Reklama

Reklama

Unrest

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Věříte v duši? Věříte, že duše nedostane klidu dokud není tělo řádně pochováno? Své o tom ví studenti medicíny z tohoto příběhu. Že je něco v nepořádku jim je jasné ve chvíli, kdy krátce po jejich prvním seznámení s mrtvolou, kterou mají pitvat, začnou umírat všichni, co s ní měli co do činění... A teď mají být na řadě oni! (Giovanni)

(více)

Recenze (34)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pitevní horrory mne vždycky fascinovaly. Opravdu, obdivuji lidi, kteří se pitvou zabývají. Otázkou je, zda bych se s nimi bavil, natož jim podal ruku. Zpočátku je horror dobře natočen. Je cítit strach a napětí, ten konec byl ale trapný a shodli jsme se na tom, že to byl spíše průměrný film. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Zjevně velmi levný, ale pečlivě a s citem pro atmosféru natočený horor mě vyděsil velmi efektivně. Své v tomto ohledu hraje hlavně místo děje - kdo se na pitevně cítí jako doma, bát se možná nebude. Kdyby měly všechny rovnou na video jdoucí filmy podobnou kvalitu, to by bylo na světě (filmovém) krásně... *** 1/2 ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Docela solidní průměr se zbytečně pomalým rozjezdem postavený na atmosféře, která sice negraduje úplně ideálním způsobem a místy se vytrácí, ale posledních 20 minut je fajn. Na videofilm to jde. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST (Unrest, Reincarnation, The Gravedancers, The Hamiltons, Wicked Little Things, Dark Ride, Penny Dreadful, The Abandoned) Na tretí pokus a 3 dni mi trvalo dopozerať tento nezáživný horor. Jeden z najhorších odohrávajúcich sa v nemocničnom/pitevnom prostredí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale Unrest nebyl tak hrozný jak se ze začátku zdálo. Prostředí nemocnice je vždy nepříjemné a nechutná práce s těly mi dobře nedělá. Pár scén povedených, ale lekačky naprosto nůlové, což je u takového stylu hororu obrovská škoda. Zaujala me hudba, která svým zneklidňujícím nádechem dodávala nepříjemný pocit u zajímavějších scén. Jediný problém je opakování, které nepřineslo žádnou změnu. Unrest je tedy průměrný hororový zážitek... 5/10 = 50% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Kéž by to mělo konec a nebo aspoň ke konci spád; to bych pak dal klidně i pět, protože až na naštvání z jmenovaného to bylo víc než prima po všech směrech. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Na Corri English se dobře kouká, prostředí pitevny je pro mě atraktivní (v rámci hororu samozřejmě:) a duše, která nemá pokoj je prostě téma, které když se drží svých pravidel, nezklame. Točíme se zde ve víru klišé a je nadmíru jasné, že autoři spoléhali jak na nechutné scény, tak na tělo již zmíněné hlavní představitelky.. a mně to vůbec nevadilo. :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Unrest se může pochlubit výborným začátkem, kde nastává správná atmosféra a celý dojem začíná prostě úžasně. No ale po 40 minutách to bohužel všechno opadne. Pitvy a jiné lékařské praktiky jsou moc pěkné, ale když se neděje nic jiného tak je to nuda. Mordy jsou zoufalé a bez jakkéhokoliv nápadu. To nemluvím o chování postav, které byly, jak to říci slušně? Na palici. Jak jsem řekl na začátku je výborná atmosféra ale prostě jakmile se zjistí co a jak tak všechno opadne a začne nudné vyšetřování. Další věc co se ale musí vyzdvihnout je výborná hudba která je narozdíl od zbytku filmu atmoférická a taková příjemně temná. Herci nejsou moc schopni a ty jejich kecy mě dost štvaly. Unrest je průměrný horůrek který mě nějak nenadchnul a s největší pravděpodobností na něj taky brzo zapomenu. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Asi duchařský "horor" bez duchů, střihačem, který měl problém s návazností jednotlivých scén , nepovšimnutým mrtvým negrem, hezkým akvárkem na mrtvoly a asi vystřihnutou pointou ( viz střihač). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych byl po shlédnutí tohoto snímku zklamán, ale bohužel si neodnáším ani bůhvíjak skvělý zážitek. Do jisté míry se tvůrcům podařilo za malý peníz natočit průměrnou podívanou, ale od duchařiny bych očekával alespoň větší nával děsivé atmosféry. Zde k tomu však nedošlo. V určitých momentech byli sice cítit lehké náznaky, ale ty vždy přerušily nudné pasáže a přemíra romantiky. Hlavní hrdinka byla pohledná a ráda se promenádovala jen v podprsence, leč její výkon nebyl nějak zvláště výrazný. Jedinou stopu tak ve mně zanechal slušný hudební doprovod, který se docela povedl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Duch je lidský výmysl vysvětlující to, čemu nerozumíme. Život je vlastně jen sérií chemických reakcí, které začínají ejakulací a končí smrtí.“ Pod tohle bych se hned podepsal, sám bych to lépe nevystihl. A snad proto mám rád horory :-). Ač zápletka není nijak originální, zcela jistě obsahuje několik zajímavých okamžiků a odhalení. Ani její ztvárnění není nějak okázalé, nezastírá to svou béčkovost, ale i zde se najde pár dobrých okamžiků. Je to trošku nevyrovnané, části které mě bavily a zaujaly se střídají s částmi, které mě moc nebavily a stihl jsem u nich myslet na spoustu jiných věcí. Na jednu stranu je možná škoda, že lidi zde umírají jaksi mimo dohled kamery, na druhou stranu to však snímek dokáže na několika málo místech vynahradit jakous takous atmosférou. Jen pro těch pár zajímavých okamžiků (odhalování tajemství záhadné mrtvoly, koupel ve formaldehydu)) se to vyšplhalo na slabý nadprůměr. A hlavní hrdinka vypadá jako Britney Spears ještě v dobách, kdy velebila své panenství. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Půlku stopáže si film docela pečlivě budoval atmosféru a přesvšdčil mě, že pitevna je pro duchařské horory jako dělaná. No druhou polovinu si Unrest tu atmosféru neméně pečlivě odbourával a to už vůbec nemluvím o stupidních dialozích, které vedla hlavní hrdinka s psycholožkou a svým nadřízeným. Docela škoda, protože tenhle nízkorozpočtový horor měl rozhodně na víc. 55% ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Rozbehne sa to výborne - úplne najlepšia je úvodná sekvencia - a potom sa to pomaličky, tempom invalidného vozíka, zvoľna prepadáva do nudy. Ale v rámci jedálneho lístka horrového fanúšika /ktorému sa dnes servírujú najmä umelohmotné hamburgery a teenagerské blitky/ je to aspoň aké také spestrenie. Srdcia nekroušov pookrejú vďaka prostrediu /väčšinu času sme v pitevni/, herci nie sú neznesiteľne slizkí a dementní, občas prebleskne náznak príjemnej nadsádzky, fetišistom sa pre zmenu ujde sem tam nejaká ručička-nožička, ktorá stratila pána. Keby zhruba v polovici nestratil pána aj film, mohlo to byť príjemné prekvapenie a zimomravenie zároveň... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Co môžem o tomto ,, zázraku˝ povedať. Nielenže príbeh bol len tak z buchnutý na kolene a scénar bol totálne mizerný, tie sračky o duchoch, dušiach a nielen o tom mi pili krv. Celkovo film mal lacný look a ukazovalo sa to hlavne na kamere, hercoch a hudbe, ktorá bola strašná. A to nehovorím o nelogických situáciach, ktorých bolo neúrekom. Totálne to posrali, a najhoršie je na tom to, že tvorcovia to vedeli, že divákom predhadzujú kraviny a vobec im to neprekážalo. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn atmosféra.no nejak to celé ide do stratena a zostáva tak veľa hluchých miest bez výraznejšieho rozuzlenia.Vyťažiť sa z toho dalo podstatne viac,čoho dôkazom je podobná,ale zato dotiahnutá pecka The Autopsy of Jane Doe (2016),kde tvorcovia naplno využili potenciál podobného námetu.Každopádne je dosť možné,že to všeobecne ľudom sadne... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

[Horrorfest] V Unrestu jsem na rozdil od kolegy Nick Tow(a) nevidel nic extrovniho na "spestreni jidelniho listku horrorovych fandu", spise tento horror z prostredi pitevny poslouzi jako podporeni meho dlouhodobeho komplexu z ducharin na vsechny zpusoby.. skoda, zacatek byl slibny.. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Mám za to, že od filmů vzniklých v rámci AFTER DARK HORRORFESTu se nedá očekávat nic výrazně originálního, nebo přelomového. Pokud bude divák přistupovat k jednotlivým dílům série s vědomím výše uvedeného, čekají ho povětšinou řemeslně slušně zvládnuté, do vizuálně moderního kabátku oblečené klišoidní jednohubky, které nezatěžují hlubokými myšlenkami a dlouhou stopáží. To vesměs platí i pro UNREST, otázkou je zda to hororovému fanouškovi stačí ke spokojenosti. Mně to stačí. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Takové průměrné béčko... Něco co čekáte od Horrorfestu :) Zaujala mě hned první scéna před zrcadlem... Z námětu a z prostředí se ale dalo vytěžit mnohem mnohem víc. Škoda, že ko konci to bylo prostě už ujeté... "Nalézání" obětí působilo taky poněkud lacině... jako celý film. Škoda, ten potenciál je v tom cítit. Ale jako celek žádná sláva. ()

Reklama

Reklama