Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak holt každému se líbí něco jiného. Producent a scénárista John Hughes měl kdysi čuch na výdělečné látky, takže stál nejen za Kevinem, který zůstal Sám doma, ale i za Beethovenem, Dennisem, který byl postrachem pro okolí, nebo Kudrnatou holkou. Tentokrát jeho malý hrdina nikoho nemrzačí úmyslně, ale jaksi mimochodem. Pamatujeme si, jak pořád někam leze, okolo něj všichni (samozřejmě hlavně jeho únosci) padají, a divák se vlastně docela nudí. Navíc Hughes tehdy nepotvrdil, že má nos na kasovní trháky. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Prcka Binka jsem si jako malá pořád pouštěla na VHS a milovala jsem ho. Dnes jsem ho po letech viděla znovu a překvapilo mě, že si pořád pamatuju dialogy. Jasně, postrádá to logiku, ale má to skvělé herecké výkony, je to vtipné a je to prostě úžasný film na sváteční den, pro pobavení a odpočinek celé rodiny. ()

Reklama

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

koukat na tento film jako rodič batolete v cca podobném věku sebou přínáší docela zvláštní nadhled. To že dítě přežije samo na stavbě nebo u gorily, budiž... ale jak dlouho má na sobě jedinou plínu a nevyvádí? a kde se krmí? co pije? Totálni fantasmagorie tento film :D Dále když na to kouknete jako dospělací tak ty rodiče jsou absolutně nesympatičtí zbohatlícia docela i sympatizuji s únoscema. No co, jako malej jsem ten film měl docela rád, tak kvůli nostalgii dávám 3/5. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil snad ** nebo ***, ale teď jdu ještě výše. Účelem tohoto rodinného filmu je pobavit (především menší děti) a to se tady povedlo. Jestli od toho někteří hodnotící čekali zábavu pro intelektuály, tak se hodně sekli. Doporučuji jim sebrat se a jít zhlédnout další díl povedeného kultoseroše HIMYM. To je taky infantilní zábava, ale pro dospělé. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vám zaručeně půjde na nervy, je to mimino. Protože ho uvidíte ve všech scénách. Co vás ale zaručeně pobaví, je trio padouchů, kteří to s ním nebudou mít vůbec lehké. 👍😁 Film se skládá později s velmi vtipných scén, které trošku připomínají filmy Sám doma. 😁 Herci se zde opravdu vyblbli. 👍 Poznámka: Scéna se zapalovačem v parku, mě málem zabila. Nemohl jsem se nadechnout smíchy. 👍😂😂😂😂 Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, kdy tlustá žena upustí tašku s Binkem, byla ve filmu sestříhána tak, aby nebylo vidět, jak Bink praští hlavičkou o chodník. V traileru však záběr zůstal. (L_O_U_S)
  • Banda únoscov jazdila na automobile Van General Motors G-Series z roku 1994. (Raccoon.city)
  • O hudbu k filmu se měl zasloužit oscarový Jerry Goldsmith, ale kvůli kolizi s pracovním rozvrhem musel odmítnout. (HellFire)

Reklama

Reklama