Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední vojenský experiment v Millhaven Research Facility vytvořil místo supervojáka neovladatelné zvíře a tým expertů chce za poctivé americké dolary opravu. Na konkurzu vybere 4 úplné outsidery, kteří mají být těmi pravými. Nastanou problémy a máme tu škaredého zabijáka, pár vystrašených vojáků, 4 chudáky a jednoho Mengeleho s vyvinutou asistentkou v tajném spletitém komplexu, ve kterém tiká bomba. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Robím to len aby som sa vyhol base.“ – „Kradol si ventilky z bicyklov?“ Nechal som sa nalákať (oklamať) obsahom o skupinke vojakov, ktorých v podzemnom obrovskom bunkri niečo vyvražďuje. No, takže. Žiadny horor, žiadna akcia, žiadne herecké výkony. Je tu Michal Madsen a ja ho mám rád, pretože je to vraj jeden z mála amerických hercov, ktorému zo slávy (i keď u tohto áčkarského béčkara je diskutabilné, či niekedy vôbec bol slávny...) nešiblo. Stále je to obyčajný pohodový chlapík, ktorý nemá problém pristaviť sa na ulici, keď ide kupovať čokoládu pre ženu a nejaké rožky. Čo pre mňa nie je detail. Madsen je ale zároveň známy OTRASNÝM výberom rolí (na jeden KILL BILL 2 pripadajú veci ako MUTANT 2 a KROKODÍL ÚTOČÍ). ELEKTRICKÉ KRESLO je toho dôkazom. Objavuje sa navyše skôr len v podpornej úlohe a prím hrá štvorca mimoriadne nesympatických deciek, ktoré v podzemnom bunkri... vlastne ani poriadne neviem ČO. Je to chaos, zmätok, bordel. Je v tom TOĽKO klišé, že už to v podstate ani neprekáža. Toto už v podstate nie je ani nízkorozpočtový film – asi desať hercov v uniformách a drevenými búchačkami pobehuje chodbami a sem-tam niekto vykríkne. Toto si nezaslúži ani 20%, ale na Michaela sa nedokážem, nechcem a nebudem hnevať. Je to frajer. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Posledný vojenský experiment v Millhaven Research Facility miesto supervojaka vypľul neovladateľne zviera a team expertov chce za podstivé americké doláre repete. Z konkurzu vytiahne 4 totálnych looserov, ktorý majú byť tými pravými. Z pochopiteľných b-éčkovských dôvodov nastanú problémy a máme tu škaredého killera, pár vystrašených vojakov, štyroch outsiderov a jedného Mengeleho s prsatou asistentkou v tajnom bludiskovom komplexe v ktorom tiká bomba. Slušný základ pre podstivé béčko, ktorý žial využitý nie je a miesto poriadného gore úletu servíruje záchodové dialógy a nelogicky vrávorajucich nehercov za doprovodu dramatických synťákov z 80-tych rokov. Skrátka veľmi nepodarený slasher, bez atmosféry (všade šedé steny a zamknuté dvere), ktorý je síce debilný, ale nie tak aby sa na ňom dalo baviť. Hviezda za Madsena. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já věřím že tenhle film měl být původně taky komedie. Je tu sice pár hororových scén a s gore se nešetřilo ale přišlo mi že je tenhle film až přehnaně odlehčený, třeba hlášek je tu plno a postavy jsou takový patvar který se mezi sebou škádlí a dělají si naschvály, takže je tu dost humorných(teda jak pro koho) scén. Nejedná se o žádný veledílo ale jako film na zkouknutí a zapomenutí mi to celkem sedlo. Příběh je hodně velké klišé. Herci jsou špatní a ani Madsen se nepředvede. Konec je debilní a celé je to strašně levný ale já se aspon bavil. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Evoluce u pana Mitchella se pravděpodobně zastavila na stupni Homo erectus, jinak si to nedovedu vysvětlit. Něco tak ubohého bych se snad ani neopovážil nazvat filmem. Světová kinematografie znehodnocena dalším hovnem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spíš než o horror se jedná o takovou nepovedenou akční černou komedii s pár dobrými hláškami. Herecké výkony jsou ještě v mezích přijatelnosti. Filmové triky však už nikoliv. Kutálející se useknutá hlava byla už na první pohled jasně umělá a při takzvaných lekacích scénách by se nelekla ani moje babička. O hudbě ani nemluvím. Staré slaďáky z 80.let, které by v romantických nebo dramatických filmech jistě uspěly – u horroru však asi ne. Jediné velké pozitivum je, že tady hrál Michael Madsen ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač ve mě film zanechal hlavně jen touhu zjistit, z jakého důvodu český distributor zcela mimo obsah, děj a logiku filmu sáhl po názvu Elektrické křeslo, není to zas taková tragédie, jak by se mohlo zdát. Spodní přihrádka béčkové kategorie s dnes už asi stejně zařaditelným Madsenem (ale ten člověk dokáže donutit diváky a divačky mít ho rád/y). Ale i tento rank občas přinese koukatelný, přemýšlení nevyžadující, oddychový snímek. Elektrické křeslo jím je. Neohromí ničím, ale dá se zkouknout a zase až tak moc to nenudí. 1,5* ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm je toto Béééčkoo? Nie toto je Zeeetkóóó!!!! Michael Madsen bol jediným lákadlom, prečo som vzhliadol tento film! Výsledok je ale príšerný!!! Madsen hrôza, keď zbadáte hercov tak si pomyslíte "Ach bože, prečo?", réžia, scénar tvoria svojím výkonon neuveritaľne dementnú snímku, ktorá navyše pri každej akčnej scéne prezrádza svoj halierový rozpočet! Čo dodať na tomto DVD by mal byť nápis "Varovanie ministerstva zdravotníctva...." ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

