Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovář (Michael Brandner) najde novorozeně v košíku plovoucím po Rýnu. Dítě vychová jako vlastní. Má to však háček. „Malý“ Siegfried (Tom Gerhart) má neuvěřitelnou sílu, se kterou neumí zacházet. Jen jeho chůze způsobuje padání zdí. Stává se pro vesničany opravdovou pohromou. Zůstane mu jen jeden kamarád – prasátko. Jednou v lese spatří nádhernou dívku Kriemhildu (Dorkas Kiefer). Od té doby už ho nic nezajímá, myslí jen na ni. Vydá se za ní do jejího hradu, kde ho čekají mnohá nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $8,349,626║ Nemci sú asi nenapraviteľní a točia jednu pitomosť za druhou, v tomto prípade opäť s nádychom nechutných prasačiniek,... občas nejaký ten gag pobaví ale ináč maximálna zbytočnosť. /20%/ ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Uff. Presne ten druh pribrzdených komédií, ktoré nemám rád. Hlavný hrdina je až taký debil, že to už ani vtipné nie je. Jedna trápna scéna strieda druhú. Párkrát som sa aj napriek tomu usmial a obrazovo film nebol taký hrozný. Odpad by sa tomu hodil ale viac. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia na historické fantasy filmy o mýtických hrdinoch. V tomto príbehu je ním nadľudsky silný, ale očividene mentálne zaostalý, "Siegfried". Je mocný, mladý a rozumie reči zvierat. Jedného dňa sa vášnivo zamiluje do namyslenej princezny Kremhildy. Rozhodne sa, že spraví všetko preto, aby sa stala jeho manželkou. Jedná sa o film z nemeckej produkcie, takže asi ani nemusím zvlášť pripomínať, že je plný nesympatických, podpriemerných hercov a jeho technické spracovanie tiež výrazne pokrivkáva. * ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Výmluvný ukazatel toho, jak to jde s Němci z kopce, když už si plivou i na národní legendy. Ehm, rodinná komedie? No nejsem si jistý, komu je tenhle film vlastně určen. U dospělých musí nutně pohořet kvůli své blbosti, trapnosti a fekálním vtipům. A dětem bych ho zásadně nedoporučoval pouštět už jen kvůli zoofilnímu podtextu (ano, je tam). Otřesný paskvil, který funguje jen na elementární úrovni - Siegfried se o něco praští do hlavy a divák se zasměje. Jen krůček od odpadu! ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Sranda nasilu prestáva byť srandou a opakovaný vtip prestáva byť vtipom. A na takúto vec sme prepožičali hrad Strečno a Táňu Pauhofovú... ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nemecka komedie plna takoveho toho detskeho humoru, tj. bliti, prdeni, libani zadku prasete atd. Ale jsou tam docela hezky holky, par forku ujde a je to takove odpocinkove az vyplachove... ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Asi tak tři vtípky jsou opravdu super. Jinak je to film hloupý a trapný, ale na druhou stranu jsem se snad ani chvíli nenudil (film je velice krátký). Ale ten drak ? WTF ! ()

gumolit odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád tento druh humoru vlastne akého humoru niekedy mi to pripadá ako keby scenár písali opice!Hrozné niečo ! ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Myslím, že túto "rodinnú komédiu" vystihujú dve slová - nemecký humor. A ten sa v posledných rokoch rovná neustálym nevtipným sexuálnym narážkam a sexu. Skutočne, bozkávanie na zadok mi vtipné nepríde. Napriek tomu sa sem tam zasmiať dá. Herci sú typicky nemecky neschopní, hľadať dobrého nemeckého herca je zrejme ako hľadať vtipný nemecký film. Toto pre deti? Tak to vyrastie skazená generácia. Inak je to neoriginálne, neprekvapivé, trápne. Pozitívum? Príroda je pekná... 1,5* ()

Scharra odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá a hlavně zbytečná komedie vystavěná na laciných gagech. Divím se, že si němci sami takhle przní legendu o NIbelunzích ()

Mischko 

všechny recenze uživatele

Přestože poprvé jsem odešla od televize znechucena slaboduchým a příšerně bodrým hlavním hrdinou, nemůžu napsta nekompromisí "Odpad!". Nejen, že jsem se nakonec podívala na celý film a dokonce jsem se místy smála nahlas, ale máho devítiletého bráchu nadchnul trouba Siegfried natolik, že si ho, když byl nemocný, pustil asi desetkrát... No, na to bych žaludek neměla, ale kromě desítek šokovaných se tedy našlo i pár spokojených - tedy aspoň jeden:) ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

To, že to je nemecká produkcia cítit z celého filmu. Dalo sa to pozerať, ale miestami to bolo trochu trápne a myslím že podobný film by som si už rozmyslel či si ho pozriem.... ()

CRYPT 

všechny recenze uživatele

Pro mou maličkost hodně dobrá komedie. Viděl jsem úryvek v TV tak jsem si říkal to musím shlédnout celé. Nelituji toho, pěkná komedie, já se u ní bavil. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina mi byl od začátku, ne že nesympatický, ale přímo protivný. Velká škoda. Taky mi chyběl americký zadní plán, a slovní gagy. Ale i přesto jsem se velmi dobře bavil. Není to nic složitého, prostě jen tak, pro zasmání. V každém případě doporučuji, zábava zaručena. A plus za hudbu. Hergot nebýt toho blonďatého mamlasa v hlavní roli, přidal bych. ()

dejv01 

všechny recenze uživatele

Pohádka jak jde jeden slaboduchý blbec do světa hledat štěstí je už strašně ohraná. Ovšem v této celkem zábavné formě to ujde. Sice jsem v druhé půlce usnul a probudil se až na závěrečné finále(byl jsem v autobuse plném dětí, mířících na dětský tábor. A dětěm se to očividně líbilo.) No místy se až zbytečně často opakovali stejné vtipy. Ale podruhé se na to už snad nebudu muset koukat.:) ()

Reklama

Reklama