Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V americkém snímku „Plane Dead“ najdete blbé herecké výkony, jsou zde stupidní dialogy, jsou zde tak otravné postavy, až skoro doufáte, že to letadlo s nimi na začátku spadne, ale přesto přese všechno se nakonec může stát, že vás to ve druhé polovin bude bavit. To už je prostě jen jízda, kdy jde o to, kde se počet mrtvých zastaví. Takový film už se dá celkem dobře dokoukat. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím co jsem teď viděl. Obdivuju toho, kdo měl odvahu tuhle kravinu napsat, natočit. Film trpí zbytečně dlouhým nezáživným úvodem a neskutečně tupým závěrem, bez problémů koukatelných pro mne bylo asi jen prostředních 30 minut, které jsou akční a zábavné (tehdy jsem uvažoval o třech hvězdičkách). Konec je ale opravdu taková do nebes sahající blbost, že se z něj doposavad vzpamatovávám. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida co všechno se nevymyslí... sakra kdo mi ten námět ukradl? před časem jsem opravdu a to nekecám v nadšení z filmu Hadi v letadle vymyslel film který se jmenoval Zombie v letadle a než jsem stihl přesvědčit Asylum nebo nějaký podobný machry aby to natočili, tak už je to tady no co už. Možná bych to, ale přeci jenom pojal trochu jinak začátek je takovej nudnej a divnej naštěstí se to pak rozjede víc než slušně. Masky a efekty na béčko ujdou. No celkově to není žádná extra pecka, ale zabavilo mě to a průměrný 3* tomu nakonec dám.50% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s liukovým komentářem, ten úvod je vážně nepovedenej a já u něj trpěl se stejnou vervou. Když se ale konečně rozmnožej zombie začne to bejt až nečekaně zábavnej film. Nejvíc mě dostala scéna se řvoucím, připoutanym zombie asiatem co vrazí do stíhačky. Jinak je tam plno hezkejch bab hlavně Kristen Kerr, takže je na co koukat. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Flight of the Living Dead je nenáročný zombie horor, ktorý napriek pomalšiemu rozjazdu predsa len napokon ponúka požadovanú béčkovú zábavu. Hoci podobne ako desiatky jeho subžánrových kolegov z posledných rokov neprináša nič ohurujúce, predsa len ide o kúsok, ktorý si zaslúži aspoň letmú pozornosť hororového diváka. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Počas diskusie v Pentagone sa vraví o novom kmeni vírusu malárie. Ale tu spôsobuje parazit Plasmodium, čiže nie je to žiadne vírusové ochorenie, ale parazitické. (beso74)

Reklama

Reklama