Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa tu opakovať po iných užívateľoch, ale ide o naozaj slabučký horor bez akejkoľvek hrôzostrašnej scény po ktorej by som mal nasraté v gaťách. Už len názov filmu uráža celý Zombie žáner a skôr mi tieto decká pripomínali tie z "kukurice"...Hodinu som sa fakt nudil a posledných 20 minút to jednoducho nezachránilo. Jednu hviezdu však dávam za podarený plagát, ktorý môže a asi aj priláka viacerých hororových fanúšikov, ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moje telka sice není podle nejnovější módy, ale barvy ještě zvládá. Navíc na noční horory se rád koukám po tmě, abych toho víc viděl. Jenže, co je mi to všecko platné, tady jsem viděl akorát tak odlesk blonďatých vlasů Lory Heuring, když ji náhodou osvítila baterka. Pak ještě vím, že půlku filmu řvala "Emo, Emo!" a že ve filmu hrál dvojník House. Jednu hvězdu si dovoluji dát jen proto, že v té tmě jsem určitě spoustu dalších hovadin přehlédl. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Ho hó! Tak copak to tu máme? Že by milník mezi zombí horory? Bohužel ne. Strašlivá nehoda přivolala zlo na zem v podobě děsivých dětských zombí prahnoucích po krvy a po strašlivé pomstě. Jediný kdo s nimi komunikuje je malá blonďatá holčička. Nic otřepanějšího na skladě nebylo? Úplně zbytečný film u kterého se budete těšit až skončí. Až taková je to bída. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1913 došlo v Carltonovej bani neďaleko mesta Addytown v štáte Pennsylvania k závalu. Pri tomto banskom nešťastí prišlo o život i niekoľko malých detí, ktoré tam nelegálne pracovali. Zostali za živa pochované v útobách zeme. Takmer po sto rokoch nepokojné duše mŕtvych detí ožívajú a vracajú sa ako "Zombies", aby pomstili svoju predčasnú, ukrutnú smrť. Začnú terorizovať mladú vdovu Karen a jej dve dcéry, ktoré sa presťahovali do tohto kraja. ** ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné,že nepůjde o žádné jatka.Zombie tématika se v tomto filmu totiž výhradně týká pouze malých dětí,což bylo docela do této chvíle neobvyklé,ovšem pořád je to takové nepřekročitelné tabu.A nemýlil jsem se,jde sice o horror,ovšem spíše atmosférický a vyvolávajíci pocit strachu a napětí,než o krvavou záležitost.Ovšem k dobru Zombies musím připočíst,že právě onen pocit napětí dokázal docela navodit a atmosféra hlubokých lesů byla vykreslena docela strašidelně.Samotný děj je sice prokouknutelný od první minuty,ale herci jsou přijatelní,film pěkně odsejpá a i přes neskutečně přehappyendovaný konec jde o docela slušnou atmosférickou podívanou...pro větší děti :). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama