Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rene (LEAH RACHELOVÁ) a Zane (TERENCE JAY), sesternica a bratranec a súčasne aj spolužiaci na univerzite, si urobia víkendový výlet na ich starý rodinný ranč v púšti. So sebou vezmú aj Zaneovho priateľa a konzultanta Phila (GERMAIN DE LEON), Reneinho priateľa Dannyho (STEVE SANDVOSS) a dve dievčatá – čakateľky z Reneinho sesterstva, Lauru (ERIN REESEOVÁ) a Julie (LINDSEY SCOTTOVÁ), ktoré tak majú splniť podmienky prijatia do klubu. Nikto z nich netuší, že príjemný výlet sa čoskoro zmení na peklo. Správca domu Lester (TOBIN BELL) sa pokúšal nájsť zlato, ktoré rodina zakopala, a tak čiastočne narušil aj starý hrob, kde je pochovaná prvá manželka Reneinho a Zaneovho starého otca, ktorý ju zavraždil. Jej duch a kliatba sa tak prebudil k životu a teraz vraždí každého, kto sa v dome nachádza. Podarí sa Laure, ktorá má na svojom tele vytetované rôzne náboženské symboly a jeden z nich je rovnaký ako prívesok mŕtvej, čo teraz na krku nosí Rene? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

unagi odpad!

všechny recenze uživatele

Kedy to už tý hlúpi američania pochopia? Natočiť dobrý film nespočíva v tom, že obsadia do filmu štíhle kurvičky s krátkymi sukňami a umelo vsadené príčiny na to, aby sa furt vyzliekali a ukazovali svoje vnady! Opísal by som to asi teenegerský horor, keď mladý američania majú pubertu a aj pri horore mohli kukať na nahaté scénky! Herecké výkony oničom! Maskéry mali asi málo zaplatené (všetky veľké prachy šli pipkám, aby ukazovali čo najviac). Dej mal nejaký náznak niečoho, ale nakoniec aj to bolo odveci! odpad! ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Prečo som dal tomuto filmu len jednu hviezdičku? No, ak behom prvej pol hodiny zistíte, že sa dívate na relatívne stupídny príbeh, nemusí to byť ešte žiadna katastrofa. Aj debilný a nudný úvod môže (v horore) ešte veľa vecí zachrániť. Problém je v tom, že nuda pokračuje skoro do úplného konca filmu (výnimkou je posledných cca 15 minút). Napätie prakticky žiadne a kvalitné gore efekty tiež nečakajte. K prvej smrti príde presne v štyridsiatej minúte (mimochodom veľmi neefektnej), kedy už začínate byť riadne nervózni z vlečúceho sa deja a podráždení z výkonov mladých krásnych ľudí, ktorí hrať príliš nevedia. Najhoršie je, že sa film tvári v celku vážne a pritom by práve jemu možno svedčali nejaké tie komediálne prvky. (Miestami sa síce pravdepodobne zasmejete, ale hlavne na tuposti, čo určite nebol zámer tvorcov). V takom prípade by ale scenárista musel nad písaním scenára stráviť trochu viac času a režisérom by asi musel byť niekto iný. Zároveň by bolo nevyhnutné angažovať iných hercov. Len „Jigsaw“ by mohol ostať nevymenený... Ak vás však snímka nechytí ani zaujímavým príbehom, hustou atmosférou či hektolitrami krvi, stále je tu nádej v podobe krásnej masky. To je bohužiaľ jediné pozitívum. Takže preto len 20%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film patří do kategorie těch podprůměrných ačkoliv je zde k vidění několik velice zajímavých pasáží. Jeho největší slabinou je hodně slabý scénář i samotné herecké výkony. Jediné co nám zde dívky nabídnou jsou letmé pohledy na jejich odhalená těla, která by určitě stála za hřích, ale v hororovém filmu se od nich přece jenom čeká i něco víc. Asi nejlepší co nám tento film nabídl je ztvárnění vraždící ženy, ale to je dost málo na to, že film trvá přes hodinu a půl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zane se svojí sestřenicí a několika dalšími přáteli se vypraví navštívit dům svého otce. Po cestě má vidiny, ve kterých zahlédne dlouhovlasou, ohavnou stařenu se sekerou a přisuzuje tyhle vidiny extázi, kterou požil. Na místě je uvítá podivínský Lester, který dům spravuje. Posléze na povrch vypluje dávná kletba, ve které se ze záhrobí vrací přízrak stařeny, která si přišla vyřídit účty za svou smrt z dob zlaté horečky se všemi svými pokrevními příbuznými. Pánské herecké osazenstvo mě moc nezajímalo, ale dámské osazenstvo tedy stálo za to a není mně známo, kam příroda na ty nápady chodí. Režisér trojici sličných hereček Leah Rachel, Erin Reese a Lindsey Scott hned zkraje nezlikvidoval, nechal je dokonce asi třikrát svléknout, takže si divák nemrava přišel na své. S vražděním si tento horor dává na čas, ale to vůbec nevadilo, protože film se nebral až tak vážně, navíc v roli správce Lestera se objevuje charismatický Tobin Bell po své anabázi v Saw a filmem zní dobrá hudba, jejíž autorem je Terence Jay, který si zahrál hlavní roli. Film se blýskl dobrým a celkem originálním námětem, což jsem ocenil. Konec neměl chybu. Příjemný horor, který mě překvapil. 100% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tak trochu úsměvný horor :-). Tvůrci si asi řekli; čím víc prsou, tím víc zábavy. Ale to se hrubě spletli. Absence děje, nulová atmosféra, amatérské efekty, katastrofální herecké výkony a prakticky žádná pointa, prostě zbytečný nudný film, který než se rozjede, tak skončí. 1 hvězdu dávám za pasáže s charismatickým Tobinem Bellem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama