Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Recenze (80)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Že prej je tohle pocta seriálu, který má být úspěšný? Netvrdím, že tomu tak není, ale proč proboha má tahle debilita na IMDb tak vysoké hodnocení? Nechápu to. Tak velký rozdíl jsem mezi ČSFD a IMDb neviděl. V době psaní komentáře 6.0? Nestačím se divit a věřím, že ten kdo tento film neviděl bude po shlédnutí se mnou souhlasit. Policajti z Rena se snaží být vtipní až na půdu, ale sráží je bezmocná debilita, která poslední dobou kraluje americkými komediemi a dost důrazným způsobem si žádá o zrušení. I když jak to tak vypadá, americkému myšlení to bohatě stačí, mně teda ne. --- ó páni, měl jsem divnej sen. - ...Víš o tom, že řídíš? ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $20,342,161Tržby Celosvetovo $22,021,262Tržby za predaj DVD v USA $16,308,499 //počet predaných kusov 897,000 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Twentieth Century Fox Film Corporation, Paramount Pictures, Comedy Central Films, High Sierra Carpeting, Jersey Films, Double Feature Films, Drincipato-Young Entertainment // ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Namísto klasického budování gagů a jejich zapracování do příběhu tato extrémní komedie diváka atakuje náhle se objevujícími absurdními situacemi. Navíc zde každá scéna jde na dřeň špatného vkusu a trapnosti, všechny postavy se chovají jako retardovaní a zdrogovaní zbloudilci z jiné planety a film drze obnažuje hlavní schémata policejních filmů. Údernost zobrazených radikálních nekonformností a surreálních šíleností umocňuje stylizace filmu podle televizních pořadů sledujících naživo policisty v akci. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto na hovno. Pribeh vymastenost nejtezsiho kalibru, navic neco podobnyho tu uz bylo stokrat. Herci, nesympaticka banda starejch hnusnejch vylizancu. Potesi jen cameo Danny DeVita a Rocka. Cely je to natoceny stylem Borata, jako kdyby kameraman zachytaval zivot jedny divny policejni jednotky. Jenze tady to spis vypada jak neschopnej kameraman a reziser. A proste to celkove nedrzi po hromade a rozpada se to na jednotlive scenky a prostor mezi nima je vyplnenej naprosto nudnejma kecama. A ted sem u toho, proc vlastne nedam odpad. Ty jednotlivy scenky jsou sem tam originalni a sem tam jsou neskutecne vtipny. Hlavne ze zacatku to jsou pekne husty scenky, bohuzel postupne ubejvaj. Takze jsem se sem tam nudil, sem tam bavil a byl pekne nasranej kuli stylu natoceni filmu. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Reno to je banda looserů, proti kterým byli Kev a Perry z Klubu sráčů největší frajeři. Tihle tragédi zprasí, co se dá, Greenpeace by si s nimi určitě ruku nepodala a večery tráví ve stylu ´udělej si (se) sám´... Mnoho scén je nudných a trapných, ale jsou tu i okamžiky, které oceníte a upřímně se jim zasmějete. Potěšilo cameo Rocka, jinak ale na film zapomenete dřív, než dojedou závěrečné titulky. 30% 10 miliónů dolarů(rozpočet)/21,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Policajti z Rena jedou v podobných kolejích jako Borat. Pomocí ruční kamery se snaží působit autenticky. Jsou nechutní a směšní, ale zároveň ničím sympatičtí. Na rozdíl od kazašského reportéra, kterému jsem fandil na každém kroku. Naštěstí je zde několik scén tak šílených, že se člověk párkrát zasměje. Všem kraluje ta onanovací. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Plné MIAMI VICEméně dementních fízlů z Rena, strojená snaha o jakousi autentičnost a vršení skečů vtipných jak bombardování Drážďan. To vše může svádět k metafyzické úvaze, že Trošky je na světě plno.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Původní seriál neznám, to se přiznám. Po zhlédnutí tohoto se k němu ani moc nechystám. Vtipné tu snad až na pár scén není vůbec nic (scéna s krokodýlem je z počátku trapná jako celý film, její zakončení mě však opravdu dostalo). Nezískal si mě ani jeden charakter, dokonce ani jindy vždy skvělý Paul Rudd, tentokráte parodující Tonyho Montanu ze Scarface. Nenapadá mě snad jediná věc, proč bych měl film někomu doporučit nebo se na něj probůh podívat znovu. Fanouškům původního seriálu se možná celovečerák líbit bude (vzhledem k celkem přívětivému hodnocení na imdb), já ale od něj dávám navždy ruce pryč. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

"Mí kolegové z Rena jsou pro mě jako rodina, ale taky to jsou ti největší dementi, které znám". Mám za to, že tenhle citát je dostatečně vystihující a už není potřeba nic víc dodávat :)) Taková parta debilů se jen tak nevidí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z těch rádoby vtipných amerických komedií, které jsou však po většinu času spíš trapné. Párkrát jsem se ale přece jenom zasmál a Rockovo cameo bylo fajn. A navíc to trvá jenom něco málo přes hodinku, takže se to pro jednou dá přetrpět bez újmy. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Šialená absurdita. Prehliadka kolosálnej demencie vesmírnych rozmerov. Škoda sitcomovosti a nesúrodosti filmu, kde sa striedajú úplne geniálne pasáže s nudnými. Nie je to síce Frat Pack ale dobrá alternatíva na poli vulgárnej stupidity. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 2/10 Prostředí 3/10/// +občas se najde vtipná scéna, případně natolik trapná, že je to až zábavné, především pak asi nejkratší role Dwayna Johnsona "v klidu po vytažení pojistky mám 10 vteřin na to ji dát zpátky" ...321..."PRSK" :-) -trapné, bezvýznamné, občas fekální a nevkusné, špatné herecké projevy a nezajímá mě, že to možná byla naschvál/// Film jež si nezaslouží více mé pozornosti v tomto komentáři a už vůbec ne té vaší při jeho zhlédnutí. Snad jen v opravdové nouzi kdyby jste po ruce neměli lepší zábavu./// Celkem 32%/// ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím co napsat za pozitivum k Reno 911!: Miami. Ale jo jedno jsem našel. Asi minutová scéna The Rocka. Na tohle se nedívejte. Radši si sedněte naproti zdi a 80 minut tam koukejte. Vyjde to téměř stejně. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

0,5*/5... Ten pol bodík je len preto, že tvorcovia vedeli (dúfam!), že točia shit bez väčšej "umeleckej hodnoty" a preto ten brutálny strih, amatérska kamera, absolútne hovadský scenár a improvizovaná réžia. Nemám nič proti buranskej zábave, ale aj dementné vtípky sa dajú poskladať dokopy tak, že to má gule a grády (skvelý Napoleon Dynamite napr.). Toto je ale LEN zúfalé a žalostné, nevtipné a veľmi slušne povedané sračkoidné! ()

Reklama

Reklama