Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tady byl americký fotbal ještě v plenkách. Vadilo mi, že občas ty scény vypadaly jak vytržený z grotesky, hodně tomu napomáhala i ta hudba. Zas až tak zajímavej film to není. Clooney nikdy nepatřil mezi moje favority a navíc jsem čekal, že to víc bude o tom sportu a ne o senzacechvtivé reportérce Reneé. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Pre malé zhrnutie : bodujúci Clooneyho šarm, súboj dvoch pohlaví a správny pestrofarebný old school. Obsahom veľmi jednoduchá záležitosť riešiaca športové a vzťahové ambície. Nie som milovníčkou futbalu, toho amerického už absolutne nie, ale celkom príjemne som si spríjemnila nedeľňajšie popoludnie. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clooneyho režiséra (aj herca) mám rád- je mi sympatické aké projekty si vyberá, nerieši komerčnú stránku veci, ale robí si skrátka radosť a vsádza väčšinou na kvalitu. Je to sympaťák a Leaderheads ďalší podarený snímok. Veľmi príjemné retro, z ktorého cítiť vyšší rozpočet, čo mu pridáva na estetike a perfektnom vizuáli. Veľmi sa mi páčil všadeprítomný humor, nadhľad a pohoda, ktorá so snímku doslova sálali... Viac takých filmov!:) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Yummmmyyyy.... So fancy with such a glance ... Po troch (vybornych az mnamoznych) reziserskych zarezoch je to jasne - Clooney je reinkarnaciou nielen glamour stars stareho dobreho Hollywoodu, ale cestou este stihol pochytit to tazko popsatelne kuzlo natocit film o nicom, sposobom, ktory kombinuje rozne prvky viacerych dekad min. storocia a stihne Vam usmev na tvari formovat takmer permanentne. Technicka stranka brilantna, ovsem najlakavejsie kuzlo tvori Clooneyho sarm a jeho interakcia s celym hereckym okolim. I ked pochopitelne, najvacsie dialogove perlicky prichadzaju s Renée...a navyse ta hudbicka a tanecek...a ta scena v kupe ako vystrihnuta zo Some Like It Hot...a tak...mnam. I like...I enjoy...vrrrrrn :) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie s radou originalnich scenek a predevsim chytrym scenarem. Zadne bezduche placani o nekonecnem vesmiru nybrz chytre a zabavne dialogy, ze kterych jsem citil jiste napeti mezi G.C a R.Z. Dobova atmosfera byla citit asi jako olomoucke tvaruzky z ust vesnickeho ochmelky a Clooney je pred kamerou stale tak cool, ze bych pred nim dal prednost i pred mladeneckym vecirkem na rozloucenou. Nebude to hit, ale u me si to rozhodne ziska nalepku "Chytra komedie" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama