Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brad Copeland .. Skvěle jsem se v kinosále pobavil, proč to nepřiznat. Divočáci mi šli prostě do noty. Samozřejmě, že film nemá nějaké vyšší ambice, než být středoproudou komedií. Pár vtípku je prvoplánových, také šablona o krizi středního věku a odpoutání se od zaběhlých stereotypů je obvyklá, ale tempo dávkování humorných scén či dialogů má správnou kadenci a tak je celý počátek vyjížďky včetně jízdy samotné až k motorkářskému baru uprostřed pouště velice zábavný. Tam přichází otřepaná zápletka o střetu dobrých a zlých, dosavadní náboj lehce opadá, ale nic markantního se neděje, tyto konflikty jsou prostě nut(d)né a tento nepatřil k nejhorším, páč Liotta a spol. se snaží. Co tuto podívanou zaručeně táhne je herecké obsazení - výtečná sestava kamarádů Tim Allen (zaručeně nejlepší), John Travolta, Martin Lawrence a William H. Macy je přímo ideální volbou, která spolu skvěle funguje. Prostě nečekejte nijak originální nebo geniální zábavu, ale solidní bezstarostná jízda tatíků na hranici zaběhlého klišé to rozhodně je.. 75%. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná oddychová komedie, která dokáže velmi příjemně pobavit. Těžko u takovýchto filmů hledat složitou dějovou linku. Jde tu o čtyři kamarády, kteří si chtějí zpestřit život a tak se vydají napříč amerikou na svých harleykách. Takovýto výlet se nemůže obejít bez komplikací, které číhají na každém kroku. Humorných situací je zde mnoho a také slovní humor je funkční, i když se nevyhne sem tam nějakému klišé. Ale s klidem mohu říct, že jsem se dostatečně nasmál. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době, konečně komedie, která má styl! Od začátku do konce drží humornou laťku poměrně vysoko. Vše podtrhuje krásně odvyprávěný příběh o 4 ,,staromládencích", kteří se rozhodli, si oddychnout od stereotypu všedního života. Musím též pochválit výkony hlavních protagonistů, byly výborné!!! A jako velké plus, také přičítám cameo roličku chlapců z OCC Paula Teutula Sr. a Pauliho, to nemělo chybu!!!! Moje srdce bije chopper!!!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bůh je mi svědkem, že jsem ze začátku těm chlapům rozuměl, podporoval je, fandil jsem jim, áááááá ano, záviděl jsem jim, ovšem jen do té doby než přijeli do toho městečka a celý to kouzlo dobrodružné obyčejnosti odešlo zpátky na nekonečné silnice spojených států a nechalo divočáky trapně dodivočet. Jo a zachtěl jsem mít Harley Davidson, když jsem uviděl Pítra Fondu, neměl jsem však peníze i když jsem hrábnul do všech fondů a tak budu muset svůj unik ze stereotypu na dobrodružné putování po dálnici D1 ještě chvíli odložit. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu mi dkysi říkal spolužák, který tvrdil že je to fajn film. Takže když jsem měl hororů dost tak jsem šel do tohohle. I když jsem nic nečekal, tak jsem se skvěle bavil. Jedinou divízu vůči filmu bych měl k Allenovy kterej mě tam moc nebral, a přišel mi děsně nevýraznej. Ale zato mi to vynahradil skvělej Travolta, nikdy jsem ho nijak nežral ale tadyta role mu naprosto sedla. Příběh sice nic nenabídne ale dokáže zaplnit nenáročnou zábavu, navíc to není nikterak úchylné ani mi vtipy nepřišly vynucené, prostě taková oddechovka, která mě zatraceně dobře pobavila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)
  • Jackova (Ray Liotta) motorka má na sobě logo Orange County Choppers. Motorka byla sestavena společností, která se proslavila v show Americký chopper (od r. 2003). (CliffLee)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama