Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film dává sousloví "zkažení smradi", případně "parchanti smradlaví" úplně jiný význam. Několikrát jsme během sledování propukali v hysterický smích, ve kterém nebylo ani stopy po veselí. Scéna s pochodujícími dětmi/zombíky, které nesly krumpáče, lopaty a další důlní nářadí byla normálně sprostá vykrádačka Sněhurky a sedmi trpaslíků. Akorár si u toho trpaslíčci nezpívali. Smutná hovadina postrádající všechno, co by alespoň okrajově patřilo k hororu nebo k jakémukoliv filmovému dílu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moje telka sice není podle nejnovější módy, ale barvy ještě zvládá. Navíc na noční horory se rád koukám po tmě, abych toho víc viděl. Jenže, co je mi to všecko platné, tady jsem viděl akorát tak odlesk blonďatých vlasů Lory Heuring, když ji náhodou osvítila baterka. Pak ještě vím, že půlku filmu řvala "Emo, Emo!" a že ve filmu hrál dvojník House. Jednu hvězdu si dovoluji dát jen proto, že v té tmě jsem určitě spoustu dalších hovadin přehlédl. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrné dílo, které absolutně nesplnilo mé očekávání. Přitom začátek vypadal docela solidně, jenže tvůrci nedokázali udržet větší dobu atmosféru na uzdě a ta se jim dost často totálně ztrácela. Místo ní se dostavila nuda, která s námi zůstane až dokonce. Samozřejmě se tu najde několik zajímavých pasáží, ale nevyužitý potenciál a hlavně velké nedostatky nedovolí divákům si film pořádně užít. 5/10 ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad přivést do filmu i zombies děti, jen škoda že na scénu přišly moc brzy. Co se týče hlavních představitelek, tak jsem něměl sebemenší pochyb o tom že by to nezvládly! A krajina kolem jejich zdědeném opuštěném sídle je vynikající a nahánějící strach, avšak jsou i lepší klenoty mezi horory a tak dávám jen 60%. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things (návod k přípravě): Vezmeme 1 kg Kukuřičných dětí, přidáme 50 dkg 3:15 Zemřeš, dále 50 dkg Prokletí domu slunečníc, řádně okořeníme Evil Dead a Hory mají oči (nešetříme!), necháme pár dní uležet, pak podusíme, osolíme, dáme na 30minut do trouby a poté podáváme ještě za tepla... Dobrou chuť - multiplagiát roku je na talíři.......... Příště by si páni tvůrci mohli udělat jasno alespoň v tom, o čem vlastně vůbec chtějí točit film - o zombíkách nebo o bubácích? To je totiž sakra rozdíl! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama