Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Okara 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní snímeček o útrapách jendoho z mých nejoblíbenějších "hrdinů" animovaného plátna. Scrat ovšem tentokrát povýšil a svůj starý dobrý oříšek nahání pomocí stroje času v nejrůznějších historických dobách, které se dají velice pěkně poznat. Parádní oddechových pět minut k pousmání. 80% ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Pre-hysterický drevokocúr či čo Zkrat, miláček na první pohled, cestuje pomocí stroje času za svou bílou velrybou - dubovým oříškem, jako by byl poslední na světě. Hezké cameo role pětice hrdinů z doby ledové a vystižení epoch, prostředí i žánrů (Excalibur, Baron Prášil, Fr. revoluce, Titanic ad.) filmovými prostředky. Stále trochu moc konzervativní, ale pro jednohubku snesitelná, hudba. ()

Reklama

Kobitch 

všechny recenze uživatele

V posledním filmu oscarového ročníku sledujeme notoricky známého veveráka Scrata z Doby ledové, který se tentokrát stěhuje v čase i prostoru díky stroji času, na který náhodou narazil. K perfektní animaci asi nemusím nic dodávat, příběh se mi taky líbil — tohle je prostě příjemný a vtipný animák, jak už to u spin-offech Doby ledové bývá. [Oscary 2006] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je trochu provařené, ale tady to celkem fungovalo v tom, aby se Scrat dostal do dalších pořádných průserů. Možná jsem tohle měl vidět dříve a ještě by mě to dostalo, ale po ostatních krátkých snímcích s veverkou už je to prostě jenom fajn. Nechlámu se u toho, ale potěšilo. Aspoň na moment. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální nápad zabalen do příjemného vizuálního hávu s legrační veverkou, která dostává více prostoru, než ve svém kmenovém filmu. Nesmál jsem se, ale ani jsem to nečekal. Ke krátkám Pixar animáků přístupuji spíše s odporem, ale No Time for Nuts patří k těm povedenějším, minimálně není zdlouhavý a nudný. Jak by také mohl být film s takovým názvem zdlouhavý, že :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama