Reklama

Reklama

Tennis no ódži-sama

(seriál)
  • Japonsko テニスの王子様 (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Sportovní
Japonsko, 2001, 178x22 min

Předloha:

Takeši Konomi (komiks)

Hrají:

Kendžiró Cuda, Čieko Higuči, Daisuke Namikawa, Iššin Čiba, Džun'iči Suwabe, Džúróta Kosugi, Masaja Onosaka, Nozomu Sasaki, Rika Macumoto, Júdži Ueda (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Dvanáctiletý Ryoma Echizen je zázračný tenisový talent. V USA už vyhrál několik turnajů celostátní úrovně za sebou. Jeho otec se ale rozhodne přestěhovat do rodného Japonska, kde Ryoma začne navštěvovat Seishunskou akademii v Tokyu. Ta je známá svým silným tenisovým klubem, plným talentovaných hráčů. Přesto Ryoma záhy po svém příchodu porazí několik starších hráčů a stane se jedním z reprezentantů školy. Cesta k vítězství v turnaji prefektury, natož v celonárodním turnaji bude ale dlouhá a těžká. Navíc Ryoma - jak se zdá - má i jiné cíle. (Genryuusai)

(více)

Recenze (3)

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Anime se 178+ díly, kde se pořád dokola jen hraje tenis? I tak se dá POT popsat. Kdokoli by ale chtěl vyvozovat závěry jen z toho, měl by se nejdřív podívat na pár dílů. Nechápu jak to tvůrci dokázali, ale až na pár hluchých míst kolem finále turnaje Kantou je to alespoň podle mě dokonalý shonen. Je sice pravda, že je tam hodně nereálných věcí, ale tenis je jen tenis a bez nereálných schopností hlavních postav by to nebylo ono) Navíc se na POTu podílejí 2 z mých nejoblíbenějších dabérů (hlasy Tezuky a Eijiho), takže nemůžu jinak než za 5*. Taky bych ještě chtěl dodat, že ke konci se to zlepšovalo a zlepšovalo (stejně jako schopnosti Echizena) a na pokračování ve dvou OVA se vážně těším. Lleyton Hewit, mada mada dane. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Romantiku v tom anime nehledejte. Hlavní postava v podstatě nemá v hlavě nic jiného než tenis. Ale je to sranda. Dost komedie, určitě se člověk při tom dokáže i zasmát. Samozřejmě strašně přehnané zápasy a ultimátní nerealistické powers. Místy ten tenis hrajou tak šíleně, že kdybyste proti jednomu z těch středoškoláků postavili třeba T. Berdycha, po několika minutách by odešel s prázdnou. ;) ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele

Úžasný anime, sice v reálu nepředstavitelné, ale rivalita Echizen-Tezuka nikdy nemrzí, postavy byly perfektní a celý seriál byl protkán skvělým humorem i emocemi. ()

Reklama

Reklama