Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, mě se to prostě vůbec nelíbilo. Ten film není ani strašidelnej, ani napínavej, ani vtipnej. Ztráta času to je. Všechny postavy jsou tak nesympatické, že by si zasloužili smrt mnohem drastičtější, vrah v masce Reagana postrádá veškeré charisma a děj je předvídatelný až hanba. 20% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé. Arquette nevěděl, co chce točit. Satiru, komedii, horor nebo prostě jen úchylný mix všeho dohromady? Nebýt několika vtipnějších scén, bylo by to čiré utrpení. Herci zachraňují, co se dá, ale proti unylé režii bez nápadů byli bezmocní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,840Tržby Celosvetovo $-║ Samoúčelná vyvraždovačka, bez kúska zaujímavejšieho deju. /20%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Píšeme petíciu za to, aby ste prestali rúbať lesy.“ – „A na čom ju budeš mať vytlačenú?“ David Arquette je hororový fanúšik (ÚTOK PAVÚKOV, VRESKOT 1 – 4, JAZDA NA STRELE), takže nečudo, keď/že v roku 2006 režijne debutoval slasher komédiou podľa vlastného scenára a vo svojej produkcii. Plus v produkcii Thomasa Janea (ktorý si zároveň zahral správňackého macho šerifa) a manželky/herečky Courteney Cox. Dosť zvláštna skupinka, to vám teda poviem. David si zároveň udelil roličku miestneho burana, do vedľajšej úlohy obsadil staršieho brata Richmonda a zdrhol so štábom do lesov Severnej Ameriky, aby v nich nakrútil „klasickú“ vyvražďovačku. Je ozvláštnená politickým podtextom (vrah v maske Ronalda Reagana vraždí hipíkov). Inak sa jedná o more klišé, z ktorého je zrejmé, že David má horor rád, ale klišé je stále klišé. Kombináciu humoru a komédie som nikdy nemal rád. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Arquetteovci ako začali, tak aj rýchlo, myslím, skončia. Réžia, scenár, produkcia, hlavné úlohy, to všetko mali pod palcom, no ničomu z toho nedávam palec hore. Občas slušná ľakačka, ktorá príde tam, kde nemá a nemusí, ale budiš, jedná dobrá hláška, takže hviezdička z milosti. 20%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Arquette, silne podpriemerný herec, ktorý sa zviditeľnil úlohou prisprostlého policajného dôstojníka v Cravenovej trilógii "Vreskot", si uzmyslel, že sa stane režisérskou celebritou. Žiaľ tento jeho pokus vyznel presne tak ako tá spomínaná rola vo "Vreskote" - prisprostlo. Obávam sa, že i to je slabé slovo, aby dostatočne vystihlo úroveň filmu "The Tripper". Úbohý, rádoby komediálny, slasher plný smradlavých pseudo-hipiesákov, sprostých kecov, zle natočených drogových scén, primitívnych politických narážok a ďaľších trápností; skrátka nehorázna chujovina. Presne to sa podarilo natočiť tomuto netalentovanému, ale mimoriadne iniciatívnemu, babrákovi. * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Filmu by prospelo hlavne menej vyhúlených záberov, lepšie vraždy a príčina vraždenia šialeného vraha mi tiež prišla vycucaná z malíčka. Politický podtón tiež vyšiel na prázdno a Courtney Cox a Jasona Mewesa som si teda vôbec vo filme nevšimol. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A tak som sa nato tešil. David Arquette je sympaták a po všetkých tých traileroch, posteroch a iných promo vecí som sa na jeho debut tešil. Až do poslednej chvíle som veril, že to nebude až také zlé ako sa hovorí, ale opak je skutočnosťou. The Tripper je zlý film. David by sa ako režisér asi neuživil a scenár je tiež na hovno. Nebyť pár hlášok čo povie Jason Mewes a nejaké to gore tak je to sračka asi ako Hostel. Opäť raz ďalší podpriemerný horor, ktorý chcel byť vtipný, ale zároveň chcel byť stále horror. Nepodarilo sa a The Tripper nie je ani poriadne vtipný a napriek tomu, že ide stále o horror je to bieda. Ešte by som dal Arquettemu jednu šancu, ale keď to skončí podobne s pánom bohom idem od vás. Jediný klad filmu pre mňa je, že sa mi páčil ten politický podtón. 30%=2*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skupinka šesti kamarádů si v karavanu plném omamných látek přijíždí užít víkend na hippie party. Maniak v masce Ronalda Reagana má však pořádně nabroušenou sekeru a párty si především užije on. Ale divák už si tolik neužívá a herec, a tentokrát i režisér David Arquette v podstatě ničím nepřekvapil a hororový žánr obohatil jen o průměrnou vyvražďovačku, které chybí výraznější režisérský rukopis, ale zato nepostrádá litry krve a brutalitu, která je ovšem natočena s nadhledem. Film se naštěstí totiž nebere příliš vážně. 50% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Banda zfetovaných hippes si jede užít na Free Love Festival (už jen za to by měli pochcípat tou nejbolestivější smrtí)... Ale to netuší, že je nečeká jen sex a drogy, ale i nasraný Ronald Reagan se sekerou... To je asi tak všechno, co jde k ději říct... Pak už to jede ve vyjetých sračkoidních kolejích... Děj je předvídatelný, režie nudná, bez nápadu a herci toho taky moc nezachrání... Co se mi líbilo, byl vysoký bodycount, sem tam nějaké to gore, že se ve filmu objevila motorová pila (The Saw is Family:-) a hlavně, když ke konci filmu začaly ty smradlavé fetky trhat nasraní psi... Jo, to jsem se hodně dobře bavil... ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

