Reklama

Reklama

10 položek a méně

  • USA 10 Items or Less (více)
všechny plakáty
Trailer

Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života... Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ehax

Ehax (hodnocení, recenze)

Tak dostala tu praci nebo ne ? :D Jen vim ze do obchodaku se nevrati

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

10 položek a méně... paráda... 10 položek a méně, co mám rád-prodyšná bavlna:-D

Naimad

Naimad (hodnocení, recenze)

Kde najít motivaci rozhýbat svůj život ? Velmi uvolněný film, který vám navodí příjemnou náladu. Sympatické herecké duo, zajímavé dialogy, i když možná někdy zbytečně protažené. Sheldon ilustruje, proč se hodí spíše do sitcomů. Jen jsem nepochopil kam Paz Vega na začátku tak spěchá.

lzap

lzap (hodnocení, recenze)

Skvělý snímek, který jenom překvapil. Naprosto jednoduchý scénář, který je ovšem vtipně zpracovaný. Několik štěků Jima Parsonse potvrzuje jeho nepochybné herecké kvality (je to prostě komik), Paz Vega má naprosto skvělý španělský přízvuk (hodně mi to někoho připomínalo) a Danny DeVito si svých deset vteřin taky užije. Skvělé.

Scallywag

Scallywag (hodnocení, recenze)

uzasnej film (4*),,no a Paz Vega? nadherna, krasna a okouzlujici, divka mych snu :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

musim proste dat 5 * .. cely cas som uvazoval nad 4* .. ale ten koniec.. akoze super film milujem :) .. paz vega freeman.. akoze bestof premna..

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu strašná nuda bez jakéhokoliv sebemenšího rozptýlení...2x jsem u toho udřímnul, beru ale i druhou stranu mince: když se den vydaří, jak krásně se dá prožít a kolik toho za něj stihnout... :-)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Satir: Ty opravdu tápeš, co tím chtěl básník říct? U tak jednoduchého a značně prostého filmu? Hmmm, podivné.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

I´m deeply in love...tak tenhle film jsem si zamiloval hned z traileru. Tohle je moje MUST SEE number one!! freeman je prostě king a má nejúžasnější a nejšarmantnější úsměv všech dob.

Reklama

Reklama