Reklama

Reklama

Past na žraloka

  • USA Shark Bait (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý bezstarostný rybí kluk se s rodiči přestěhuje na nový korálový útes. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu tátu a mámu chytí do rybářské sítě. Od této chvíle se o sebe musí postarat úplně sám. Naštěstí si na novém místě najde rychle spoustu kamarádů, se kterými vymýšlejí jednu lumpárnu za druhou. Jednoho dne ale spatří Cordelii – tu nejkrásnější rybí slečnu, jakou kdy potkal. Zamiluje se. Ale zdaleka není jediný, komu se Cordelie líbí. Útesu vládne nebezpečný žralok Troy se svou partou stejně zubatých kamarádů. Ten slíbil, že neublíží žádné rybce, když si ho Cordelie vezme. S tím se ale statečný hrdina nehodlá smířit a rozhodne se s Troyem bojovat. Dokáže tak malá rybka získat lásku své vyvolené a zároveň ji i útes ochránit před divokým žralokem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Žalostný pokus o konkurenci současným špičkám, který selhává už ve svém základu. Animace je rozmazaná, vybledlá a seká se (!). Příběh ze statického neživotného světa v takovém balení není najednou proč sledovat - a i když chcete, dostanete jen pouhou vykrádačku Nema a Příběhu žraloka. Fuj! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Napůl vykradené Hledá se Nemo s animační techonologií tak o 15 let zpátky, kdy všechny postavy s výjimkou sličné Kordelie vypadají jako by to byla jen první fáze postaviček vyslaná rovnou do kina. Občas jsem měl dojem, že autoři ukradli první návrhy Nema. Chybí kvalitní textury, reálný pohyb (všichni se pohybují stejně) a hezké prostředí (širý oceán je černý jako motorový olej?!). Vtipů člověk taky moc nenajde a většina je navíc veskrze trapná (především narážka na Zachraňte Willyho a starwarsovské " I am your father"). Dokonce i děti se nudily, což už něco značí. 1* za krátkou stopáž a docela svižné akční pasáže. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani neviem akým omylom sa u mňa doma ocitol tento filmík a tak som si ho hneď pustil (aby som mal túto pôvodne predpokladanú somarinu čím skôr za sebou). Tvorcovia zhutnili a poskracovali na minimálny čas, čo sa dalo a spravili to perfektne, lebo na viac, než 70minút čistého času tento banálny príbeh ani nemá. Preto stačí pobaviť aby som sa poriadny chytil do pasce, no po pár minútach z nej aj vyplával. Taká slušná jednohubka. A grafika bola to posledné, čo by mi malo vadiť. 60%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Shark Bait je neuveriteľne slabý film, ktorý vykradol Nema i Príbeh žraloka. A zároveň je opticky dlhý, nudný, nič sa v ňom nedeje a vôbec, s výnimkou prvého ročníka základnej školy nemá divácku klientelu. Dokonca aj tá sa otočí na päte, vzhľadom na neznámosť, slabé vtipy i dej, oveľa rýchlejšie, ako si distribútor mohol myslieť. Čo je však najhoršie, film nefunguje ani po formálnej stránke. Animácia je strašne slabá. Je to mizéria, a mieri na neuveriteľne nízke pozície. Kedy ste naposledy videli nedostatočnú paletu farieb, prázdne textúry a miestami dokonca sekanú animáciu? Holt je to film z roku 2006, takže to vieme pochopiť. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Nema asi někoho napadlo svézt se na vlně popularity podobným animákem ale s jinou rybou. Nepovedlo se. Nejde jen o to zpracování. Zatímco Nemo se pohybuje v prostředí, které lze vidět při potápění u pobřeží Egypta, hrdina tohoto filmu plave v prakticky mrtvém moři. Jen semtam nějaká chaluha a když už jsou u dna sasanky, tak jen proto aby jimi mohl prohnat proradného zabijáka. Ale nejde jen o archaické animace. Děti mají rádi hezký příběh a vtipy (včetně dospělých) a zde jich je jako šafránu. Takhle prostě ne a doufám, že po tomhle rybím salátu se začnou dělat animáky zase na souši. Dvě perly. * * ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že každého při koukání čeká chtě nechtě porovnávání se zápletkově takřka totožným Shark Tale. Zápletka podobná a je to taky o rybách, ale tím podobnost končí. Shark Bait je podle mě ještě daleko prímovější kousek než jeho kolega, animace si mě získala... no, nebylo to hned, až za chvilku. Ale pak už nepustila. Vtípky jsou vtipné, napínavé scény napínavé a celé je to tak strašně roztomilé a zábavné, že pět málem nestačí. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tá animácia naozaj nie je hodná roku 2006, navyše všetky ryby vyzerajú ako po lobotómii. Príbeh tiež moc nenadchne, takže pre mňa strata času. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě celkem fajn, jen: Nesmíte na ten film koukat v cj dabingu a nesmí vám vadit slabší animace. Animace je fakt slabá a nesahá po kotníky dnešním "větším" projektům. Nejvíc to ale schytal cj dabing, vím že na animovaný filmy musí být dabing udělat většinou těžší, ale tady se fakt moc nevyvedl. Příběh není moc originální, ale zase nevidím důvod srovnávání s Hledáse Nemo(ten film fakt nemám rád), přijde mi úplně o ničem jiném. Pár hlášek se tu najde, uteče to jako voda. Mno co naplat já se poměrně bavil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to barevné a hýbe se to. Má mi to stačit? Viděno s českým dabingem, takže nemohu vyloučit, že v originále mohl být třeba i nějaký humor. Česky to byl spíš úmor (30%). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No náhodou, podľa mňa v pohode animák. Príbeh možno trochu tuctový, ale dejovo ma nenadchol ani NEMO ani PRÍBEH ŽRALOKA. Tu som sa bavil na slušnom spáde a akcii, sem tam sympaticá hláška. Ak si mám niekedy opäť pozrieť nejaký detský film o rybách, tak tento... ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Animace děsivá, každou chvíli přímo bijí do očí špatné textury... Často jsem vzpomínal na chvíle, kdy jsem na základce hltal časopis Klan a byl jsem uchvácen dokonalou grafikou tehdejších počítačových her... Jenže to už je deset let, a autory Pasti na žraloka očividně minul raketový vývoj, který animované filmy od té doby prodělaly. Film měl nízký rozpočet, to ho ale neomlouvá. Když už se někdo rozhodne natočit film, tak pořádně. Špatnou animaci bych asi přežil, jen kdyby byl nějaký děj! Jakýkoliv, alespoň jeden nápad, vtípek, který by pobavil! Kde nic, tu nic! V sále se mnou sedělo mnoho malých dětí, a že bych od nich slyšel nějaké radostné juchání, to taky ne. Marně hledám alespoň jednu věc, která se mi líbila. Marně. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Podmořský svět v animaci příběhu dokáže vykouzlit úsměv na tváři a to je hlavní a tady se tak stalo. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Hrozna animacia. Ten kazdu chvilu ukazovany utes ma bude este nejaku dobu strasit, brrr (sialene farebny, rozmazany a vyzerajuci ako narychlo namalovane pozadie podobne tomu co maju ocove rybky v akvarku). A hrozne songy na tema Troy. Inak klasika, pohodka, par vtipkov, par pouceni atd... ()

Reklama

Reklama