Reklama

Reklama

The Pet

všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladá žena přijme bizarní nabídku stát se „domácím mazlíčkem“ bohatého aristokrata. (bolan)

Recenze (14)

anderson 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa nechá za peniaze degradovať do úlohy zvieraťa, aby uspokojila chúťky akéhosi pošahaného boháča. Inšpirácia japonskými "DAN ONIROKU" filmami je zjavná, ale chýba tomu to "niečo" čo pôvodné filmy oddeľuje od nudnej erotickej vtákoviny. Film vhodný nanajvýš pre d/s jedincov. (2.10.2009) ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

" Lidské zvířátko " zajímavý pohled na to, kam až člověk je schopen zajít pro peníze a jak moc to může ovlivnit psychiku. Hold vztah " Pán a pes " ale trochu jiný pes. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Uufff... ještě že to bylo tak krátký. Jako já se nebráním filmu s BDSM tematikou, ale kdo očekává podívanou na téma BDSM či nějakou podobnou vymazlenou prasárnu, bude asi trpce zklamán. První skoro půlhodinu se tam řeší repatriace jedné chcíplé kočky či spíš její finanční stránka, aby to následně přešlo do jakési hry na téma pán/zvíře. Že to nebude jen tak, mi začalo být jasné, jak se začalo mluvit o klientech, byznysu, prodeji, dárcovství, a tak podobně. Ne že by to do té doby bylo něco extra, na čem by si jeden pošmák, ale pak už to jde do sraček definitivně. Celá tahle linka tam působila tak nějak, jako že se tvůrci rozjeli, dostali se do nějakého mrtvého bodu či slepé uličky a potřebovali z toho za každou cenu vybruslit, tak o kousek couvli a nalepili na to celý ten nesmyslný závěr. O nějakém herectví po celou dobu tu nemůže být ani řeči. Zajímavý by byl snad ten samotný námět vztahu D/S - pán a "zvíře", kam až je schopen ten na zemi zajít, ovšem zpracování je dost příšerné, studenti druhého ročníku FAMU by to patrně zvládli lépe, případně studenti téhož ročníku DAMU by to zmákli jistě líp jako divadelní hru. Poměrně těžké zklamání na všech frontách. Jedna * za tu ústřední myšlenku. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

The Pet osloví určitě příznivce BDSM (speciálně těch, kteří mají rádi lidská "zvířátka"). Jinak je to ale prachsprosté Bčko. Příběh je poměrně nudný, natahaný a co mě šíleně vadilo byly přemlouvané dialogy a pózy, které jako by někdo vystřihl z pornofilmu. Sekretářka, to byl film, tohle je nuda. Doporučuji jen těm, kteří ze sebe chtějí udělat zvířátko, ostatní se podívejte raději na sekretářku (ta je zase o submisi, dominanci, sadismu a sebepoškozování) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na to koukat hodinu a půl na nahatou babu jsem už starej. Obsahově to bylo zajímavé jen někdy, vizuálně skoro vůbec. Dám sice čtyřicet, ale rozhodně to podruhé vidět nechci. ()

Sethiel 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co bylo cílem a smyslem tohoto filmu. Příběh totiž nestál za nic a protože si to asi tvůrci uvědomili, tak se zařadil úplně nesmyslný a zbytečný "dramatický" konec. Přitom některé scény jsou moc hezky natočené a i ten vztah je znázorněný moc hezky. Celý film jinak působí dost amatérsky, ne jako Bčko ani Cčko, ale spíš tak Dčko. :) Jako Bčkový film se scénáristou a režisérem, co ví, co dělají, by to mohlo být hodně zajímavé (Áčkový film tohoto tématu samozřejmě nikdy nebude. :) ) ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Mi tedy Sekretářka přišla taky jako slabší film. Tenhle má aspoň normálnější vizuální podobu/styl natočení, takže je to za takové slabší dvě hvězdičky. Vadilo mi natahování, film se ve druhé půlce celkem vleče, taky mi přišlo, že tvůrci moc neoplývají nápady, konec mohl být pozitivnější. ()

RathuVSoak 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mají zdejší komentátoři místo zorniček dolary, ale kromě peněz bylo mladé dívce nabídnuto mnohem víc. Život bez osvobozený od všech strastí člověčího života a stresu života v moderní společnosti. Bezpodmínečná láska "pána", kterou jen těžko hledala v normálním světě. Zbavení se zodpovědnosti za vlastní činy, výměnou za vlastní vůli. Za tento pohled na věc dávám *. Nicméně se film táhne jako smrad. Dialogy jsou nudné, herci víceméně na pěst, celé je to nepřirozené až toxicky syntetické. ()

dj_p_j odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmarskeho pohladu to posobilo umelo, ale predovsetkym nevidim ziadny prinos v natoceni takehoto filmu siriaceho totalne negativnu energiu. Ked tak pre par uchylov, aby sa mohli vytesovat. Ak chce niekto upozornit na to, ze spolocnost umoznujuca prilis velke rozdiely v majetku a moci medzi ludmi vedie nevyhnutne k dekadencii a zvrhlostiam, ma tocit dokumentarne filmy, ktore realitu neskresluju. Lenze elity samozrejme nemaju zaujem aby ich v tomto kontexte niekto verejne faktograficky riesil. ()

Rhaegar odpad!

všechny recenze uživatele

Prvně mě zaráží, že ten film nezapadl hned po tom co vyšel. Komentáře i z druhé poloviny  desátých let? Zajímavé. No nicméně není důvod proč se na tento film dívat. Skutečně se táhne. Navíc je po filmařské stránce ve všech myslitelných kategoriích tak špatný, že jsem se občas musel smát. V reprezentaci na tom film není o nic lépe. Jestli si z toho někdo vezme inspiraci do reálného života tak to potěš koště. Nic proti takovému kinku, ale takto ne. Určitě po pár minutách googlení najdete relevantnější zdroje. No a pokud bych měl brát film jen jako čistou fantazii nespojenou s realitou tak se dají najít explicitnější snímky... Jistě víte kam tím mířím. ()

Reklama

Reklama