Reklama

Reklama

Madonna: The Confessions Tour

(koncert)
  • USA Madonna: The Confessions Tour Live from London

Strhující koncert popové královny v londýnské aréně ve Wembley... V roce 2006 se stálice světové popmusic Madonna vydala na čtyřměsíční turné na podporu svého desátého studiového alba „Confessions on a Dance Floor“. V jeho průběhu odehrála rovných šedesát koncertů. Zajímavostí turné byla absence koncertů v Austrálii. Jedním z důvodů byl i začínající školní rok dětí americké zpěvačky. Během turné, od 9. do 16. srpna, odehrála Madonna v Londýně celkem šest koncertů. Během posledních dvou vznikl záznam, který později posloužil pro vydání CD i DVD. O kvalitě turné svědčí fakt, že ho navštívilo 1,2 milionu diváků, ale také několik ocenění, které následně získalo. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

Natabar 

všechny recenze uživatele

Skvělé entrée, pomalejší rozjezd - škoda, že točeno v Londýně s ledovými Brity, což se několikrát projevilo. Ale i takovýto materiál dokázala roztančit při finální Hung Up. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi show jakou jsem videl za poslednich par let... Madonna je nejen kralovna popu ale taky uzasny bavic a vizionar. Vi presne co mne u jeji hudby a klipu udrzi. At je to DVD 93:99 nebo tento uzasny mix koncertu a 90timinutoveho videoklipu, tak vzdy dostanu kvalitu kterou jinde nenajdu. Madonna je nejlepsi zpevacka a jeji songy jsou automaticky hity a hodne hitu naleznete i zde. Ovsem v naprosto uzasne remixovanem podani a doprovazene takovou show jakou jsem necekal a to vim ze Madonna je provokaterka a skvela tanecnice ktere se v oboru blizil snad jen Michael Jackson za ery sve nejvetsi slavy. Madonna je na obrazovce ke spatreni vetsinu casu a zaber na jeji rozkrok je cca kazdych 30 sekund takze opravdu prestoze neni nejkrasnejsi zenou sveta tak ten respekt a obdiv a zabery na jeji tesne obleceni vas jednoduse dostanou a ona se stane vasi bohyni minimalne na 90 minut. Musim pochvalit rezisera protoze tolik vizualnich vychytavek a nadhernych zpomalovacek se pohromade jen tak nevidi, podtrzeni nekterych Madonninych gest, nebo tanecniku leticich vzuchem je skutecne nadhera. Opravdu obcas si clovek pripada jak na tom nejlepsim od Davida Finchera, nebo mozna spise bratru Wachovskych. Neni to jen hudba, tato show je cista energie kterou bych doporucil jen a pouze na predpis, protoze lidem s vysokym tlakem by hrozil infarkt. Je to neskutecna pecka a Madonnu zeru zase o neco vice. Jen tak da lady Madonno, neni kdo by te nahradil a energie mas vic nez dost!. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Madonne to aj v takomto požehnanom veku spieva aj tancuje dokonale a keď sa to spojí s koncertnou šou najvyššieho rangu, tak nie je o čom. Madonna provokuje už menej ako v minulosti, necháva to na tanečníkov o generáciu mladších, ale ani to jej nezabránilo, aby na konci koncertu skončila pri motíve od Abby v plavkovom kostýme. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Na mne příliš umělé, strašně zelektrizovaný zvuk a vlastně již ani nevěřím, že by mohla Madonna zpívat naživo. Přece jenom není na hezkou instrumentální verzi... Nehledě na to celé masochistické představení s lidmi na obojku apod. Madonnu jsem již viděl a slyšel v lepší formě...tohle je průměr. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Madonna je jedinečná, to je bez debat. Skvělá show, kterou jsem zkouknul naráz, což se mi u koncertů stává zřídka, velmi zřídka. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Madonna je moja obľúbená speváčka, ale okrem toho je aj super showmanka, tanečnica, má úžasný vkus a cit pre detail (nie len čo sa oblečenia týka), nebojí sa vyjadriť svoj názor a jej jedno, či sa ním niekomu zapáči. Vie ako urobiť perfektnú show a ja len rozmýšľam, čo som videla na koncertoch, ktoré som pred Madonniným Confessions Tour považovala za dobré. Celý tento koncert bol totiž nezabudnuteľný - vidieť na živo a zomrieť:-) Moja obľúbená časť: Madonna v bielom a Music - zase dôkaz jej štýlovosti. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Nejde o záznam koncertu, ale o hudební koncertní film koncipovaný jako sled jednotlivých písní, přičemž režie rezignuje na potlesk ad. reakce obecenstva a přechod mezi skladbami řeší rychlou zatmívačkou a roztmívačkou. Je to sice na úkor atmosféry, ale postprodukční vycizelování obrazové i zvukové složky stojí za to. -------- V titulcích filmu uvedeno: český i originální název Madonna: The Confessions Tour Live From London; režie Jonas Åkerlund; pódiová režie Jamie King. ()

