Reklama

Reklama

Vlci

  • Kanada Skinwalkers (více)
Trailer

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Recenze (103)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina s televizní výpravou (to už epizoda z Buffy má lepší drajv), bezpohlavním námětem, nudnou doprovodnou muzikou, a výkony herců(?)- ehm jaksi nezúčastněné, jako kdyby jim během natáčení došlo, do jaký sračky se to vlastně dostali (přitom herecký ansábl není zase tak úplně dementní a mít to pod palcem režisér, co není totální retard, mohlo z toho vzejít i cosi docela zajímavýho). 1* za sexy Rhonu Mitru a tu vlčici v podprdě, jinak zívačka k uzoufání a k prostřelení stříbrným nábojem do řepy (nebo ty platěj zas pro změnu na vampíry? To je fuck). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máme tady další film o vlkodlacích,ale stejně jako Krev a čokoláda se moc nepovedl. Nápad vytvořit dvě skupiny vlkodlaků bojujících proti sobě byl dobrý,ale hůře to dopadlo s jeho filmovým provedením. Přeměna vlkodlaků byla ještě celkem slušná, ale nesmyslné až směšné přestřelky a výkyvy v ději, kdy postavy přejížděly z místa na místo (následovala zase přestřelka) hodně filmu uškodily. Hudbu jsem tam skoro ani nepostřehl. Některé scény byly zbytečně dlouhé, nudné a kdyby tam nebyly, nic by se nestalo. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Béčko jako Brno, musím snížit původní hodnocení a jednu hvězdičku bohužel ubrat. Film má velkou chybu v tom, že hned vyšumí z paměti. A přitom to tak nadějně začalo. Film jsem viděl před dvěma dny a už teď si z něho moc nepamatuju! Myslím si, že se autoři filmu zaměřili spíše na velmi pěkný DVD obal :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už po pár minutách je zkušenému divákovi jasné, že něco je špatně a že to něco bude špatně celý film. Takže už brzy po začátku otrávené koukání po časomíře a nadávání si typu "co já debil jsem si to zase pustil". A jakmile se na scéně objeví otravný vlkodlačí spratek, je to definitivní konec všem nadějím. Skinwalkers svým slabomyslným obsahem, banálními dialogy, nezajímavými herci a nevábným "televizním" zpracováním připomíná všechny ty Tvajlajty a podobné sajrajty (tedy popravdě Twilight ani moc neznám, ale šel mi dobře do rýmu se sajrajtem). Z celého třeskutě blbého a nezábavného filmu je asi nejlepší obrázek na jeho papírovém DVD obalu. Řeknu to jasně, krátce, výstižně, spisovně a přísně kinematografickologicky - je to prostě nuda k posrání a sračka na entou. A zakončím to jako obvykle - jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě mnohem větší sračky, třeba Kolju. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som tých hororov nevidel až tak veľa, ale väčšina z nich bola riadne amatérska. Ako horor s vlkodlačou témou to nevyšlo a bolo to skôr podivné. Neviem, či tam bolo niečo, čo sa mi páčilo, ale myslím, že asi nič. Veľmi sa mi k tomu nechce vyjadrovať, lebo takýchto filmov sa dá vyrobiť veľa a ak je to odfláknuté, len s cieľom zarobiť tak to nestojí skoro ani za komentár. Pri takýchto veciach to nazývam: "Zabitý horor!" ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na filme sú kvalitné masky. Film chce silou mocou vyzerať efektne akčný a cool, ale nedarí sa mu to, a to ho kazí. Režijne a scenáristicky nezvládnutý. A potenciál tu bol. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film nemá vobec čím zaujať a to tam hrali pre mna dosť známi herci, čo tiež nejako nechápem, že do toho išli. Masky boli neskutočne trápne, aj Lon Chaney mal oveľa lepšiu a to bolo v roku 1941. Príbeh tiež stal za hovno a akcia i keď sa tvárila strašne nadupane, vyznela v konečnom dôsledku hrozne lacno ako i hlúpučké dialógy. Nechce sa mi o tomto braku viacej hovoriť, len kvôli hercom dávam 2*, ale nikomu sa nečudujem, keď dá aj odpad. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Čo akože toto malo byť. O horore ani není pochyby, masky samotných vlkodlakov sú smiešne a na Howling ani zdaleka nedosahujú no a o deji ani netreba hovoriť. To už tak vyzerá keď sa tohoto ujme Isaac ( Jason X, House III) 10 percent. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

maly tim je vynimocne dieta, kt. moze zrusit kliatbu vsetkych skinwalkerov, ale to sa nepaci zlej odnoze tohto druhu, preto nastava honba za timikom. tak primitivny dej, a tak primitivne spracovanie a este ta drzost dodat rodinne vztahy...no pfuuuj... po case budete len odkukavat kolko este minut zbyva a pri pohlade na tie masky vam zide na um: "nepozeram to ja navrat na planetu opic?"...velmi slabulinke dielo...25% ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Lákavé téma, naprosto nenaplněná očekávání. Mraky klišé, málo momentů, kterými by byla jejich přítomnost vykoupena. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, ale má to tolik trhlin a nedokonalostí, že nakonec se uchýlíte k překlikávání a odcházení na záchod jen aby jste si dali chvíli pausu od toho. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Tím, ž tad nic nenapíši, udělám pro zájemce o tento film největší službu. Bylo by to totiž zbytečné, stejně jako koukat na tento film. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Sympatické céčko s pěknými maskami, které bohužel naprosto ztroskotalo na přestřelkách typu "Klidně se neschovávej, já tě stejně z metru netrefím" . Jediný díky čemu se to dá dokoukat je sexy Rhona Mitra. A navíc efekt ala Reno Rejns je hodně trapný. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Ten napad neni spatnej, ale zpracovani je naprosto otresny. Stejne jako vlkodlaci masky. Fakt se neni co divit, ze to k nam nakonec ani neslo do kin. Mitra pekna, ale jinak co minuta, to kiks, a cely to vypada jak spatnej serial :o( ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak špatný jak sem čekal. Naopak vizuálně docela povedený. R. Mitra se na tyto role hodí a je plus tohoto filmu. Celkově ovšem dost primitivní filmek, škoda... ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s upírskou, vlkodlačí a podobnou tematikou, tento film je však opět pouhá slátanina, která podobně jako Rise: Blood Hunter či Blood like Chocolate vypadala z prvopočátku slibně, ale dopadlo to jak to dopadlo. Vlkodlaci na mě působí dá se říci až směšným dojmem, dějová linie je hodně mizerná, občas se něco stane a pak jen nuda a nuda, chybí tomu cosi co francouzi nazývají.... a libido, the right stuff, nádobíčko, esence života....prostě šťáva! ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby alespoň ti vlkodlaci měli vlčí tlamu (viz Howling apod.), tak by se ta neuvěřitelná nuda na jednu nebo dvě hvězdičky vytáhnout dala. Jenže tahle vizáž ze starých černobílých hororů ve mně vždycky vzbuzovala spíš smích. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně není nijak složitý- dobro a zlo, tyto dvě strany chtějí zachránit respektive zabít chlapce, který je strůjcem jejich osudu. Musí zemřít nebo přežít do půlnoci svých 13. narozenin. Tak zvítězí buď kolečkáři nebo hvězdičkáři. Je pravda, že takových filmů jako je tento jsem viděl nespočet. V ničem nepřekvapí, nemá neočekávané zvraty, prostě průměr. Ale v každém případě lepší než hity typu Stmívání. Zhruba na úrovni Wolfmana s Del Torem. Takže taky 50% ()

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama