Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapivě další opravdu velice slušný film s belgickou ikonou Jean-Claude Van Dammem na scéně. I když tento mi přišel něčím jiný. Většinou totiž sleduju jeho filmy jenom kvůli němu, ale tento film mě zaujal i po více stránkách. Příběh je na jeho poměry opravdu na úrovni, hudba zní velice zajímavě a po celou dobu sledování se stále něco děje, což je samozřejmě dobře. I když toho moc nenakope spíše nastřílí, tak mi to vůbec nevadí, sledovat jeho herecký výkon mě až zaráží, jak je dobrý, což je jen dobře a doufám, že mu to nadále vydrží v jeho už dost tak kolísavé kariéře. Po delší době dopisuji dovětek: fakt že na IMDB má tenhle film v době kdy to zde dopisuji 6,2 značí, že tenhle film každopádně na Van Damma není špatný, tak mě neserte a dávejte mu dobrý hodnocení za to jaký je a ne za to jaký je...takže je to vlastně jedno :) podstatný je, že tohle se mu jednoznačně POVEDLO! --- Důstojník zapletený do přestřelky. Potřebuju dvě rakve a koronera. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Nebýval kdysi Jean přeborníkem na bojová umění ? v tomto filmu sem ho v počtu ůderu maximálně předstihl, ja ale bohužel mlátil do posuvníku na přehravači :( Flipnic to vystihl, do prostřelený palice to bylo super, sice bez akce z Vandammovi strany (fyzické), ale krve tu bylo dost. Pak už jen šílená nuda a spamování přetáčení. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $211,818║ Veľká škoda že sa snažil režisér poňať film až tak dramaticky vážne, potom to stráca akýsi nádych a béčkovú ľahkosť akčného filmu o pomste a ťažko sa to vôbec dá niekam zaradiť, lebo vsadiť na nejakú charakternú hĺbku ohľadne postavy hranej Van Dammom je trošku vedľa pokiaľ režisér fakt na to nemá ako to bolo napríklad u vydareného projektu JCVD . Ďalej mierne vedľa je aj bezvýznamné experimentovanie z vizuálom(otáčanie obrazu o 180stupňov dole hlavu, čierno-biele sekvencie pri vraždách, operačné mdloby,...), kde sa režisér snaží napchať všelijaké obrazové úpravy aby to bolo čo najviac pestré a dá sa povedať pre sledujúceho pútavé ale toto u daného tipu filmu vyznie ako zbytočná podpásovka, ktorá práve ubíja dojem z celkom solídneho filmu, aj keď tématicky maximálne prevareného a hrajúceho na city... ale aj tak čakal som horšiu paseku, dalo sa to stráviť. /15%/ ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dokud hrál Van Damme v tomto filmu šmejda, alkoholika a feťáka, tak se mi film líbil. Tuhle kontroverzní roli zahrál skutečně dobře. Jakmile došlo k jeho "proměně" v dobráka po uzdravení průstřelu hlavy, film šel naprosto do háje. Akční scény neuvěřitelně slabé, přestřelky trapné, záporák uboze zahraný ... Prostě tak půl na půl, dá se na to kouknout, ale žádný comeback se opět a znovu nekoná ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Michael Smith. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Většina scén se natáčela v Bulharsku, část poté v americkém New Orleans. Škola ve filmu je American College of Sofia. (TomikZlesa)
  • Film má 2 alternativní konce, z nichž jeden byl vytvořen pro Evropu a druhý pro USA. (Eldrick)

Reklama

Reklama