Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 12 (1983) (série)


Slivovice (S12E21)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bakalářský příběh o lakýrních, natírání špajzu a lahvi slivovice dokazuje, že i člověk, jehož příroda neobdarovala ani silou, ani mocí, může pomocí důvtipu přemoci toho silnějšího, a být tak vykonavatelem spravedlnosti. (Česká televize)

Recenze (17)

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tož ještě že se >Nůťa< zas tak nenutil - jó a tvrdí to teda mladýho dřeva Špalek... Nuceně dřevěná komedyje... %-/ . . . Čím to jen, že se jeden fak nezasmál...(?) Ale proti té slívovičce žádnej dyšputát, leč jinak je to zase jen takový to slivný brrnění... - - - P.S. Tak ještě že na tu páteř (sic!) má dneska M.D. ten "Proenzi", že... - - - - - (Poprvé viděno 13.7.2011 s notným odstupidem až skoro po třiceti letech na >nuceném prostoru< /přeju vejpal Mirkoví vpodstatě za hovno!/, hodnocení 36., komentář zde unuděný jako pátý - 13.7.2011) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci komunální satiry předvedli Donutil, Špalek, Maděrič a Karlík něco mezi záchvatem epilepsie a groteskami s Chaplinem. Normalizační bakalářská hrůza. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rosůlková coby nedoslýchavá babička dokáže vykouzlit úsměv. Špalkova postava přesvědčivě ukazuje slušný postoj ke starým lidem - v kontrastu k Donutilovu natěrači - flákači. I díky grotesknímu finále skutečně povedená anekdotka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama