Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Klay 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, zoufalá režie, skvělý Thomas Jane a spousta zbytečných halucinačních záběrů, které 1) nejsou dost ujeté 2) nudí. Pár vtipů (prase George W) a dobrých hlášek to přeci jenom vytahuje na 3*, ale když Arquette už nikdy nic nenatočí, vadit mi to nebude. EDIT: po dalším shlédnutí musím tu slabou třetí hvězdu ubrat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

David Arquette se zřejmě omámen svou „pětiminutovkou“ slávy rozhodl, že už mu nestačí být jen průměrným hercem a tak si jednoho večera ubalil špeka, uspokojil svou Courteney a v hlavě se mu zrodil nápad, že by se z něj mohl stát scénárista a režisér. Jelikož už „přicmrndával“ u dvou seriálů, rozhodl se natočit svůj vlastní slasher s kupou černého humoru. Ke smůle natěšených diváků to však neskončilo jen jedním práskem, nýbrž se při natáčení zřejmě hulilo ve velkém a někteří si asi dopřáli i něco tvrdšího. Však se vlastně celý film nesl v duchu „Míru, Lásky a Drog“. Nemám nic proti spojení komedie, černého humoru a hororu, jenže to by se toho musel chopit někdo jiný a mnohem schopnější. Začátek s malým chlapcem a motorovkou vážně navnadil (srát na logiku), jenže jakmile se na scéně objevila naše partička vyhulenců, šlo všechno dobré do háje. Postrádal jsem jakýkoliv náznak pořádné atmosféry (rozumějte hororové), protože celou tu dobu se musí člověk prokousávat záplavou nesmyslných dialogů (které se sice snaží být vtipné, ale zaberou leda tak na dvanáctiletého, který u toho dostane svou první poluci). Neskutečně jsem se těšil na psychopata v masce, kdy už konečně rozpoutá onen slibovaný krvavý masakr a nesympatické postavy začnou rychle a hlavně bolestivě chcípat jedna za druhou. Leč ten si dával opravdu na čas a když už se objevil na scéně, žádná velká hitparáda to teda nebyla. Laciné gore efekty a máchání sekyrou (jakoby to byla plácačka na mouchy), tohle už opravdu na mě moc nezabírá. Nechci ovšem jen kritizovat, asi ve dvou scénách jsem přece jenom zalíbení našel. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně náser. Ještě šílenější film než mnou naposled viděný Satan. Tohle je takovej mišmaš všeho. Komedie/horor a takovej mysteriozní film. Já byl naprosto spokojený narozdíl od ostatních a proto začnu nejdříve od negativů a to je vrah. Sice se tu objeví málokdy ale je takovej nemastnej a neslanej. Ať se tvůrci sebevíc snaží tak to prostě nevyšlo. Ale to je snad jediný mínus. Ostatní jsou u mě plusy od herců, po naprostou absurdnost až po dokonale sedící humor. Navíc Jane tu byl bezchybnej. Palec nahoru. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skupinka šesti kamarádů si v karavanu plném omamných látek přijíždí užít víkend na hippie party. Maniak v masce Ronalda Reagana má však pořádně nabroušenou sekeru a párty si především užije on. Ale divák už si tolik neužívá a herec, a tentokrát i režisér David Arquette v podstatě ničím nepřekvapil a hororový žánr obohatil jen o průměrnou vyvražďovačku, které chybí výraznější režisérský rukopis, ale zato nepostrádá litry krve a brutalitu, která je ovšem natočena s nadhledem. Film se naštěstí totiž nebere příliš vážně. 50% ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka aká kedy vznikla. Hippiesáci tu behaju hore dole ako keby boli nadrogovaný drogami aj keď sú. David Arquette je tu asi len raz 2-krát, a to hneď v obchode, len neviem čo tu robí Thomas Jane, že sa tak dal na takúto sračku nahovorit to raz nepochopím. Horor to v žiadnom prípade není, komedia nefunguje, tie vtípky čo tu sú nie sú ani len smiešne, videl som aj lepšie horory viz. Midnight Meat Train. A ešte aký podnázov hlúpy: "Zabudnite na Jasona, kašlite na Freddieho." Určite na Freddieho a Jasona nikdy nezabudnem, milí tvorcovia tejto sračky. Vraždy tu sú akurát len jeden krát, a to hneď na začiatku keď ten týpek motorovou pilou zareže jednemu do krku. Ale ináč velký odpad.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)
  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)

Reklama

Reklama