Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážná lovkyně bouří na stopě tornád, která odporují všem meteorologickým zákonům. Jamie Marshallová je mladá nadaná odbornice výzkumného ústavu, která pracuje na lokalizaci a příčině vzniku tornád. Náhle je odvolána do Colorada, kde zuří ničivé tornádo. Spolu s operativním štábem přímo na místě zjistí, že výskyt tornáda obrovské síly nebyl náhodný celá oblast je velmi přísně střežena a slouží k tajným testům tzv. oddělení energie. V tajné laboratoři testují energetické pohony získávané prostřednictvím satelitu, jež mohou vyvolat změny atmosférického vzduchu, a způsobit tak vznik tornád. Předpovědi meteorologů jsou hrozivé a ničivé tornádo se znova neúprosně blíží (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

tron 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. TWISTER je TWISTER a herečka z TOP GUN je herečka z TOP GUN. A seriálový Tarzan k tomu ako bonus, keďže ste poslúchali. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutecnej shit tady si chtel jenom nekdo namastit kapsy a vytriskat neco z popularity Twistera doufam ze se mu to nepovedlo videl jsem totiz hromadu silenych lacinych tornado filmu ale tenhle zatim suverene vede ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Kvalitní trikové záběry nahradila tornáda natočená v reálu a to až v závěru filmu. Než se k nim dokoušete přes tu všechnu nudu, raději bych doporučoval nějaký dokument. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Twister je jeden z mých nejoblíbenějších filmů ale toto (z původním filmem to nemá nic společného) je jeden z nejhorších filmů co jsem viděl. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Lajdácke Béčko, keď nie Zetko. Film akoby čisto nočný, akoby sa skoro celý odohrával na jednom mieste, ktoré pripomína štúdio. Je s efektmi tak otrasnými, že som mal pocit, že sledujem film zo 70. rokov. Nuda, des, naivita a trápnosť. Chlap, ktorý túži viac po stresi ako po oddychu s krásnou dievčinou a radšej si vyberie ženu posadnutú búrkami. Myšlienka s prispením ľudí a terénu k tornádam, guľovým bleskom a všeobecne búrkam bola zaujímavá, ale nebola niekam rozvinutá, nedošlo to nikam. Totálne zbytočný film, ktorý nemal vzniknúť. ()

depony odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračováním špatného filmu může vzniknout co? Ještě horší film. I v tomto případě autoři nezklamali ... ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Takto nemá vyzerať film...triky urobené ako v skicári spojené s dokumentárnymi zábermi twisterov (asi neboli peniaze na Powerpoint), o výkonoch ani netreba hovoriť, je to "najlepšie" pokračovanie aké môže vzniknúť po vynikajúcej jednotke.... ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce šlo všechno do kytek, postavy, herci i efekty. A ta příšerná nuda s jakousi stanici na výrobu blesků..bléé ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film sklamal aj mňa. Očakával som od tohto filmu oveľa, oveľa viac. Žiadne efekty, nič. Podľa môjho názoru, tento diel nenadvezuje na prvý diel. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tak toto vôbec nevyšlo. Po technickej stránke aj scenaristickej je to veľmi slabé. Herci sa snažia zachrániť film ,ale nemajú čo hrať. 2/10 ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch filmových pokračování, které nemělo rozhodně nikdy vzniknout. Už ten samotnej nápad vytvořit pokračování Twisteru byla úplná hloupost, protože todle není přeci typ filmu, na který se dá natočit relevantní pokračování. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Absolutní trapná hloupost, která se snaží těžit z hitu Twister a bohužel mu nesahá ani po kotníky. Navíc i Kelly McGillis už je přeci jen trošku přešlá a tak na tomot filmu nejvíc zaujme nabouchaný tarzan Wolf Larson. ()

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní tragédie...Nudný a nesmyslný film, plný nelogičností a hlavně bez tornád. Těch se dočkáte až v závěru, navíc převzatých z nějakého dokumentu. FUJ !!! ()

Reklama

Reklama