Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bulvární novinářku Lauru jednoho dne zasáhne zpráva, že její kamarádka a spolužačka ze žurnalistiky Amélie zemřela při výbuchu svého automobilu. V poslední době žena pracovala na přípravě investigativní reportáže o korupci a proto se přítelkyně vydává v jejích stopách, aby o její smrti zjistila pravdu... Kanadský thriller je věnován případu novinářky, která byla zavražděna při přípravě investigativní reportáže o korupci. Někdejší učitel a nejlepší přítel se vydává v jejích stopách, aby zjistil, co se stalo, a našel vraha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

bogomira odpad!

všechny recenze uživatele

Scénárista by měl viset, většina herců hned vedle něj a režisér s producentem na doživotí sedět. Neztrácejte čas s touhle splácaninou. Howgh! ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle, prvních deset minut sem se připravoval, jak sem napíšu dlouhý komentář, kde budu rozebírat chyby a nesmysly ve filmu. Po dalších deseti minutách, jsem se této myšlenky vzdal, protože film je tak tragický, že by to byla škoda mého času. O čem se musím ale zmínit, je jednak scénář. Skutečně tak nudné dialogy jen tak někde neuvidíte. A navíc, pointa filmu mi došla asi tak po třičtvrtě hodiny a pak už sem se jen netrpělivě těšil na konec. Druhou věcí je to, že film má celou dobu takový nazelenalý obraz a místy ještě k tomu velmi tmavý. V nějakém hororu by to bylo třeba pěkné, ale v rádoby normálním filmu to akorát tak otravuje. Ztráta času. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný film, ktorý si pozrite keď neskoro v noci nemôžete zaspať. Pomôže vám zaspať. 2* za to, že existujú aj ďaleko horšie filmy ako tento. ()

JoshuaMach odpad!

všechny recenze uživatele

Napětí,děj,akce,skvělé herecké výkony,výborná režisérská práce,neskutečně dobrá kamera.....tak tohle všechno tento film nemá!!! Na tento film jsem koukal v tv, protože byl puštěný a dokoukal jsem ho jen proto, že mě fascinovalo jaká je to naprostá splácanina ničeho. Vřele doporučuju nekoukat! ()

Gabra odpad!

všechny recenze uživatele

Proč někdo natočil takový film, to nechápu. Ale proč je ten film po celou dobu ošklivě zelený, nechápu už vůbec. Neváhejte sáhnout po ovladači. ()

Reklama

Reklama