Reklama

Reklama

Vlci

  • Kanada Skinwalkers (více)
Trailer

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Recenze (103)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,018,965Tržby Celosvetovo $3,269,736Tržby za predaj DVD v USA $35,519,096 //počet predaných kusov 1,944,598 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Andrew Lockington: 1. Forest Presence [1:26] ,2. Cabin Meeting [4:00] ,3. Raising Timothy [2:49] ,4. Huguenot [2:37] ,5. Varek Arrives [1:50] ,6. Gunfight [3:45] ,7. Legend [4:10] ,8. Feeding [2:41] ,9. Lake [3:04] ,10. Hospital Battle [5:49] ,11. Red Moon [4:11] ,12. Can't Go Back [1:55] ,13. Cat Returns [1:35] ,14. Jonas' Trap [2:34] ,15. Midnight [5:28] ,16. Transformation [2:09] ,17. Epilogue [1:45] ,18. Destitutional - Braintoy [3:32], ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

hvězda za prcka Scotta Andersona a druhá za námět, z kterého mohl být skvělej film.. chtěla jsem tomu dát i třetí hvězdu, ale už jsem nenašla žádný jiný důvod a i když Jason Behr byl fakt kus a nechala bych se od něj klidně sežrat, dneska nechám své hormony doma a zůstanu u těch hvězd dvou :-) ale pokud si chcete jen odpočinout u filmu, který obsahuje trošilinku akce, hon na Vlky může začít :-) ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Spolu s romantickou zrůdností Blood and Chocolate představují Skinwalkers naprostou skázu kdysi skvělého subžánru. Debilní příběh o tom jak hodní vlkodlaci chrání malého chlapce před zlými vlkodlaky umocňují představitelé VŠECH rolí, už dlouho se mi nestalo, že bych ve filmu nevyděl jedinou sympatickou postavu. Hvězdička je za celkem retro masky, ktere místy upomínají Howling 2. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak vlkodlaku člověkem aneb jak si jedna specifická (sakryš - proč už se jednou lidstvo nemůže za ty desetitisíce let shodnout, kdo-co je vlastně vlkodlak, jaké má vlastnosti, schopnosti a potřeby a jak na něj... ;-) americká odnož téhle rasy navzájem jde po kůži... Škoda, že si po svižném (téměř westernově akčním) úvodu tvůrci neodpustili zbytečné tlachání a místy notně nesmyslné chování postav, kterýmižto chtěli zjevně napravit nedostatky ve scénáři a (ne)schopnost režie přes horromantizující žánrové záběry vytvořit skutečně horrorovou atmosféru jako takovou. Prostě jde jen o další z řady historek na vlkodlačí témata, nikterak objevnou a bohužel ani nijak výjimečně působivou. Film nakonec dopadne nad očekávání očekávaně, následně >lidskodlačí< (!?!) rodinka se stane úspěšnými léčiteli téhle "genetické" (sic! - ovšem viz. trailer) poruchy a víc už nic. Tedy vlastně ještě jedno halloweenské (zcela zbytečné) odlehčení. Tak aspoň, že nám bylo dáno popatřit pár pěkných měsíčních scenérií... . . . Čistočisté dvě hvězdičky (jedna - či odpad - zde často udělované mi přece jen připadá v kontextu žánru trošku nefér nízké hodnocení) a k tomu ještě zamyšlení se nad už snad geneticky danou pitomostí tvůrců českých názvů tuzemského distributora filmu (HCE): Proč jste prosím přejmenovali tento film na "Vlci", když s vlky zde společného nemá nic snad ani to vytí na měsíc... (???) :-/ - - - - - (Poprvé viděno 31.8.2008 na dvd, komentář zde jako osmadvacátý - 31.8.2008) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na zaklade negativnych hodnoteni tohto filmu na CSFD som bol pripraveny na najhorsie, ale nastastie som videl aj horsie filmy. Akcie tu zas az tak malo nebolo, avsak najväcsi kamen urazu je vo viacerych chvilach, ked maju zli vlkodlaci chlapca, ktoreho chcu zabit prilozeneho ako na tanieri a oni vecne akymsi zazrakom tu sancu prepasnu. Take nieco sa moze stat iba v rozpravkach pre deti, ale nemalo by sa to diat v takychto filmoch, akym je tento... 24.06.2010 _______ Jason Behr - (Varek) +++ Elias Koteas - (Jonas) +++ Rhona Mitra - (Rachel Talbot) +++ Natassia Malthe - (Sonja) +++ Kim Coates - (Zo) +++ Sarah Carter - (Katherine) +++ Tom Jackson - (Will) +++ Rogue Johnston - (Grenier) +++ Hudba: Andrew Lockington +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, tak, co dodat? Malý chlapec jako rozhodující článek mezi dvěma znepřátelenými smečkami vlkodlaků.. Nikdo nečekal nějakou logiku nebo nápaditost scénáře, nicméně Skinwalkers jsou jen neopepřenou slitinou s průměrnými maskami (Special Effects Studio nedávno zesnulého držitele deseti oscarových nominací Stana Winstona), která nefunguje ani jako ujeté béčko. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako som tu už párkrat napísal, som dlhoročným, nadšeným fanúšikom horrorovej kinematografie. Pozerám všetko, čo sa jej týka. Nech som v obraze. Od starých, zabudnutých, čiernobielých snímkov až po horúce novinky. Nevyhýbam sa žiadnemu subžánru: zombie, slasher, werewolf, occultism, violence, vampire, ghosts, animal, gore, asia, psycho, sci-fi, cannibal... No a pre mizerné sračky, akou je aj film "Vlci", som si vytvoril vlastnú špecifickú kategóriu - stupid cool kinder horror. Príbeh o dvoch znepriatelených skupinách vlkodlakov, čo jazdia na Harleyoch, strieľajú po sebe z revolverov a brokovníc, popri čom sa naháňajú za akýmsi vyvoleným trinásť ročným smradom, naozaj nie je nič pre mňa. * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí gang motorkárov – 4ks, tí zlí vs. vlkodlaci z malého mestečka, tí dobrý bojujú o chlapca ktorý je vyvoleným a o 3 dni podľa proroctva sa niečo stane. Dobrý budú zachránený (ak prežijú) a tí zlí budú mŕtvy (ak všetkých dobrých nepozabíjajú). Scenár je hlúpučký ako sa na poriadne béčko patrí, ale na druhej strane slušne obsadené (hrajú tu aj dve kočky z podľa mňa ešte hlúpejšieho DOA Dead or Alive), celkom priemerne zrežírované (stále sme v rámci B kategórie), čo čakať od tvorcu Horror Show (resp. House III) a Jason X. Strieľa sa tu obrovskými Desert Eagle, aj obojruč, aj starká je čiperná, brokovnica tiež povie svoje (nikoho strieborné guľky netrápia a policajta neuvidíme ani jedného) a na rozdiel od takého Blood and Chocolate sú tu naozaj vlkodlaci ktorý sa nehrajú na niečo sophisticated. A tak keď príde noc a vykukne mesiac, premenia sa, spravia bordel potom si zašukajú (ak majú s kým) a ráno pokračujú vo svojej misii. Myslite si o tom čo chcete ale niečo také som od toho aj očakával a čo je hlavné film mi ubehol úplne v pohode. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

jsem vůl a kajuje se za to, aneb z mé šcfd pošty: Nazdar! Neznám Tě, a Ty neznáš mne, ale chtěla bych Tě na něco upozornit. Psal jsi v komentáři pod filmem Vlci (2006), že se Ti tam líbila Rhona Mitra. Taky jsi psal, že chodila v tom filmu v bikinách a motorkářském ohozu, jenže to nebyla ona. Rhona hrála tu Timothyho mámu. Tuhle vlkodlačí motorkářku hrála Natassia Malthe. Ne že bych chtěla poučovat, ale udělej si jasno v tom, která sexy kočka se Ti tam líbila! :-) ------------- původní koment: Rhona Mitra - Rhona Mitra je sexy dračice - Rhona Mitra se celý film producíruje před kamerou v sexy bikinách a motorkářské bundě - Rhona Mitra je fakt kus. Jo a taky pitomý scénář, zbytečně dlouhá představovačka a vysvětlování a neobratné akční scény. A taky zjištění že měsíc po prvních podívání jsem si chtěl tento film pustit znova, protože jsem si vůbec nepamatoval že bych na něj už koukal ... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že túto úbohosť ani nemá zmysel nejak bližšie komentovať. Dejová linka bol jeden veľký chuchvalec trápnych blbín bez zjavnej náväznosti. Skrátka jedno veľké rozhárané nič. Už úvod mi prišiel veľmi zlý - tu som mal dojem, že sa pozerám na nejakú 152. časť 28. série o tom, ako na Zemi ostali iba dve skupinky vlkolakov, ktoré sa vzájomne preťahujú o jedného "zázračného" chlapca - žiadne uvedenie do deja, jednoducho systém hŕŕŕ poďme na vec, pričom sa tu všetko točilo len o tom istom a to v jednej dejovej vrstve a v jednoliatej banálnej mase utekáme-chytáme. Obsahová stránka teda nula bodov. Ale masky boli celkom slušné, to jediné ako-tak obstálo. Na hranici odpadu. 20/100 ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Keby som ja vedel do čoho idem... Neoriginálne, nudné, zbytočné. Len zriedka sa vydarí horor s vlkodlačou témou, tento k ním rozhodne nepatrí. To najhoršie čo som za tento rok videl(v rámci hororu) no, ked nepočítam Hood of Horror :) ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek , kterému jsem dal za 3 jenom kvůli tomu, že filmů o vlkodlacích je v poslední době strašně málo.Ve filmu není ani špetka originálnosti film nijak nepřekvapí ale taky nijak zvlášť nezklame. Je to klasické zpracování. Pár honiček, pár lekaček a trocha toho zabíjení ( které není nejak zvlášť vydařené). Masky vlkodlaků jsou spíše podprůměrné. Film na jedno zkouknutí, nic víc. ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Skinwalkers vizuálně připomínají televizního Herkulese, akorát ten byl jistým způsobem i celkem zábavný, což se o téhle vlkodlačí blbosti nedá říct. A vypadá to, že si Kevin Sorbo založil vlastní školu herectví, protože všichni herci ve Skinwalkers hrají stejně otřesně jako on. Skinwalkers mají být akčním filmem s příměsí hororu, ale akce je zde nehorázně statická a nudná, že by za to režiséra zkopal i Chuck Norris. A pokud jde o hororovou složku, film je asi tak strašidelný a napínavý jako mexická telenovela. Tenhle film je hnus a nedokážu pochopit, jak se dostal do kinodistribuce, když například takový Crash jsme měli možnost shlédnout až na DVD. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No původně jsem chtěl dát 1* ale z milosti dávám 2*. Isaac je špatný režisér, jediný snímek z jeho filmografie se mi líbí, a to je vše. Tenhle film ale je asi jeho nejhorší něco tak nudného a blbého, se jen tak nevidí. Opravdu slabota a přestřelka s babičkou je jedno velký LOL. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Taká hovadina ako WAY OF THE VAMPIRE to síce nebola, ale od dobrého filmu to malo dosť ďaleko. To už radšej pretrpím oba UNDERWORLDY ako si znova pozrieť toto. Masky Stana Winstona sú tu ešte biednejšie ako v PACHU KRVI, akcia je mdlá, scenár sa dá zhrnúť do jednej vety, logika dostáva kopance od začiatku (aby motorkárom ušiel z pred nosa kamión a oni ho celý film naháňali je samo o sebe infantilné). Samozrejme je tu krásna Rhona Mitra, ale až na pár štylizovaných záberov, je väčšinu filmu v úzadí. Pred uvedením filmu sa rozprávalo o tvrdej R-kovej záležitosti, napokon je to však slabota. Aj vďaka hláške, ktorá tu zaznie pri zhasnutí svetla "Asi poistky, hneď som späť", je jasné, o čo tu ide. Carpenterovi béčkoví UPÍRI ostávajú na poli lacnej zábavy neprekonaní... Po neuveriteľne zábavnom JASON X kopanec do vajec pre všetkých fandov brakových hororov... ()

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama