reklama

Reklama