Reklama

Reklama

Vlci

  • Kanada Skinwalkers (více)
Trailer

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Recenze (103)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

No najlepšie to ani z ďaleka nebolo ale ani najhoršie. Akčné sceny v pohodičke, masky boli tiež fajn a dej bol už klišé o tom že jedno výnimočné dieťa zachráni svet, ale dalo sa na to pozerať. Skorej ma sklamalo to že film má názov Skinwalkers ale skôr sú vo film obyčajný vlkodlaci než Skinwalkers. Škoda toho. Za mňa ale príjemné B-čko pri ktorom vypnem a neriešim. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Ani sem se na ten film nedodíval, jaká to byla blbost. Dávám hvězdičku za akční scény...jinak nuda. Prostě Isaac..už mě zklama s Jasonem X a s tímhle taky ()

Xpat 

všechny recenze uživatele

Šmarjápano. Dnešní zpracování vlkodlaků je opravdu žalostné. Čím dál více vypadají jak přerostlé opice. Ne, ne, ne! ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Predpokladám, že chlapi nemali oscarovské ambície, lebo ich prístup k tomuto kúsku to vo všetkých oblastiach vyvrátil, ťažko povedať, čo sa tu nepoondialo a je vlastne zázrak, že z toho neurobili nepozerateľnú sračku, v čom tkvie toto kúzlo však nedokážem vysvetliť, takže 40%. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Dneská mám fakt šťastiue na takéto kokotské filmy. No čert mi to bol dlžen toto pozerať. O filme už viem dosť dlho ale nikdy som nemal nejakú chuť ísť do toho, ale dnes mi padol celkom vhod na rýchlejšie prejdenie času, ale keď sa tak nad tým zamyslým mohol som tento čas aj zmysluplnšie využiť. No a teraz k filmu: Od filmu som asi neočakával nič a tým pádom sa mi ani nič nedostalo. Horor? ani náhodou, možno trošku, ale fak, krvi tam bolo strašne poskromne a z vlkolakov starch veľmi nešiel, takže neni o čom. Skôr by som povedal, že ide o nejaké akčné fantasy to bude tá správna kombinácia žánrov. Fakt, film som pozeral kvôli Natassii Malthe, ktorá, hlavne v tomto filme, je dosť sexi a v jednej scéne som už aj veril, že nám kozičky ukáže, nuž nestalo sa a škoda, že jej účasť bola minimálna v porobnaní napr. s BloodRayne 2. Píše sa tu, že 110 minút, tak keby to malo takú stopáž tak asi zomriem od nudy pri tomto diele. Ďakujem, neprosím... ()

djtotal odpad!

všechny recenze uživatele

Musel som sa premahat, aby som to dopozeral dokonca. V podstate cisty blud. Nie, ze by pribeh o dobrych a zlych vlkodlakoch nebol dobry napad, ale to spracovanie a herci, to je ako zly vtip. Mozno to vyjde na druhy pokus. Ale ak bude tocit zase ten isty team, tak nech rovno poslu prachy mne a pojdem sa za ne opit. :) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Atmosférou a napätím patrí tento snímok medzi to podpriemerné, celková myšlienka snímku je ešte na tom horšie. ()

tom05 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je průser. Horor? To těžko . Vlkodlaci? Ani omylem! A těch nesmyslů tam bylo i na mě příliš , a to už je co říct ( proč , proboha nepřivážou , pokousanou dceru jako první - to se mi fakt sevřelo všechno co se sevřít mohlo !!! ). Neočekával jsem nic světoborného , ale tohle bylo opravdové utrpení. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Tak jo,máme tady dvě smečky vlkodlaků,jedni už nechtějí být vlkoldaky,tak chrámní bájného kluka,který je má nějakým způsobem zachránit,pak druzí vlkodlaci,kteří chtějí zůstat vlkodlaky a zabít chlapce... a co vše uvidíme? Hezké herce,kteří pálí jednu stříbrnou kulku za druhou,masky které sice nejsou moc obstojné a reálné ale zato příjemný děj,který má hlavu i patu i příjemnou atmosféru. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Můj osobní guilty pleasure, protože přeci jenom uznávám, že je to pitomina, ale mě to prostě čas od času baví. S Underworldem se to třeba vůbec nemůže srovnávat, ale i přesto jde o docela dobrou zábavu. Pravda akční scény, kde se střílí cool na všechny strany tahají za oči svou umělostí a drsností, která má být, ale není a v spíš vypadá trapně, ale čert to vem. Pokud u toho nechci myslet, svůj účel film splní a to i přes logické kiksy, které zde taky můžeme vidět. Náznaky dobrého filmu tu jsou, ale jsou nedotažené, jinak by se jednalo o velmi dobrý film, kdyby se vše rozvedlo (téma otec - syn, původ Skinwalkerů atd.) K tomu si připočtěte Rhonu Mitru a Natassiu Malthe a je vymalováno :-) No a stejně si myslím, že Skinwalkers je lepší název než český překlad "Vlci". :-) ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Film "Vlci" režiséra Jamese Isaaca z roku 2006 je pouze pro diváky, kteří si nepotrpí na luxus a spokojí se pouze s podpruměrnými herci, špatným scénářem, nulovým dějem a především s žádnou akcí. Krev tam nestříkala proudem a vlci vypadali jako z počítačové hry doby kamenné. Takovýto propadák natočit to muselo chtít hodně sil, jelikož tvůrci ho odbili nelítostným způsobem a opravdu zneuctili horory s vlkodlaky. Kamera se všelijakým způsobem otáčí sem a tam, ale nezabírá tu správnou akci. Prostředí ve kterém byl film natočen je sice zapadákov, ale vlastně je to hloupočký pokus o "originalitu". Stejně tak celý děj o chlapci, který dokáže zrušit proletí vlkodlaků. Tvůrci neměli nejmenší tušení, jak natočit správný horror s vlkodlaky a tak raději, než, aby od filmu ustoupili, vymysleli tuto "vlčí hovadinu". Jedinou pozitivní věcí bylo obsazení Jasona Behra, který sice nehrál originálně, ale ve filmu působil lepší dojem, než ti ostatní. "Vlci" jsou jednoznačný propadák, ale oproti filmu "Vlkodlak" z roku 2007 je to "oscarový velkofilm". ()

Zedus odpad!

všechny recenze uživatele

Všem kdo uvažují o shlednutí tohoho filmu doporučuji, aby těch 110 minut využili jinou duležitějši činností například dloubaním v uchu, protože i to je větši horor než tahle ubohost. ()

elisak odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem odpad ještě nikdy nikomu nedala. Ani Blood and Chocolate, jak už tu bylo zmíněno. Ale větší hloupost jsem v životě neviděla. Ty masky? To jsme snad na maškarním? ()

Monikasson 

všechny recenze uživatele

Viac bezduchá a miestami blbá strieľačka,ako vlkodlačí lov.Skupinka ostrých chlapov a žena idú po ulici a zrazu "beng,beng,beng" prestrelka znenazdania,záber na malého chlapca a o ničom rečí okolo toho a zrazu sa všetci niekde zavrú lebo ide noc a maminka chlapca zistuje,že ani sama nevie s kým má dieťa.Potom prestrelka v nemocnici a vyvražďovačka v dodávke,ktorú dopĺňajú zase veľmi husté reči a konečne tu máme vlkodlačie finále. /facepalm ()

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama