Reklama

Reklama

Malý indián 2

  • Argentina Patoruzito: La gran aventura
všechny plakáty

Obsahy(1)

Malý Patoruzito je tu zpět v ještě větším dobrodružství, než v prvním díle. Je požádán svým kmenem, aby ho během národní přehlídky vedl v promenádě. Je potěšen touto nabídkou, ale zjistí, že se ztratila jeho nejlepší kamarádka Malen. Jakmile se vrátí do místa oslav, začíná se před ním odkrývat tajemné skutečnosti...Patoruzito musí Malen najít! (Intersonic)

(více)

Recenze (5)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Podobně slabé jako jednička. Možná, že kdybych byla Argentinec a na Patoruzitovi vyrůstala, byl by zážitek o něco intenzivnější. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Patoruzito je späť, tentoraz v epickejšom vydaní. Veľmi podobné alebo o kúsok lepšie ako prvý film. Pokým sa prvý film odohráva v argentínskej pampe, tento druhý je zasadený do vírov veľkomesta a hlavne za to moderné poňatie, v ktorom mnohé oveľa drahšie a pompéznejšie zahraničné snímky zlyhávajú, má u mňa malé plus. Humoru je myslím ešte viac, aj keď ten kolíše na hranici normálnosti a infantilnosti. Na druhej strane, opäť sú tu debilné dialógy, divne sa chovajúce postavičky a veľkakrát nevhodná kombinácia 2D a 3D animácie. Preto iba priemer a slabšie 3 hviezdy. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie z detských čias, počas ktorých som sa na tomto vedel nasmiať, nechám 4*. Čo na tom, že to nie je u nás známe a ocenia to iba detskí diváci. ()

Reklama

Reklama