Reklama

Reklama

Devätnásťročného losangeleského pouličného tanečníka DJa (Columbus Short) úplne vykoľajila tragická smrť jeho mladšieho brata – a zároveň ho dostala do problémov... Po tvrdom procese pred súdom pre mladistvých sa otrasený DJ rozhodne začať nový život na jednej z najlepších Atlantských univerzít a tiež získať si lásku krásnej April (Meagan Good), dievčiny svojich snov. Lenže všetko jeho úsilie stať sa dobrým študentom a zblížiť sa s April sú razom druhoradé, keď sa o DJa, ktorý je mimoriadne talentovaným tanečníkom, začnú intenzívne zaujímať dva súperiace študentské spolky. Jedni i druhí chcú od neho v podstate to isté – aby za nich nastúpil v legendárnej súťaži! Obe bratstvá si totiž veľmi dobre uvedomujú, že bez jeho dych vyrážajúcich tanečných kreácií súťaž určite nevyhrajú... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nemám rád rovné kšilty, případně ještě na nich mikinu, dále ty jejich máchání rukou, breaky a další podobné věci co ve filmu byli. Chtěl jsem se u filmu pouze trochu prospat ale nakonec se to nezdařilo. Přesto všechno to bylo ještě slušně uděláno a objevila se tam i nějaká pěkná černošská holka. Víc ale nemůžu dát. K takovým filmům kde je všude samý černý a samý hoper, breakeř nebo co všechno to je, nemám vztah. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Už ste viděli film kde si musíte zvýšit jas vašeho širokoúhlého LCD na maximum? Ne? Tak se podívejte na tento černočerný snímek... nevim, tance fakt dobrý (za to ty dve hvezdy), příběh klasická kopírovaná vyvařenina, nestojí ani za řeč... a mohli tam dát aspoň bílýho uklízeče, takhle to vypadá opravdu divně ;-D ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Asi najlepší teen hudobno - tanečno - blbo ladení film. Začiatok filmu je moc ladení do bratskej lásky a neviem akých smiešnych rovín, ktoré sa potom, ale celý film už nevyskytujú. Celkový zámer spravyť odlišnú tanečnú komédiu s prvkami stepu, mi prišlo, prinajmenšom, zaujímavé. No ak zoberiem že tvorcovia z toho spravili akoby to bol fenomén?!... tak som skoro omdlel. Ak to tak naozaj v amerike je..tak prepáčte, ale máme ďalší dôkaz o debilite amíkov! Ale ja dávam tak vysoké hodnotenie za nápad, prevedenie a to, že je to nekomerčné a teda ani moc uhladené a ani sa to nevtiera do priazne diváka. Film jednoducho ponúka vtip, tanec a drámu. A to v každom smere na sto percent. I keď to mohlo byť aj lepšie. 77% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak tento tanec zvaný "stepping" nebo co, je podle mě, stejně jako i celý film naprostá šaškárna postavená na hlavu. Nezáživné, neefektní poskakovaní sem a tam se současným děláním ksichtů. Vůbec jsem nepochopil, jak mohou nějaké týmy soutěžit v takovém křováckém rituálním natřásání a jak věděli, kdo je lepší, když tam zrovna nebyla porota a tak, ale neva. No a popové hvězdičky Ne-Yo a Chris Brown by si dneska se svou novou hudební image mohli zatančit už akorát tak někde s teploušema na diskotéce. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Další černošskej film kde bělocha nezahlidneš jak je film dlouhej, každej samozřejmě ale úplně každej umi bezvadně tančit má svaly a tlustochy nemaj to samy platí o ženskych prostě samý pyskatý přeličený nádhery, kterejch je ve filmech preci jen větši nedostatek než svalnatejch černochu tak se tyhle filmy spokoji vždy maximálně s jednou ženskou a ostatni nejsou nikdy zabraný zblízka nebo ze předu vždy jen z dálky z úhlu nebo jen postavy bez hlav atd...Nicméně taneční kousky jsou dobré a tématicky je skoro stejný jako Drumline, u obou doporučuju sestříhat jen na bubnovací v tomto případě na taneční scény a ušetříte si čas, protože to je to jediné dobré.Teď si říkáte že jsem dal nějak dobrý hodnocení mno sou to 3 ale s odřenejma ušima kreace byly povedeny a ten styl cernoskejch rasistickejch filmu kde zamerně nepodkaj bělocha ani v autobuse je mi spíš už k smíchu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Zpěvák Chris Brown v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama