Reklama

Reklama

Unrest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Věříte v duši? Věříte, že duše nedostane klidu dokud není tělo řádně pochováno? Své o tom ví studenti medicíny z tohoto příběhu. Že je něco v nepořádku jim je jasné ve chvíli, kdy krátce po jejich prvním seznámení s mrtvolou, kterou mají pitvat, začnou umírat všichni, co s ní měli co do činění... A teď mají být na řadě oni! (Giovanni)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Půlku stopáže si film docela pečlivě budoval atmosféru a přesvšdčil mě, že pitevna je pro duchařské horory jako dělaná. No druhou polovinu si Unrest tu atmosféru neméně pečlivě odbourával a to už vůbec nemluvím o stupidních dialozích, které vedla hlavní hrdinka s psycholožkou a svým nadřízeným. Docela škoda, protože tenhle nízkorozpočtový horor měl rozhodně na víc. 55% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Co môžem o tomto ,, zázraku˝ povedať. Nielenže príbeh bol len tak z buchnutý na kolene a scénar bol totálne mizerný, tie sračky o duchoch, dušiach a nielen o tom mi pili krv. Celkovo film mal lacný look a ukazovalo sa to hlavne na kamere, hercoch a hudbe, ktorá bola strašná. A to nehovorím o nelogických situáciach, ktorých bolo neúrekom. Totálne to posrali, a najhoršie je na tom to, že tvorcovia to vedeli, že divákom predhadzujú kraviny a vobec im to neprekážalo. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zjevně velmi levný, ale pečlivě a s citem pro atmosféru natočený horor mě vyděsil velmi efektivně. Své v tomto ohledu hraje hlavně místo děje - kdo se na pitevně cítí jako doma, bát se možná nebude. Kdyby měly všechny rovnou na video jdoucí filmy podobnou kvalitu, to by bylo na světě (filmovém) krásně... *** 1/2 ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Mám za to, že od filmů vzniklých v rámci AFTER DARK HORRORFESTu se nedá očekávat nic výrazně originálního, nebo přelomového. Pokud bude divák přistupovat k jednotlivým dílům série s vědomím výše uvedeného, čekají ho povětšinou řemeslně slušně zvládnuté, do vizuálně moderního kabátku oblečené klišoidní jednohubky, které nezatěžují hlubokými myšlenkami a dlouhou stopáží. To vesměs platí i pro UNREST, otázkou je zda to hororovému fanouškovi stačí ke spokojenosti. Mně to stačí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych byl po shlédnutí tohoto snímku zklamán, ale bohužel si neodnáším ani bůhvíjak skvělý zážitek. Do jisté míry se tvůrcům podařilo za malý peníz natočit průměrnou podívanou, ale od duchařiny bych očekával alespoň větší nával děsivé atmosféry. Zde k tomu však nedošlo. V určitých momentech byli sice cítit lehké náznaky, ale ty vždy přerušily nudné pasáže a přemíra romantiky. Hlavní hrdinka byla pohledná a ráda se promenádovala jen v podprsence, leč její výkon nebyl nějak zvláště výrazný. Jedinou stopu tak ve mně zanechal slušný hudební doprovod, který se docela povedl. ()

Reklama

Reklama