Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Recenze (227)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Můj čich, vyburcovaný starou láskou k Diane Keaton a Lehmannovým Rockerům, mě zradil. Máma a její dcery byly fešandy, stejně tak i ženiši, ale ječení, poryvy pláče a nosového smíchu, divoká gestikulace a přitroublá konverzace si moje srdce ani mozkové závity nezískaly. Takže: pokud kvalitní rodinný babinec, tak Hana a její sestry. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $42,674,040Tržby Celosvetovo $69,485,490Tržby za predaj DVD v USA $23,947,742 //počet predaných kusov 1,384,885║ Žiadna veľká výhra, na také celkom slušné zoskupenie herečiek to je film do prázdna, najviac zamrazí nevyužitie Lauren Graham a Piper Perabo, ktoré su využité len na minime priestoru, príbeh je dosť fádny, prevarený a len málo momentiek je niečo hodných, prípadne mierne zábavných. /35%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Michael Lehmann si může dojít pro zlatou medaili v soutěži o nejdivnější romantickou komedii roku. Nejen že dějově nedává jeho film vůbec smysl a je morálně pokřivený asi jako Tančící dům, ale nabízí nám podivně oplácanou Mandy Moore a smyslů zbavenou Diane Keaton. Co si z takové kombinace vybrat? Nejlépe vzít nohy na ramena a vypadnout ze sálu, co nejrychleji, protože jakmile zahlédnete souložící pejsky, zpívající rodinku a nemastné-neslané duo nápadníků, už vám nebude pomoci. Budete šokem přiraženi do křesel a z toho duševního vězení vás propustí až závěrečné titulky. Vážně radši utečte. Pořád ještě se ptáte proč? Because I Said So... (3/10) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická (?) komedie s mnoha ženami, v které jste jako divák nuceni fandit té největší "lehké děvě", co ve filmu vystupuje. To je trochu zarážející a snad mě nikdo nevynadá za spoiler, ale hlavní postava spí se dvěma chlapy a ti jí to za úsměv prominou? Realita jde stranou, tohle je romantika:). Obsazení samo o sobě je dost fajn, i když třeba Piper Perabo jako 3. sestra působí nevyužitě... Škoda, že Lauren Graham nevyužila trochu svého humoru z Gilmorových děvčat, mohlo být hned lépe. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson .. Hello mom? Limonádově natočené žvatlání tří dcer a jejich patetické matky. Mnoho otravných dialogů je vedených skrz mobilní komunikaci nebo při tradičním nakupování a na výjimku se probírají jen čistě ženské věci, které ovšem postrádají jakýkoliv humor. K tomu romantická dějová linie, která je prostinká a předvídatelná až hanba. Pro mě za neškodných třicet procent, ale kdo má podobné zkušenosti či zbožňuje Diane Keaton jako křepčící matku, tak si směle může přičíst body k dobru. 30%. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Tento film urcite neublizi...Kombinacia Keaton - Moore - Graham fungovala...Aspon pre mna... Film rozhodne pre nevelmi narocneho divaka... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Black Horse and a Cherry Tree - KT Tunstall ,2. It's All Right - Curtis Mayfield/The Impressions ,3. Mama Said - The Shirelles ,4. That's All Right - Rick Nelson ,5. World Spins Madly On - The Weepies ,6. Want Ads - The Honey Cone ,7. Feel Like Making Love - Marlena Shaw ,8. I Met Him On A Sunday - The Shirelles ,9. Yes, My Darling Daughter - Sandie Shaw ,10. Momma Told Me - Crystal Waters ,11. The Moment - Terra Naomi ,12. More Than a Friend - All Too Much , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bůh nemůže být všude a proto stvořil matky." Přehnaně milující matky, s vrozenými sklony k vydírání, by se měly zákonem zakázat, čehož je tento snímek jasným důkazem. Daphne Wilderová totiž dokázala se svými třemi dcerami vytvořit tak uječený slepičinec se stěhovacími, oblékacími a masážními mániemi, že jedinou záchranou zdravého rozumu byl odvážný skok po dálkovém ovladači a ukončení projekce. Já jsem však tolik odvahy neměl, nebo jsem jen prokázal hodně lenosti, a dočkal se nepříjemného překvapení - tedy že i v místnosti, kde jsou mezi debatujícími mistři sarkasmu Lorelai Gilmoreová a šerif Carter, může být nuda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro Mandy Moore mam slabost, ale tohle opravdu za moc nestojí, příběh neni nějak extra vtipnej, ani zábavnej, Diane Keaton opět dost přehrává a na starý kolena se na sebe snaží strhnout pozornost, i když dostane vedlejší roli a tak jediný, co se dá dělat je sledovat Mandy, což mi ale nevadilo ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž mi odpuštěno, neb jsem film nesledoval, pouze jsem se vyskytoval v místnosti kde běžel, a maje sluchátka na uších věnoval jsem se Totalwaru. Někdy je však hloupost pronikavější než gama záření a dokáže proniknout i velmi silnými pevnostními zdmi a ničí říše a armády spolehlivěji než ruská zima. Postava Mandy Moore by měla být exemplárním příkladem toho, že zrušení tělesných trestů je civilizační chyba. Zatímco ona šuká na jednu i druhou stranu, řve, že hajzlové jsou všichni okolo? Jako s květinou. Nařezat, svázat a do vody. Její matka by měla být pro změnu rozsekána a přiložena do kamen coby biopalivo (ne, nemá pravdu v tom závěru, nemá a nemá a nemá). Naprostá příšernost co se týče chování postav, jeho hodnocení, všeho. Snad i jihoamerická telenovela v sobě má víc životního moudra než tenhle blivajz. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tak špatný film, že by si zasloužil rituální spálení před nastoupenou diváckou rotou. Diane Keaton by se měla stydět za to, že si vůbec dovolila takhle přehrávat a nechat s sebou manipulovat k režisérově vůli. Totálně otravní herci se vrhají na příchozí kliše jak mouchy na mucholapku a dávají přesnou představu o tom, jak může vypadat totální dno romantické komedie. Film, který vykrádá všechna kliše + přidává nová do sbírky, si nezaslouží nic víc než odhození do kouta a přiznám se, že nebýt hezkých tvářiček a chytrého psa, šel bych s milimetrovou přesností na odpad. Tahle sra*ka by si za divácké mučení nic jiného nezasloužila. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné a uvřéskané. Možná až příliš. Nebýt sympatických hereckých osobností a pár klidných, uvolněných a rozumných momentů, zcela jistě bych hodnotila méně. Čekala jsem průměrnou, avšak poklidnou komedii, a dostalo se mi zbrklého a chvílemi až přehnaného, typicky amerického počinu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich priemernych romantickych komedii. Tentokrat mi tu ale liezla D. Keaton na nervy, ktora sa az prilis moc starala do zivota svojich dcer. Ale milovnikom sladkych romant.komedii by sa tato komedia mohla pacit. Mne sa zatial najviac pacili PRAZDNINY s K. Winslet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Príšerná blbosť. Rovnako hlúpy film ako jeho slovenský distribučný názov. Slaboduchý scenár by som dokázal pri tak lacnom žánre ako je stredoprúdová americká romantická komédia ešte ako tak prekusnúť. Nad tým som sa nijak zvlášť nepozastavoval. Ale k diváckemu zúfalstvu ma doháňalo hlavne príšerné herectvo starej lasice Diane Kreatonovej. Nemohol som sa pozerať na to jej trapošenie. O moc lepšie na tom neboli ani ďaľšie preplatené hollywoodske fifleny, vrátane veľkej hviezdy seriálu "Gilmorove dievčatá" Lauren Graham. * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s nesmírně otravnou matkou a hlavní hrdinkou, která má celou dobu před nosem ideálního a milého chlapa a dává přednost arogantnímu, egoistickému a sobeckému chlapovi, který mi nepřišel ani trochu milý. A svůj velký omyl si, jak jinak, uvědomí až ve chvíli, kdy o ní ten ideální sympaťák ztrácí zájem. Některé americké romantické komedie mohou být zajímavé, originální, sympatické a neotřelé, tahla romantická komedie k nim však opravdu nepatří, nemá ani jedno z výše použitých synonym, a tak nemůže být divu, že u tohoto filmu jsem se převážně nudil, osud hlavní hrdinky mi byl vcelku lhostejný (říkal jsem si sám pro sebe, že když je tak blbá a nevidí, jak hodného chlapa má před sebou, tak jí to patří) a její matka byla opravdu zralá na odstřel. Pokud tahle komedie něčím zaujala, tak to bylo odlehčenými pasážemi, jejímiž aktéry byla sestra hlavní hrdinky (psycholožka) a její poněkud neurotický pacient, to byla jediná příležitost se u tohoto filmu zasmát, jinak zde bohuižel nic příliš pozitivního nevidím. Naštěstí ale hlavní hrdinka a její sestry byly sympatické a pohledné, takže aspoň na něco se v tomhle filmu dalo koukat. Zkrátka tenhle film je velkým zklamáním (a to jsem toho od něj příliš mnoho nečekal) a nemohu ho označit jinak než jako podprůměrný. Uděluji dvě hvězdy. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem u "romantické komedie" takhle netrpěl a snad poprvé se mi stalo, že bych nějakou nedokoukal a to snesu opravdu hodně. Tady už se to ale po hodině příšerného ječení a skřehotání Diane Keaton nedalo vydržet. Co mě má sakra zaujmout na příběhu dívky, která spí zároveň se 2 chlapama, dělá ze sebe největší chudinku a ještě do toho ječí její totálně nesympatická matka, kterou bych nejraději umlátil lopatou? Co je na tom proboha romantického nebo vtipného? Nesympatické postavy, režie ani katastrofální scénář to bohužel nebudou. To je totiž hodně k pláči. Nebo prostě nejsem vhodný divák pro tuto, slušně řečeno, hodně nenáročnou podívanou pro....pro koho sakra? ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton je přesně ten typ matky, která by si zasloužila nakopat špičatýma botama do prdele. Bez nadsázky. Celou dobu šíleně histerčí, ometá se své dceři za zadkem a nosí šílené sukně. Když se navíc sleze ten babinec kolem (I když Lauren Graham září i ve vedlejší roli) a začne zpívat!!?!?, cítíte, že už byste opravdu potřebovali panáka. Zrežírované je to ale celkem svižně, takže ty 2 ** tomu s klidným srdcem dám. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Slabota. Romantická linie nic moc, snesitelných vtipů málo, nepříliš zajímavě rozvinuté charaktery, ale zato spousta zničených dortů, rozbitých věcí a hlavně příliš mnoho přehnaných hysterických či jinak protivných výstupů matky v podání Diane Keaton. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V životě mě bolela hlava tolikrát, kolikrát spolu v tomhle blivajzu ječely, vřískaly, pištěly, řvaly, fňukaly a chrochtaly grácie Diane, Mandy, Lauren a Piper. Kdyby se sexuální orientace vybírala v pětadvaceti po téhle projekci, šel bych naprosto určitě do druhého mančaftu. ()

Reklama

Reklama