Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nekecej, Rocco Johny Siffredi se vrací, ale už mu to bohužel nikdo nevěří. Naprosto nezajímavej díl kdysi tak originální řežby s výbornými hláškami. Scénář pokulhává, celý film sráží hrozné výkony, nemá to to kouzlo, co původní film. Filmaři se snažili ve filmu přijít s něčím, co konečně vysvětlí účel hlavního mozku brouků, ale už to s námi nic neudělá. Tento film je špatný snad ve všem, v čem film může být, naprostá zbytečnost a děkuju už nechceme vědět víc. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien je zpátky jako Johnny Rico! Není to žádné překvapení, neboť Hvězná pěchota je jeho nejlepší film (když bereme že tam hrál hlavní roli) a tak proč nezkusit znovu štěstí v pokračování, že jo? :) Sice to není tak dobrý film - je znát že je to video film, ale celkově to je slušný průměr a občas to má velmi světlé chvilky. 60 % Staň se vojákem, buď dobrým občanem! :-) ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Byl jsem nadšený z jedničky, dvojka se mi líbila, ale trojka mne velmi zklamala. Návrat původního sekáče mohl být sakra lepší, největší podíl viny má scénář a režie, obojí obstaral jeden člověk, takže ukažme si na něj. Scénář není moc zábavný, málo akce a i ta je odfláknutá (vždy při pěstních soubojích je vidět, že pěst nedopadá na obličej), nejvíc mne však naštvali triky. Za to měl někdo dostat pořádně nakopáno do prde.e, starší televizní dvojka je měla rozhodně kvalitnější. Hudba fádní, herci nemají co hrát a Jolena se mi nikdy nelíbila. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $415,100Tržby za predaj DVD v USA $4,820,583 //počet predaných kusov 287,472║ Tak toto som fakt nečakal rana pod pás, tak tupé vrcholové béčko ako hrom, fakt výsmech...a ešte za aké peniaze. /0%/ ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jakýsi posun oproti dvojce tu je...ale jen minimální. Odstoupilo se od plastových žárovek místo pořádných kanónů...ale teď tu jsou pro změnu jen plastové bouchačky :) Gore je taky minimální, takže oproti dvojce se jedná o krok zpátky. Celkově to má vymatlaný scénář, velmi špatné herce a hodně špatné CGI. Prostě mrdka, nic víc. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • V cca 83. minutě, když Lola (Jolene Blalock) praští Nebeského Maršála (Stephen Hogan), je vidět, že se její pěst vůbec nedotkla jeho tváře. (Musak)
  • V barové scéně na planetě Roku San, kdy ke stolu zasedají John Rico (Casper Van Dien), generál Dix Hauser (Boris Kodjoe) a kapitán Lola Becková (Jolene Blalock), přičemž poslední uvedená sejme z hlavy tzv. lodičku, kterou ovšem v následujícím záběru má opět na hlavě. Chyba se následně ještě několikráte zopakuje. (AGAMENON)
  • Jméno postavy Jingo (Cokey Falkow) je rovněž výraz označující osobu, která striktně prosazuje válku na základě patriotismu. (HellFire)

Reklama

Reklama