"Béčkový" herecký pár (David Arquette a Cortney Cox) spolu založili produkčnú spoločnosť Coquette a tá stojí za Arquettovým debutom, ktorý je čisto béčkový slasher, ktorý v rámci poučenosti režiséra v danom žánri narába s niektorými klišé veľmi príjemné (po scenárovej stránke neustále nabúravanie hláškových klišé - "Nezakráda sa niekto pri stane? "Jasné, že hej, je tu predsa kopec čudných týpkov" a pod., prípadne aj nedialógových fórov: dialóg je zrazu prerušený strašným ženským krikom, no vidíme, že to len nejaký nadržaný hipík naháňa svoju babu...) a niektoré naopak dodržuje až staromódne. Každopádne - nie je to dobrý film, je dosť zmätený, ale nemožno mu uprieť, že je poriadne drzo POLITICKY nekorektný (alebo minimálne veľmi veľkohubo politický, no príjemné je to, že tým autor nič nesleduje a nikde sa neprikláňa) a čo je asi na tomto inak priemernom vyvražďovacom horore naozaj asi najlepšie, je "maska" záporáka. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

"Hippie is someone who looks like Tarzan, walks like Jane and smells like cheetah" Ronald Reagan. Čo na tom, že tú odpornú bandu vyfetovaných hipíkov za ktorých sa na pumpe bijú baby, ale keď domáci odídu, tak sú zase hrdinovia, som mal chuť vyvraždiť sám. Na môj vkus sa s nimi vrah ešte moc maznal :) Pán Arquette, prosím, na režisérsku stoličku už nesadajte. Ostatné takéto zlátaniny by som nemusel rozdýchať. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně náser. Ještě šílenější film než mnou naposled viděný Satan. Tohle je takovej mišmaš všeho. Komedie/horor a takovej mysteriozní film. Já byl naprosto spokojený narozdíl od ostatních a proto začnu nejdříve od negativů a to je vrah. Sice se tu objeví málokdy ale je takovej nemastnej a neslanej. Ať se tvůrci sebevíc snaží tak to prostě nevyšlo. Ale to je snad jediný mínus. Ostatní jsou u mě plusy od herců, po naprostou absurdnost až po dokonale sedící humor. Navíc Jane tu byl bezchybnej. Palec nahoru. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Míň z fetovaných záběru, lepší kameru a nebylo by to špatné. Stejně jako Petero, jsem ve filmu nezaznamenal jak Mewese tak Courtney Cox. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Krev hipíků poteče proudem. Jak řekl, tak i splnil. Další slasher, který se může pyšnit skvělým, charismatickým zabijákem, krví oranžovější než segedín od tatínka a vyhulenými hipíky, co by vykouřili i rohlík. Některé scény mě neskutečně pobavily a já si film s vypnutým mozkem dostatečně užil.. Není to nic převratného, ale jako hororová komedie na nedělní večer je ideální. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

David Arquette se zřejmě omámen svou „pětiminutovkou“ slávy rozhodl, že už mu nestačí být jen průměrným hercem a tak si jednoho večera ubalil špeka, uspokojil svou Courteney a v hlavě se mu zrodil nápad, že by se z něj mohl stát scénárista a režisér. Jelikož už „přicmrndával“ u dvou seriálů, rozhodl se natočit svůj vlastní slasher s kupou černého humoru. Ke smůle natěšených diváků to však neskončilo jen jedním práskem, nýbrž se při natáčení zřejmě hulilo ve velkém a někteří si asi dopřáli i něco tvrdšího. Však se vlastně celý film nesl v duchu „Míru, Lásky a Drog“. Nemám nic proti spojení komedie, černého humoru a hororu, jenže to by se toho musel chopit někdo jiný a mnohem schopnější. Začátek s malým chlapcem a motorovkou vážně navnadil (srát na logiku), jenže jakmile se na scéně objevila naše partička vyhulenců, šlo všechno dobré do háje. Postrádal jsem jakýkoliv náznak pořádné atmosféry (rozumějte hororové), protože celou tu dobu se musí člověk prokousávat záplavou nesmyslných dialogů (které se sice snaží být vtipné, ale zaberou leda tak na dvanáctiletého, který u toho dostane svou první poluci). Neskutečně jsem se těšil na psychopata v masce, kdy už konečně rozpoutá onen slibovaný krvavý masakr a nesympatické postavy začnou rychle a hlavně bolestivě chcípat jedna za druhou. Leč ten si dával opravdu na čas a když už se objevil na scéně, žádná velká hitparáda to teda nebyla. Laciné gore efekty a máchání sekyrou (jakoby to byla plácačka na mouchy), tohle už opravdu na mě moc nezabírá. Nechci ovšem jen kritizovat, asi ve dvou scénách jsem přece jenom zalíbení našel. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě trailer a hlavně malej kluk s motorovkou. Tak nějak to splnilo moje očekávání, i když to mohlo být zpracováno mnohem líp. Na komedii málo humoru, na horor málo (propracovanějších) vražd, nebo alespoň nějaká atmosféra. Reagan mě docela bavil, hlavně (spoiler) jak tomu jednomu hipíkovi nejdříve podá ruku a pak ho sekne (spoiler). A pak ten týpek, jak každýmu říkal trhni si.... Některé vtípky jsou fakt dobré, ale na celý film je tam všeho (humoru/hororu) málo, je tam spousta hluchých míst.... A trvalo mi dlouho, než mi maska vraha začala připomínat Reagana, podle mě mu zas až tak moc podobná nebyla. ()

Reklama

Reklama