Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Při policejní akci je zadržen mocný šéf drogového gangu a na jeho místo je pro dokonalou podobu dosazen Vijaj, obyčejný muž z ulice, který má policii pomoci rozkrýt drogovou síť. Policista, který v utajení celou akci připravil a jako jediný o ní ví, je však zabit a rozehrává se tak hra, ve které záhy není vůbec jasné, kdo na které straně vlastně stojí. (berg.12)

(více)

Recenze (22)

Stupet 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že film se mi rozhodně líbil. Shahrukh Khan si nejspíš velmi dobře uvědomuje jak velký herecký talent on je, a tak jím nemrhá na béčkovinách. Myslím, že tohle je jeden z nejlepších bollywoodských snímků s akčními scénami. S těmi má bohužel Bollywood někdy dost problém, ale v Donovi ( i v jeho pokračování) se vyvedly dobře a jsou v pohodě uvěřitelné. Shahrukh Khan je k sežrání i jako záporák. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Kamera a práce s mizanscénou, která Dona odlišuje od bollywoodského standartu, budiž pochváleny. Mít Farhan Akhtar ještě smysl pro gradaci a dávkování informací (přes množství zvratů není děj ani na chvíli zajímavý, natož napínavý), mohl z toho být kvalitní thriller - jak ostatně ukazuje o několik řádů lepší Vishnuvardhanův remake. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Některé indické film jsou skutečně neuvěřitelné. 50 minut se nějak rozvíjí příběh a film (béčkově a nelogicky), aby se následně všechno škrtlo a... vznikla přeplácaná nelogická parodie na přeplácané nelogické americké akčňáky a thrillery a krimi a kdo ví co ještě. Navíc hrozně dlouhá, bez zajímavé hudby, krom pár hezkých tvářiček prostá úplně všeho. Překombinovaná konina. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 380miliónov ($7miliónov)Tržby USA $2,223,961Tržby Celosvetovo $19,640,129║ Také indické Face/Off takže Shahrukh Khan v dvojúlohe. Akčná gangsterka, občas troška zauzlený či aj zdĺhavý dej, prídu aj nejaké tie prekvapenia na záver ale hlavne že Priyanka Chopra je na zakúsnutie. /60%/ ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

V tomto akčním masakru po indicku se objeví i několik tanečních scén, ovšem v porovnání s jinými bollywoody se slabší choreografií i hudbou. SRK si zde střihnul jak svého klasického klaďase, tak i záporáka (a to kvalitně). Film má dobrý spád, vtipných momentů je tentokrát, co bych spočítal na prstech jedné ruky, takže kategorie akční vcelku odpovídá. Bavil jsem se dobře, rozhodně tento snímek neurazí, ovšem kvalit např. Main Hoon Na nedosahuje. Konec nebyl špatný, především pro to, že mi objasnil do očí bijící logické trhliny, které mě zkrátka v průběhu děje úplně nedošly. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama