Reklama

Reklama

Mumie se bouří

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1943, 8 min

Režie:

Izzy Sparber

Hrají:

Joan Alexander, Jackson Beck (vypravěč), Bud Collyer

Obsahy(1)

Jeden z předních světových egyptologů, který byl na stopě významného archeologického nálezu, je otráven. Z vraždy je obviněna jeho mladá asistentka. Tato událost se dostane až ke Clarku Kentovi. Nemůže uvěřit, že vrahem je mladá asistentka, a tak se vydá do muzea vyšetřit vraždu. Cestu k odhalení vraha mu zkříží starobylé mumie. Těm se Clark Kent postaví již jako Superman. (zdeny99)

(více)

Recenze (6)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Mladá asistentka předního světového egyptologa, který byl na stopě významného archeologického objevu, je obviněna z vraždy svého šéfa, jenž byl za podivných okolností otráven. A jak je známo, Superman nesnáší nespravedlnost, a tak se v "převlečení" za bezvýznamného novináře Clarka Kenta vydá do muzea vyšetřit ono nešťastné úmrtí. A při cestě za očištěním jména nevinné panny bude muset, mimo jiné, podstoupit souboj na férovku s nemrtvými starobylými eunuchy. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Animácia za päť, ale príbeh o Supermanovi je hlúpučký a plytký a neoživijú ho ani tisíce rokov staré oživlé múmie... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Konečne aj na strašidelnú nôtu, aj keď je akcia s múmiami dlhá sotva dve minúty. Zatiaľ najrozťahanejšie ( čo je na minutáž 8 minút dosť silné slovo ) Supermanove kreslené dobrodružstvo. ()

Reklama

Reklama