Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie s radou originalnich scenek a predevsim chytrym scenarem. Zadne bezduche placani o nekonecnem vesmiru nybrz chytre a zabavne dialogy, ze kterych jsem citil jiste napeti mezi G.C a R.Z. Dobova atmosfera byla citit asi jako olomoucke tvaruzky z ust vesnickeho ochmelky a Clooney je pred kamerou stale tak cool, ze bych pred nim dal prednost i pred mladeneckym vecirkem na rozloucenou. Nebude to hit, ale u me si to rozhodne ziska nalepku "Chytra komedie" ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clooneyho režiséra (aj herca) mám rád- je mi sympatické aké projekty si vyberá, nerieši komerčnú stránku veci, ale robí si skrátka radosť a vsádza väčšinou na kvalitu. Je to sympaťák a Leaderheads ďalší podarený snímok. Veľmi príjemné retro, z ktorého cítiť vyšší rozpočet, čo mu pridáva na estetike a perfektnom vizuáli. Veľmi sa mi páčil všadeprítomný humor, nadhľad a pohoda, ktorá so snímku doslova sálali... Viac takých filmov!:) ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Pre malé zhrnutie : bodujúci Clooneyho šarm, súboj dvoch pohlaví a správny pestrofarebný old school. Obsahom veľmi jednoduchá záležitosť riešiaca športové a vzťahové ambície. Nie som milovníčkou futbalu, toho amerického už absolutne nie, ale celkom príjemne som si spríjemnila nedeľňajšie popoludnie. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Měl jsem trochu obavy, co tohle bude zač, jelikož s Clooneyho dřívějším režijním počinem Milujte svého zabijáka jsem měl celkem nemalý problém jej strávit. Byly neopodstatněné. Leatherheads, jakožto retro komedii, nechyběla nápaditost a přímo sršela svěžím vtipem přesně dle mého gusta. Clooney-režisér si s příběhem o profesionálním americkém fotbalu v plenkách pěkně vyhrál a jelikož mu nejspíš zbyla dostatečná zásoba energie, vyhrál si i coby Clooney-herec před kamerou a to s takovým šarmem, že zastiňuje zbytek hereckého ansámblu, dokonce i Renée Zellweger, jejíž výkon je protentokrát jen mile sekundující. Navíc bylo znát, že se rozpočet pohyboval ve větších číslech, což umožnilo ruku v ruce s dobovou hudbou Randyho Newmana, aby z filmu atmosféra dvacátých let přímo dýchala. Nemám americký ani žádný jiný fotbal rád, ale ani to mi nebránilo si tento chutný pamlsek opravdu vychutnat. 90% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama