Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I podruhé je bonusová eskapáda lepší svého celovečerního bratříčka. Oproti Gone Nutty sice o něco horší, ale stále perfektní zábava. Na ploše pěti minut je zde více nápadů, vtipů a vůbec všeho než-li v drtivé většině současných celovečerních animáků. Scrat je prostě... No, prostě Scrat. Doufejme, že se s ním ještě někdy setkáme a že to nebude v nudné rodinné taškařici typu Doby Ledové II. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Další příhody nejoblíbenější postavy z Doby ledové jsou oživeny několikerým přesunem v prostoru i času (nejvíce mě pobavilo Scratovo náhle zjevení se ve filmu Doba ledová). Název je více než výstižný, animace skvělá a pointa... morbidně dokonalá. Zajímavý komentář: Galadriel ()

T2 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase môže byť zábavné, aspoň pokiaľ túto vec absolvuje Scart. __tento short film pozri na: DVD "Doba ľadová 2" __/90%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Blue Sky Studios // Strašná bomba, neskutočne zábavné..... Scrat je podľa mňa najlepšia animovaná postavička, všetkých čias. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Narez jak hovado. Scrat najde stroj casu+orisek, takze lita napric casem a prostorem a dela kokotiny s orechem. Vic neni treba dodavat, mazec. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

No, že bych u toho brečel smíchy, se zrovna říct nedá. Veverka se začíná čím dál víc ohrávat a doufám, že tvůrci přijdou za chvilku s něčím jiným. Chce to změnu. Ale jinak je kvalita animace dost dobrá a na celý příběh se taky krásně kouká. Je to příjemný zážitek, ale na to, aby dostal Oscara nepřináší nic nového. Nebo se možná pletu, uvidíme v únoru. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální nápad zabalen do příjemného vizuálního hávu s legrační veverkou, která dostává více prostoru, než ve svém kmenovém filmu. Nesmál jsem se, ale ani jsem to nečekal. Ke krátkám Pixar animáků přístupuji spíše s odporem, ale No Time for Nuts patří k těm povedenějším, minimálně není zdlouhavý a nudný. Jak by také mohl být film s takovým názvem zdlouhavý, že :) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Scrat v historii :-) Geniální provedení tolikrát ohraného cestování časem, vtipná scéna střídá druhou, bránice dostala zabrat. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No Time for Nuts přináší další zábavný nářez ze sbírky "Scrat's Funny Escapades." Tentokrát se tento malý rošťák vydává "through the time" a dostane tak příležitost pozvednout Artušův meč, navštívit Gladiátorský zápas, nebo třeba přežít náraz Titanicu na ledovec:) Dostal už Chris Wedge za hlasový projev Scrata nějakou cenu? Asi ne, že...:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mne stačí tú veveričku čo len uzrieť a už sa mi vybaví úsmev na tvári. A podobné by som hltal nonstop. Toto bol ďalší neomylný dielik, no už mi jej začína byť ľúto. Mohli by jej už dopriať pár orieškov. Krutý koniec. Ale ono by to bez neho nebolo ono. 100%. ()

Reklama

Reklama