Reklama

Reklama

To nejlepší podle Johna Cleese

(video kompilace)
  • Velká Británie John Cleese's Personal Best

VOD (1)

Obsahy(1)

Během více než čtyřiceti let si JOHN CLEESE získal miliony – ba možná miliardy – fanoušků, kteří se díky němu často prosmáli téměř do stavu inkontinence. Ale zeptali jste se někdy sami sebe: “Čemu se směje sám JOHN CLEESE?” Nezeptali, že ano, vy sobečtí mizerové? Tak dobře, zkuste teď - aspoň jednou v životě - přemýšlet o někom jiném a podívejte se na To nejlepšího podle Johna Cleeseho. Uvnitř naleznete šokující soubor pythonovských kousků vybraných velikým Cleesem osobně a dále původní - dosud nikde neuvedený - materiál vytvořený panem „Velkolepým“ exkluzivně pouze pro toto posvátné DVD. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li hyenismus takéhoto výběru, který vlastně nikdo nechce a je tudíž zcela zbytečný, tak se jedná o zdařilý průřez těch nejlepších scének a skečů Monty Pythonů. Samotný nápad toto vydat je za "Odpad !". Ovšem genialitu samotného humoru sršícího vtipem, absurditou a originalitou to nikterak nesnižuje ani v nejmenším. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Nejsem z těch, co by znali všechny skeče MP z paměti a nazpátek, takže jsem se bavil. Nejvíc u skeče, kvuli kterému prý John Cleese nikdy nedostane rytířský titul :)) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přínos tohoto DVD je jasný: 1) A Tale of Happy Valley. Z Fliegender Zirkusu pocházející neskutečná montypythonovská "pohádka" s princem Cleesem, královnou Chapmanem, králem Jonesem, šeredným Palinem, ultrahezkým Idlem a dalšími mě rozesmála k slzám. 2) Interview s 96letým Cleesem, který se coby zazobaný nerudný dědek povaluje u bazénu a má všechny "rád" tak, jak to umí jen on. No a co se týče MP skečů, vybrány jsou slušně. Ono se ale (mezi námi) při jejich sestavování dalo těžko sáhnout vedle.__P.S. Chapmanovo Best of je celkově nejlepší, Cleesovo rozhodně nejvtipnější. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Obsahu musím dát 5*, ale počin vydání těchto DVD hodnotím velice špatně. Rozhovor u bazénu je docela vtipnej, ale vtipný už není si toto DVD pořizovat za nějakých 400-500Kč, natož celou kolekci.....Kdyby vyšlo jedno nabušený dvojDVD se všemi členy, tak to beru.... ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu hodnotit skeče, protože ty jsou naprosto geniální a ani po letech neztrácejí nic ze své originality. Na tomhle výběru, který rámuje John Cleese velmi vtipným rozhovorem, jenž dokazuje, že jednou Python, navždy Python, je někdy ale vidět, jak jsou ty gagy vytržený z kontextu a chybí jim taková ta dadaistická spojení. Co ovšem zaráží, je fakt, proč by si člověk měl za velký prachy tohle DVD koupit, když je tam jen hodinka skečů a gagů. Mělo by to vyjít souhrně a bylo by to lepší. Ale nic to nemění na tom, že tyhle skeče jsou sehr gut. 90%. P. S.. úvodní pohádka je jeden z mála skečů, který jsem neznal a totálně mě rozsekala. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Ostatním členům jsem dal ,,jen" 80%,a to jen proto,že nemám moc rád takové ty promo výběry, ale panu Cleesemu za jeho komentář povinně 99%. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Co dodat - Cleese vybírá své nejoblíbenější scénky a v pauzách si hraje na staříka na umření (na konci fakt umře:), který je otravný jak osina v zadku a buran atd. VÝBORNÉ!!! ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Cleese z toho dělá jakýsi dokument, což tomu přidává šťávu. Tím, že je v kompilaci A Happy Valley tomu dám vyšší "skóre" (Happy Valley už se dřívě objevilo v Monty Python's Fliegender Zirkus). 95% ()

Reklama

Reklama