Reklama

Reklama

Humpty Dumpty Circus

všechny plakáty
? %
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 1908

Obsahy(1)

Sbírka veselých kaskadérských kousků, které z dětí vytáhnou haléře, ale která velmi zajímá malé i velké. Dětí opouštějících školu a pochodujících ulicemi k cirkusu „Humpty Dumpty Circus“. Vidíme je, jak se vrhají do stanu, a na konci každého aktu hlasitě tleskají účinkujícím. Jedná se o malé dřevěné hračky, které všichni znají a které jsou vyrobeny tak, aby provedly všechny obvyklé akrobatické kousky cirkusového umělce v pozoruhodně realistickém provedení. (sator)

(více)

Recenze (1)

sator

všechny recenze uživatele

Sbírka veselých kaskadérských kousků, které z dětí vytáhnou haléře, ale která velmi zajímá malé i velké. Dětí opouštějících školu a pochodujících ulicemi k cirkusu „Humpty Dumpty Circus“. Vidíme je, jak se vrhají do stanu, a na konci každého aktu hlasitě tleskají účinkujícím. Jedná se o malé dřevěné hračky, které všichni znají a které jsou vyrobeny tak, aby provedly všechny obvyklé akrobatické kousky cirkusového umělce v pozoruhodně realistickém provedení. ()

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první animovaný film. K jeho vzniku byla použita technika stop-motion, kdy si Albert E. Smith půjčil od své dcerky dětský cirkus a postupným snímáním vytvořil krátký snímek cvičících akrobatů a zvířat. (Ruuzha)
  • Film byl ztracen a nelze jej najít, existují pouze informace o filmu. (sator)

Reklama

Reklama