Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Matros 

všechny recenze uživatele

Někdy si řikám co to do háje udělali filmaři s vlkodlaky a upíry (ano, Stmívání).... Totální splácanina, masky děs, příběh klišé a nuda. Ale ta přestřelka na začátku je super. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Ne e. Demence na entou. Filmy o vlkodlacích mám rád, ale spolu s Krev jako čokoláda mi přechází chuť. ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Po Underworlde začiná celá ta subkultúra hororov s upírmi a vlkodlakmi pomaličky zomierať...mali by byť chránene niejakým trademarkom, aby sa k ním retardi ako napríklad James Isaac nemohli dostať.Hviezdička za mojho obľúbenca Kima Coatesa, inač som tu fakticky nijaké pozitívum nevidel. ()

Xsi 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a zdlouhavý film plný všech představitelných žánrových klišé a otřepaných frází, navíc s ubohým otravným happyendem, který neznamená nic, znamená pouze ještě o něco větší mínus... Vlastně zdaleka nejhezčí jsou na tomto filmu první dvě minuty titulků. ()

doddo2012 

všechny recenze uživatele

Rhona Mitra je asi to, čo ma zaujalo na filme najviac. Zas vlkolaci, na ktorích sa nedá pozerať a ide z nich skôr smiech ako strach. Prečo sa už režiséri nedokážu zhodnúť na tom, ako by mali vyerať. Mohli by si napríklad brať príklad z Van Helsinga. Inak dej nebol ničím okrem Rhony zaujímavý. ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví. ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný nudně akční snímek s rádoby vlkodlačí tématikou. Už samotný úvod a zápletka na začátku naznačí, že žádný kvalitní záčitek očekávat nemáme. Ale následující nudnost a fádnost každé minuty snímku až do samotného konce mě opravdu překvapila. Člověk se opravdu nemá jak pobavit (a to ani nad blbostí filmu, jako u některých opravdových odpadů). ()

Ferelen 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavé Béčko. Zo začiatku som si myslel, že to bude hovadina, a vôbec som ani netušil, o čo tam vlastne ide. Jedna parta ľudí uctieva nejakého chlapca na videu a druhá sa snaží toho chlapca nájsť a niečo s ním spraviť (a určite to nebude nič dobrého). Chlapec žije v mestečku s asi „10“ obyvateľmi a zdá sa, že tu panuje kľud a pokoj. No kravina, pomyslel som si. Má to byť film o vlkoch, tak kde sú? Ale rýchlo som zmenil názor. Jedného dňa pricestuje do nášho mestečka už spomínaná parta „zlých ľudí“. Chlapca treba stoj čo stoj ochrániť, a čuduj sa svete, ľudia z mesta nie sú až takí bezbranní. Ba naopak. Ozbrojení až po uši. Takže všetci vycerme zubiská a boj na život a na smrť môže začať... Pre malý rozpočet mi chýbajú vo filme boje vlkodlakov typu „telo na telo“, takže sa musíme uspokojiť len lietajúcim olovom. Ale veď žijeme v modernej dobe, takže hádam nebudeme čakať, že sa budú biť ako dajakí barbari, no nie?:) Ale na konci filmu sa to rozbehne a jedna väčšia bitka už za to stojí. Premeny na vlčíkov sa tiež objavujú len občas, a radšej to strihne kamera do inej scénky. Zato ale podoby vlkodlakov vyzerajú dosť zaujímavo, najmä u ženského pohlavia:) Ale čo už, rozpočet je rozpočet a treba šetriť. Dokonca v niektorých krajinách zrušili premietanie na veľkom plátne a film išiel rovno na DVD. No ale aj tak to bolo pre mňa prekvapenie. Čakal som zas nudný warewolf film, ale toto je niečo iné. Je to troška iný pohľad na našich vlčíkov. Možno sa budete čudovať, ale ja dám 4 hviezdičky, nech trocha zdvihnem hodnotenie, lebo chcem pokračovanie. Príbeh sa dobre vyvinul, a možno dvojka už bude zase o niečo lepšia (teda ak vôbec bude), rozpočet by mohol byť zase o niečo väčší, a až potom nastane to pravé orechové, na čo všetci čakáme... ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Takže vlkodlakom už nestačia tesáky a pazúry .Oni už musia mať aj búchačky a harleye.Filmy o vlkodlakoch mám v podstate rád ale toto bolo dosť chabé.Filtre sú síce pekné,Rhona "Croft" Mitra tiež ale celkovo to bola skôr módna prehliadka pre gothicov ako horor.* za pekný plagát ,druhá za námet. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Horůrek o vlkodlacích s mesiášským posláním? Docela v pohodě. Je to zvláštní kombinace, ale vlkodlaky mám celkem ráda. Tady jsou dost dobře namaskovaní, má to takový seriózní děj, žádný trapně "brutální" látající střeva a stříkající krev, takže se mi to spíš líbilo. V mezích přiblblého horůrku. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Jen co se týče přeměny člověka ve vlkodlaka.Lepší než v "Krev jako čokoláda",a nesrovnatelné s "Underworldem".Čekal jsem že děj bude zasazený spíš do historie,ale vlkodlaci-motorkáři-to jsem zas jednou trefil vedle. ()

MIRAS133 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celým filmu je Rhona Mitra a její zduřelý bradavky jinak je to nahovno film, ikdyž mám filmy s vlkodlakama celkem rád, tak toto sem v některých nudných částech proklikával. Hvězdičky dávám jenom za Rhonu, kterou bych nejradši viděl v trošku jiným filmečku :D you know what i mean ;-) ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

No to byl zase skvost.Nevím jestli si v tom filmu všichni dělali srandu nebo jsem to nějak špatně pochopil,ale tady se někdo musel zbláznit.Přenesl sem přes srdce babičku,která by hravě do kapsy strčila i Johna McLanea,přežil sem vlkodlaky,kteří byli tak neskutečně tupí(vykosí celou hospodu a pak je zabije každá kravina),přežil sem i toho malého haranta,který jak už to u malých harantů bývá na co sáhne,to posere(i když nechápu proč zrovna 13-letý spratek musí být ten,který spasí svět),ale ten naprosto stupidní konec to už na mě bylo moc.Je to prostě sračka!!! Celá vesnice chrání malého chlapce,aby se pak při první přestřelce všichni jakoby někde vypařili. Pak se zbytek obětuje aby se nakonec zjistilo,že je všechno vlastně k hovnu a jenom se tak otevřela cesta k pokračování,které upřímně doufám nikdy nikdo nenatočí.20% ()

Jeremiasz 

všechny recenze uživatele

Jednim slovem tragedie. Ja od filmu nevyzaduju hluboke myslenky, skousnu i drobne nelogicnosti, ale co predvadi reziser a scenarista tady, to se jentak nevidi. Naprosto uboha zapletka, zcela nepochopitelny zpusob zabiti vlkodlaka, 4 punkoidni "zli" vlkousi nejdriv vyhladi temer celou vesnici a po zbytek filmu pronasleduji 6 "hodnych" vlkousu ale nedokazi si s nimi poradit i kdyz se snazi, sec jim tesaky staci. Plytke posouvani deje, tragicka kamera zkousejici zarucene zabery z westernu, hororu a akcnich filmu (lec marne to jsou pokusy, vskutku zcela marne) a nepochopitelne vyusteni posouvaji tento vyplod na hranici odpadu. Co mne drazdilo ale ze vseho nejvic je vyvrcholeni. Aby jste rozumeli, hodni vlkousi zenou svoji dodavku, za kterou by se nemusel stydet zadny hippie, k jakesi "pevnosti", kde ma nejdulezitejsi postava filmu, 13letej spratek, ktery vzniknul zcela nahodnym skrizeni cloveka a vlkouse (jak originalni, scenarista pravdepodobne shlednul Bladea), preckat pulnoc a tim jakoze vsechno vyresit (i kdyz nikdo nevi, jestli to bude stacit, nebo co ma vlastne udelat, ale vite jak - rika to legenda, tak to musi bejt pravda). No abych vas nenapinal (pozor, ted prijde prozrazeni konce, takze jestli tento des opravdu chcete videt, dal nectete).......ctete dal? ok, vase vec - inu ona pevnost je vlastne polorozpadla fabrika a jeji jedinou vyjimkou oproti ostatnim polorozpadlym fabrikam je hustacka hardcore klec svarena z ocelovych mrizi, ktera ma maleho vykupitele ochranit az do pulnoci pred vsim osklivym tam venku. Svarec ale odvedl dost mizernou praci s vrchnim dilem klicky, takze prumerne zdatnemu vlkousovi na ni staci trosku dupnout a propadne se dovnitr do teto nedobytne cely. No proste hlava to nebere a mozek pri koukani na tento film vysila zoufale signaly ocim, aby se zavrely. Davam tomuhle paskvilu 2 body. prvni za Natassiu, jediny ucel jeji role je vypadat dobre, coz se ji dari. Druhy bod davam temer zaverecnym 10 sekundam v hotelu, kdy jsem se opravdu pousmal, nebot to bylo i vtipny. Trochu me desi hodne otevreny konec, snad proboha nevznikne druhy dil, protoze kdyby sel ve slepejich tohoto, mohli by s nim mucit vezne na Guantanamu. Pokud nutne musite vide kvalitni snimek s lykantorpickou tematikou, tak prosim Kocici lidi nebo Vlka, pokud chcete vic akce, je rozhodne lepsi volba Underworld. Celkem (jak uz jsem rekl) 2/10 ()

Petrozkoz odpad!

všechny recenze uživatele

Proč vůbec někdo točí takový filmy? Několik patetických rádoby vlkodlaků, masky vyrobené pomocí pradědova umělého chrupu, starého koberce a trochy Herkulesu, přiblblý téměř 13-ti letý chlapec, který bude klíčem ke spáse a jeho dezorientovaná matka. A nakonec se stalo uplný prd. Scénář, režie, dialogy, hudba, všechno je strašný. Strašidelnější je i reklama na zmrzlinu Koral... ()

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama