Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený vědec během experimentů s nebezpečným virem prováděných na nevinných lidech stvoří netvora. Tento netvor uteče z laboratoře a započne krvavé žně mezi obyvateli jednoho městečka… (LIVINGDEAD)

Recenze (43)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola pecka. Jedným slovom namakaný horor!! :) Neskutočné - na Oskara to nebude ale bude to v tesnom závese hneď za tou najredšou opileckou sračkou nasratou v pisoáre. Film sa snaží byť hneď od začiatku brutálnejší ako americký vojaci v Iraku, ale je to tak smiešne a trápne že viac by som sa bál pri románe od Steelovej. Efekty ako pri Súboji Titánov či King Kongu zo 76 r., dialógy ako keby písal nejaký mamrd teenegerský a ešte aj tá šukacia scéna hneď na začiatku bola horšia ako z Melorose Place. Jedným zhrnutím by som už len dodal - SEKEROU DO HLAVY REŽISÉROVI by bol najlepším spôsobom ako zaujať lebo toto nebolo zlé - toto bol DRÔT DO OKA JEDNOOKÉHO!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je pro mě dost nepochopitelné, proč po takovém maximálním splatteru nekope Robert Kurtzman ve stejné lize jako Rodriguez a spol. Ten chlap dostat na film více peněz, tak to všem geniálně natře. Po tomhle filmu je však pro mě géniem. Mně se líbil od něho už jeden film, ale tam se ještě krotil. Tady to rozbalil na plný pecky a koule od první do poslední minuty. Je to šílená brutál jízda, co kašle na vážně laděnou strunu a na nic a na nikoho nebere ohled. Jen záplava gore. Šílený a zneuznaný ruský vědec provádí uprostřed lesů zvrhlé pokusy na lidech, ale jak už to tak bývá, vše se vymkne kontrole. Je to chlápek, který by pro vědu neváhal obětovat vše, protože celý svět nenávidí a touží ho zaplavit smrtícím virem. To se mu sice podaří, ale omezí se to jen na blízké okolí. Jedna z pokusných obětí kontaminovaná jím vyvinutým mutagenem zuřivosti umírá a její ostatky sežerou supi, kteří nákazu roznesou po celém okolí. Ve filmu pak následně po jejich útoku nepřežije skoro nikdo. A nejsou to jen draví ptáci, kteří roznášejí mutující nákazu, ale prakticky každý, kdo navštíví les a přijde s nimi do styku, respektive s jejich zobáky. Parta mladých lidí pořádající ve zdejších končinách rock párty je ideálním krmivem pro rozmazlené a nenasytné ptáčky. Ve filmu chcípají staří, mladí i děcka. Zběsilé tempo, které režisér nasadí, nepolevuje až do závěrečných titulek, jedna brutální a krvavá scéna střídá druhou a vražední supi nejsou nepovedení (s ohledem na rozpočet), ale naopak velmi stylový a mutanti zase perfektně bizarně úchylní. Nejlepší herecký výkon podal skvělý Andrew Divoff v roli nezastavitelného vědce. Je to přece jen hororový veterán a na rozdíl od ostatních už má bohaté zkušenosti, ale většina ostatních herců byla postupem času také perfektní. I přes svoje mimořádné kvality srovnatelné s nejlepšími splatterovými filmy, se tento film tady nedostane do červených čísel. Ty mají předplaceny čurákoviny Harry Potter a spol.. Jenže oproti tomuhle kousku mistra Kurtzmana, jsou to napomádované sralbotky. 100% ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová sračka a zároveň adept na vítěze "Sračka roku" .Největší shit co jsem za poslední dobu viděl.Tady prostě nic nefungovalo tak jak má.Aspoň teda na mě.Bez scénáře,bez vtipu,otřesní "herci",ještě otřesnější efekty,chaotickej střih a divná kamera.Jediný čeho si užijem do sytosti je krev a jiné tekutiny.Ale pokud člověku stačí jen tohle,tak prosím s chutí do toho.Mě to prostě kurevsky nudilo a těch 85 minut pro mě bylo doslova utrpením.Za sebe říkám-NEBRAT.Rozhodně jsou lepší filmy a tohle je jen ztráta času. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takovej digitální bordel, už jsem v Hororu dlouho neviděl. Amatérská, brutální slátanina, s roztřesenou kamerou, kde za pochvalu stojí jen masky, těch zmutovaných a sem tam povedené, vtipné Gore, ale jinak jsem se po celou dobu chytal za hlavu a ptal se sám sebe, na co se to vlastně kurva dívám. Před patnácti lety, bych to možná jako levnou, krvavou zábavu doporučil, dnes už určitě ne. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kurtzman je především skvělej maskér, za kamerou už je to ale bída (samozřejmě s výjimkou Wishmastera). Popravdě, nechápu moc myšlenkový pochody tvůrců, co disponují omezeným rozpočtem, avšak i přesto do svýho filmu prdnou věci, který bez větších prachů prostě nenatočíte. V takových případech ke slovu přichází otravné CGI. Takže tu máme digitální karavan s rozmazanou boční projekcí, digitální oheň i výbuchy a hlavně digitální supy, kteří nejen že vypadají hnusně, ale hrajou tady celkem zásadní roli. "Herecké" osazenstvo je v podobných bracích nutné zlo, takže k tomu bez komentáře, ale co lze opravdu pochválit, tak právě tu maskérskou práci, co tenhle céčkový splatter táhne alespoň do průměrných čísel. ()

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Ben (Reggie Bannister) mluví o filmu Phantasm (1979). Představitel Bena Reggie Bannister si ve snímku Phantasm (1979) sám zahrál. (Campbell)

Reklama

Reklama