A zase sem měl chut se kouknout na nákou tu sračku. Věděl sem už z obsahu že to bude stát za prd. A stálo. Ale mi to nevadilo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle je totální blbost, čtveřice nových rekrutů do armády ,ale né na výcvik ale jako pokusný subjekt. Začínalo to dobře, ale výsledek je hodně laciný. Zmutovaný voják co rozmačkavá hlavy. Už nikdy více. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Bože, zase ďalšia hororová katastrofa. Nevydarený film, nedotiahnutý, primitívny, nelogičnosti sa objavujú každú chvíľu. Dejovo nudný, našťastie krátky film. Pozrel som to kôli Michaelovi Madsenovi, ale ten film nijak nevyzdvíha, je to takmer odpad. Film vôbec nedoporučujem, navyše akcie boli slabé, pár vrážd možno stojí za zmienku. 20% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Ano je tomu tak a já tento film dokoukal do konce. Já sem se i zasmál. Je to ale taková sra*ka, že bych to nikomu nikdy nedoporučil. 5% ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

S pocity jsem na tom byl podobně jako kolega Andersis :-D ...šílenost, jaká se jen tak nevidí, ale pobavila ... ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

1* naozaj iba za Madsena a možno za tri vtipy pri ktorých som sa pousmial. Inak krávovina najväčšieho zrna. Toto má aj k B-čku straaaaašne ďalekoooo. Skupinka ľudí behajúca po základni a jeden ,,nasratý" vojnový veterán to je trošku málo. Uwe Boll by zlepil lepší scenár v miestnej krčme po záverečnej s 14 borovičkami v žalúdku. A to nepreháňam. Takýto trash nepatrí do požičovní. Takže ak si chcete zachrániť hodinu a pol života tak do tohto radšej nechoďte. Vstup na vlastné nebezpečenstvo:D. ()

Teardown odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyři pokusní králíci by se dali definovat asi následovně:Debil, kretén, kráva a obří kráva. Tahle fantastická čtyřka musí zákonitě sežrat nervy do kořenů snad každému divákovi. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina to se musí nechat. Dá se říci akční blbyna s hroznýma hereckýma výkonama a celkově všechno stálo za prd. No prostě se jedná o další horor ve kterým jde o nepovedenej vojenskej experiment který postrádá jakoukoliv atmosféru. Ztráta času. ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad odpadovič!!! Skutečně otřesný paskvil, který nezachrání ani Madsen (spíše naopak - plácá se tam stejně jako ostatní neherci). Před neuvěřitelnou nudou mne zachránil "rychloposuv"; jinak jsem měl sto chutí disk rozšlapat ... RUCE PRYČ! ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Ne moc zajímavý film. Převážně sledujeme 4 uprchlíky, občas Dodse a to je vše. Práce maskérů je sice na úrovni, ale to je to jediné, co v tomto snímku na úrovni je. Děj je jednotvárný, místy mírně akční a místy a to více, statický. Vše se odehrává v pološeru a připočteme li mizerné herce… Podprůměrný B odpad. CI ??112010 ???? ()

Reklama

Reklama