Reklama

Reklama

To nejlepší podle Michaela Palina

(video kompilace)
  • Velká Británie Michael Palin's Personal Best

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Palin - dobrodruh, světoběžník a " komik komiků" - vydržel nějakým záhadným způsobem sedět na jednom místě akorát tak dlouho, aby dal dohromady svůj soubor toho nejlepšího z Monty Pythona. Věčný tulák Palin samozřejmě neodolal a přihřál si svou cestovatelskou polívčičku, protože svůj výlet ozvláštnil o výlet mezi vyznavače tance rybích políčků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

woody 

všechny recenze uživatele

Nuže, co považuje Michael Palin za nejlepší věci z Montyho Pythona? Pokud si nechcete zkazit překvápko přestaňte číst -- NOW! ItsMan vylézající z moře. Frantíci představují letadlovou ovci (všimněte si jak se Michael snaží nezasmát - povšiml si Melies). Maďarsko-anglický konzervační slovník (Mé vznášedlo je plné úhořů). Zpovídaní ještěrky, kachny (imho jedna z těch slabších věcí). Představení zapomenutého skladatele, jehož jméno by čtyřnásobně přesáhlo kapacitu tohoto komentu. Sprostý lékárník (Kdo má syfla?) Reportér ptající se malého Erička, jestli by chtěl aby na něj spadlo 16 tun. Bratři Piraňové, vyžívající se v sarkasmu a pronásledovaní Bodlinatým Normanem. Závod funebráků. Větrná hůrka za pomocí praporů a Julius Ceasar zahraný signalizačními lampami. Vydírání (Za 300 liber neprozradíme jméno vašeho milence, milá paní S.) Můj milovaný muž s magnetofonem v nose... A dokonce i ve stereu! Nebezpečná armáda (Pane, chci odejít z armády. Máte tu zbraně, žádné hračky) - skeč je zkrácen, nedočkáte se batrů Vercotiových. Architekt chtející být zednářem - nádherné rozčilený John Cleese, poté co je odmítnut jeho návrh na obytný blok v podobě jatek. Skot na koni - odhadnete-li správně jeho pointu patříte mezi Pythony. Neodhatnete-li jste jen normální člověk jako já nebo vy! Lov nejneškodnější hmyzu - komára - s pomocí raketometu a samopalu. Výměna manželek, představení nové poštovní schránky (nádherné vyslovování slova BOX) a sýrařství bez sýrů (Zeptám se ještě jednou, jestli máte sýr. Jestli odpovíte "Ne" prostřelím vám hlavu). A samozřejmě vybral i nějaké Gillimovky - tanečníky, sexuální atlety a geniální tančící zuby Conrada Poohse. Nechybí Tanec rybích políčků - jakož i nově natočené představení tohoto sportu, který provozuje i belgická královna. Překvapivě chybí španělská inkvizice. No což, už se mu to asi přejedlo... V bonusech je navíc i muž se třemi hýžděmi a famózní John Cleese jako božský Ludwig Van skládající svou devátou (Seru na tvou cukřenku!) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li hyenismus takéhoto výběru, který vlastně nikdo nechce a je tudíž zcela zbytečný, tak se jedná o zdařilý průřez těch nejlepších scének a skečů Monty Pythonů. Genialitu samotného humoru sršícího vtipem, absurditou a originalitou to nikterak nesnižuje ani v nejmenším. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká španělskou inkvizici! No a vidíte to, na Michaelově výběru jsem ji čekal... A není tam. To je ale asi jediná chyba. Palin coby cestovatel (aby ne) nás svým "Personal best" provádí vskutku zasvěceně a tak nějak decentně vtipně a mile, že mu i tu chybějící inkvizici odpustíte. Vždyť koho by nezajímalo, kde se vzala rybí políčkovaná? ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Jojo, není nad angličtinu od Maďara...mé vznášedlo je plné úhořů :o) Co dodat, Monty Python byl, je a vždy bude mojí srdeční záležitostí. Takže odpověď na otázku: může člověk (jako JÁ) odolat tomu „NEJlepšímu“ (pokud se to dá tak nazvat a vybrat) podle Michaela Palina? Řečeno Montypythonovskou mluvou.....bradavky mi přímo tvrdly rozkoší. Pokud nevěříte, zeptejte se kachny, kočky a ještěrky, ty vám to ozřejmí. Na své si přijdou i milovníci umění. Konkrétně Ti, kteří obdivují NEJvětšího německého umělce (skladatele) všech dob Johanna Gambolputtyho-de von Ausfern-Schplenden-Schlitter-Crasscrenbon-Fried-Digger-Dingle-Dangle-Dougle-Dungle-Burstein-von-Knacker-Trasher-Apple...................z Ulmu. Nesnažte se o tom polemizovat nebo na vás pošlu Dinsdalea a ten vám přátelsky přibije hlavu k podlaze :o) To vše and many many more uvidíte v tomto exkluzivním výběru. ()

Micka 

všechny recenze uživatele

Pythonovsky skvělé a Pelinosvky úžasné :) !! Nehodlám tady vypisovat to, co už tady psal woody přede mnou, jen dodám, že je poněkud škoda, že nejsou titulky k bonusům, jelikož Pythonovská angličtina je sice pěkná, ale pro průměrného angličtináře někdy špatně pochytitelná. :) ()

ariari 

všechny recenze uživatele

toto pozerám, keď potrebujem dobiť baterky. Palin je pomerne vyťažený týpek,...obcestoval párkrát celú zemeuľu, ale s akou pohodou...tak chápem, kde brali s Chapíkom nápady. ()

Reklama

Reklama