Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmi (Eddie Griffin) je mladý, tak trochu lehkomyslný Američan a pořádná práce mu moc nevoní. Takže když v novinách objeví soutěž, ve které může vyhrát hospodu a zjistí, že jediné, co musí udělat, je napsat báseň, neváhá ani vteřinu. A protože jeho znalosti zeměpisu nejsou nijak závratné, myslí si, že vyhrát hospodu v Irsku, je to největší terno. Irsko je přeci ostrov a to znamená, že je tam teplo a spousta krásek v bikinách. Je jasné, že Jimmiho čeká po příjezdu do Irska pořádný šok. Ale nejen jeho. Obyvatelé městečka rozhodně nečekali, že novým hostinským bude rapující černoch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych vyhrál hospodu na ostrově, tak bych prosil asi tak o 36° jižněji a o 60° východněji než je Irsko. Nic proti Irsku. Zelenou mám rád, keltské rytmy mne baví, nepřítomnost hadů mne fascinuje a světové vítězství v indexu kvality života láká k žití. Jenže místní zatažené klima a svérázní obyvatelé mi příliš nesedí. Snad kdyby mezi nimi občas zatrdloval černošský rapper - to by mohla být zábava k popukání. Jenže nebyla a nebýt neuvěřitelně příjemného úsměvu Anny Friel, tak bych asi hodnotil ještě hůř. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Proč 5 ehm............... ano už vím pro krásnou hudební melodii která byla jen párkrát ale mě se sakra líbila a potom pro příjemné prostředí a hlavně smutně šťastný příběh dostačující odpověď ? ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má dvě linie : Světlou - Krásné irské prostředí, fantastickou Annu Friel a dost příjemnou irskou hudbu hodně připomínajících Enyu. Stinnou - Příběh kolem Griffina .Celkově je to docela koukatelné, ale není to příliš vtipné a převážně je to dost plytké. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Komedie, která neurazí! ... Příběh je sice průhledný jak sklenka s čirou vodou, přesto je to koukatelné! ... Nečekejte, že se u tohoto snímku budete po celou dobu válet smíchy po zemi. Když si ho ale pustíte např. po dobrém obědě nebo v noci před spaním, mělo by to mít kýžený efekt! :o) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nic moc převratného, ale koukatelný. Víte sice dopředu co bude následovat, ale i tak díky irské hudbě a irské mluvě potěší. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Tato komedie je hlavně díky Eddiemu Griffinovi celkem koukatelná. Nejdříve jsem se bál na další film od Johna Eyrese koukat (stačí se podívat na jeho jakýkoliv paskvil a budou Vám mé pochyby ozřejmeny), ale tohle bylo opravdu dobré. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Strašně jednoduchá až stupidní zápletka, ale přece jenom s nádechem lidskosti a v některých chvílích i dramatu. A hlavně - točená v klasické irské vesnici. A to je prostředí, které ve filmu, dá se říct, miluji. Takže: jednoduchá zápletka s klasickým průběhem, ale v Irsku. A zjištění, že lidé nemusí mít nutně stejnou barvu kůže, aby si byli podobní. PS: Jo, a Eddie Griffin mi strašně připomínal Wesleyho Snipese. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nemyslel že uvidim Eddiho Griffina hrát v takovýhle blbosti kde sem se snad jenom jednou zasmál. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Očakával som typickú 2-3 hviezdičkovú relatvne vtipnú záležitosť no dostal som trápnych 90min. s ostrasným nehercom Griffinom. Totálna antizábava, možno ak by som bol Ír malo by to pre mňa väčší význam ale takto bohužial. Jednu hviezdičku dávam za A.Friel. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho všechno, ale tohle vážně ne! Griffina zrovna moc nemusím a ty "drsný" hoperský kecy s "hustým" slagem mi jsou fakt pro smích. Ale občasné nárazy americké a skotské angličtiny byly parádní. Stačilo nebrat to tak vážně a polykat přímo to, co zrovna na scému přichází, a najednou je z toho celkem příjemná komedie s krásnýma Irskýma písničkama a uslzeným koncem. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie ve mě vzbudila velká očekávání a po jejím zhlédnutí ve mě zůstalo velké zklamání. Nudný film, žádné vtipné hlášky, hloupý scénář a i přesto, že má devadesát minut mi to přišlo, jako dvě hodiny. Pokud čekáte komedii ve stylu Ali G, tak šáhněte někam jinam. ()

soldiersn 

všechny recenze uživatele

Ne! Nebudu hodnotit film kladně jen proto, že se točil v Irsku, či že tam hrála A. Friel. „HOSPODU VÁM NEDÁME“ je blbost se slabým scénářem, nudným dějem, otravnými lidmi a téměř bez vtipu. Předvídatelný závěr filmu je samozřejmostí. ;) ()

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Nechápu význam vzniku tohoto filmu. Celý je takový nemastný neslaný. 2 hvězdičky si zaslouží snad jen za malou nemuvící holčičku, která je zde od začátku filmu jen proto, aby z nás na konci násilím vydojila soucitné pocity a snad i malou slzu. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

A já furt přemýšlel, kde jsem tu holku pro čenýho viděl. No a ono Země ztracených :o)) No a koho napadlo černoch, Irsko, Anglickej všivák a jeden Emerickej podvod :o) Děj byl provařenej od počátku titulků, ale i tak to za srdce bere. No a závěr byť nejprovařenější, tak si vzal nejvíc. PS: Rap v Irsku, to tu ještě nebylo :o) ()

Monellito odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut a film šel do koše. Hranice mezi trapností a vtipem je velice malá a tady byla překročena. Opravdu bezduchá srágora ()

kanidj 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem filmu sa mi páčil. Dejovo možno predvidateľné až jednoduché ale v konečnom dôsledku milé. Účel nenásilnej rodinnej komédie to splnilo. Plus Krásna Anna Friel v tejto snímke pôsobí naozaj prirodzene. A samozrejme zábavný soundtrrack, ktorý dokáže vyčariť úsmev. U mňa je to film do pohody. ()

Reklama

Reklama