farfalino 

všechny recenze uživatele

Madonna pořád dokazuje, že titul Královna popu ji pořád patří a myslím, že ještě dlouho bude. Opět hodně originálni, strhující, prostě bomba. Nejlepší pecka:Mr. DJ, ta show s bruslema neměla chybu. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

The Confession mě jednoduše dostal! Dříve jsem Madonnu poslouchala velice okrajově, ale teď se stala mou hudební závislostí. Od začátku do konce jedna velká show, bez jediné hluché chvíle. Opravdu doporučuju, nejen skalním fanouškům této popové královny. ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Pro mne navždy ikona popu, průkopnice sexu i módy. Ač kariéru založila hlavně na erotice a provokaci, časem dokázala, že má na mnohem více. Její videa a koncerty jsou úžasné, ve své kategorii je nejlepší a originální. Často vídám i u jiných mladších zpěvaček inspiraci Madonnou, ne-li přímo její kopírování. Holt je to těžko, ona nasadila mega laťku a drží jí 30 let. A vždy je těžké přijít s něčím novým, co tu ještě nebylo... U této show miluju její začátek, a vůbec tady se není o čem bavit, Madonna má vždy vše precizně připravené a vyžaduje tvrdou práci ode všech a výsledek je tohle pokoukání. Dala bych jen malé, bezvýznamné mínus za méně dokonalý zpěv a playback, ale přitom všem tělocviku to asi jinak ani nejde... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal 4 hvězdičky, poté jednu ubral na tři, ale po druhém shlédnutí (napoprvé jsem viděl nějakou TV verzi asi 1,5 h dlouhou a musím říct, že celá verze koncertu je o něčem kapku jiném) přidávám zpátky na 4. I když jsou koncerty, které se mi líbí víc, tak musím říct, že na druhý pokus jsem tomu přišel víc na chuť. Ať je Madonna jakákoliv, efektní, do posledního detailu propracovanou show, udělat umí, sice by to mohlo být o něco míň umělý, elektronický,ale budiž. Jo a jak už tady taky zaznělo, Madonna s kytarou mi připadá jako naprostá parodie, i když je fakt, že na některém z jiných koncertů mi přišla ještě víc komická:). Po Let It Will Be je vidět, že si na chvíli ráda lehla a odpočinula, přece je.nom to v jejím věku musí být docela záhul... Závěrečná část koncertu mi přišla hodně vydařená, naprostý gejzír energie. EDIT 31.8.2017 Dorovnávám na plný počet. Tečka:). ()

Sammy.Boy 

všechny recenze uživatele

Nejkomplexnější Madonnino turné! Perfekcionismus na nejvyšší možné úrovni! Každý pohyb, každý tón, každé předání mikrofonu, vše tu má své dané místo a dokonalé načasování! Na neprofesionalitu tady opravdu není místo! Každá koncertní hala se proměnila v jeden obrovský rozzářený taneční parket. ()

Haloo5 

všechny recenze uživatele

Madonna sériou týchto koncertov iba dokázala, že si titul popovej kráľovnej skutočne zaslúži. Famózna speváčka spolu s tanečníkmi, tanečné kreácie, kostýmy, špeciálne efekty, publikum... všetko spolu ladí. Keď sa k tomu pridá skvelá hudba (v niektorých prípadoch dokonca lepšia než originál), úspech je zaručený. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jo jo, jen se ji smejte ze je stara.. Postavu ma Fantastickou! Ta ma v yoga pants snad jeste hezci zadek nez ja! (a ze ja si zakladam!!!). Nikdy jsem Madonnu nejak nezrala, ale tenhle dokument me hodne bavil, songy neurazely, dokonce jsem si je pak jeste nejakou chvili pobrukovala a ta uvodni je stalice me mp3 sbirky zvane "na behani". No, v te slozce "na behani" mam i Skrillex. Jo jo, ja jsem hrozny zvrhlik, tot vec je jista... ()

Reklama

Reklama