Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

Campbell 

všechny recenze uživatele

bohužel variance na Hadi v letadle jenom se zombíkama moc nevyšlo. Neříkám že to bylo špatný, průměru to dosáhlo ale to je vše. Čekal jsem zábavu která se konala asi tak do půlky pak to ale začlo být strašně nudný a o ničem, když se tam objevily ty vojáci či co to bylo tak už jsem jen koukal na hodinky. I když se jedná o béčko najde se tu pár známých tváří jako třeba Kerr, Tyson, Avari či Midkiff a všichni hrají špatně takže nic co by mě mělo zaujmout. Naštěstí massky zombíků jsou parádní a tvůrci si daly záležet. Jedná se o průměrný film který si asi už nepustím ale nebylo to zase nic špatného. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida co všechno se nevymyslí... sakra kdo mi ten námět ukradl? před časem jsem opravdu a to nekecám v nadšení z filmu Hadi v letadle vymyslel film který se jmenoval Zombie v letadle a než jsem stihl přesvědčit Asylum nebo nějaký podobný machry aby to natočili, tak už je to tady no co už. Možná bych to, ale přeci jenom pojal trochu jinak začátek je takovej nudnej a divnej naštěstí se to pak rozjede víc než slušně. Masky a efekty na béčko ujdou. No celkově to není žádná extra pecka, ale zabavilo mě to a průměrný 3* tomu nakonec dám.50% ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Včera som pozrel toto veledielo a bol som velmi sklamaný, pretože vtomto horore alebo skôr komédii sa hereckých výkonoch asi chopili nejaký zhúlený dementi pretože to čo sa bude odohrávať prvých 30 minút je na nevydržanie. Potom sa to nejako rozbehne 20 minút je dobrá zábava plného masakru lenže potom kvalita zase ide dole a počujeme len trápne herecké výkony. Isteže nápad odohrať to v lietadle nebol zlý pretože takýto horor v lietadle som ešte nevidel kde sú nakazený ludia meniaci sa na zombie. Kvality takých hororov ako Usvit mrtvych alebo Noc oživených mrtvol vôbec nedosahuje. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nevěřím vlastním očím co jsem teď viděl. Obdivuju toho, kdo měl odvahu tuhle kravinu napsat, natočit. Film trpí zbytečně dlouhým nezáživným úvodem a neskutečně tupým závěrem, bez problémů koukatelných pro mne bylo asi jen prostředních 30 minut, které jsou akční a zábavné (tehdy jsem uvažoval o třech hvězdičkách). Konec je ale opravdu taková do nebes sahající blbost, že se z něj doposavad vzpamatovávám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V americkém snímku „Plane Dead“ najdete blbé herecké výkony, jsou zde stupidní dialogy, jsou zde tak otravné postavy, až skoro doufáte, že to letadlo s nimi na začátku spadne, ale přesto přese všechno se nakonec může stát, že vás to ve druhé polovin bude bavit. To už je prostě jen jízda, kdy jde o to, kde se počet mrtvých zastaví. Takový film už se dá celkem dobře dokoukat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Počas diskusie v Pentagone sa vraví o novom kmeni vírusu malárie. Ale tu spôsobuje parazit Plasmodium, čiže nie je to žiadne vírusové ochorenie, ale parazitické. (beso74)

Reklama

Reklama