Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Barry (Seth Green), Ben (Josh Cooke), Jason (Todd Grinnell) a Bobby (Shane McRae) jsou přátelé již od dětství. Mají společné záliby, názory a považují se za krále New Yorku. Ostatně, kdo jiný může rozumět NY více než ten, kdo v něm žije celý život? Na „nerozbitné" přátelství čtyř kamarádů však čeká zkouška. A to v podobě apartmá, které Bobby nečekaně zdědí po své babičce... (Allien.9)

(více)

Recenze (7)

Diego 

všechny recenze uživatele

Další z komedialních sitcomů roku 2006 a drží latku letošní nabité vlny seriálů. Příhody čtyř přátel, kteří spolu bydlí a často si lezou do zelí, nevyniká jen seth green, ostatní tři jsou nejen rovnocení partneři. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipný sitcom, u kterého hodně překvapuje nízké hodnocení na IMDb. Zdejší známka daleko víc odráží realitu, což je ještě překvapivější. 85% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Four Kings je velmi zábavný sitcom, který si rozhodně zasloužil víc než jednu sérii! Nejlepší charakter má Barry a taky se mi líbí hereky ten vlasatej týpek Bobby. Škoda, že se ncěkteré seriály neuchytí, ale na druhou stranu to i chápu, když v USA vzniká tolik seriálů ročně. Nechybí tomu vtip, dobré hlášky a úroveň. Chci víc :-( ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, klasický sitcom těžící z úspěchů známějších kolegů na podobné téma. Ale určitě se člověk dobře pobaví a je škoda. že je tak neznámý a řekl bych i dost podhodnocený (imdb). 71% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl předčasně ukončen, a to ještě před dotočením první série. (Allien.9)

Reklama

Reklama