Reklama

Reklama

Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu

(neoficiální název)
  • USA TerrorStorm: A History of Government-Sponsored Terrorism
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vojna s terorizmom bude trvať dlhšie ako 100 rokov. Kto je ale v skutočnosti teroristom? Vlastnil Saddám Husajn jadrové zbrane? Kto stojí za útokmi na Svetové obchodné centrum z 11.9.2001 či na londýnske metro zo 7.7.2005? Akú podstatu mala invázia do Iránu? Prečo sa vlastne vedie vojna v Iraku? Sú tieto kruté udalosti nejako prepojené? Čoho všetkého sa bude musieť obyčajný človek vzdať, aby bol v bezpečí? Odpovede na tieto, ale i mnoho iných otázok poskytne autor tohto dokumentu, Alex Jones. Potom je už na každom a na každej z vás, či týmto odpovediam uveríte. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vojna s terorizmom bude trvať dlhšie ako 100 rokov. Kto je v skutočnosti ale teroristom? Vlastnil Saddám Husajn jadrové zbrane? Kto stojí za útokmi na WTC z 11.9.2001 či 7.7.2005 v Londýnskom metre? Akú podstatu mala invázia do Iránu? Prečo sa vlastne vedie vojna v Iraku? Sú tieto kruté udalosti nejak prepojené? Čoho všetkého sa bude musieť obyčajný človek vzdať, aby bol v bezpečí. Odpoveď na tieto ale i mnoho iných otázok Vám dá samotný tvorca tohto dokumentu, Alex Jones. Je len na VÁS, čomu naozaj budete veriť! Musím uznať, že Alex Jones je skutočne odhodlaný. Kým ho podaktorí obyčajní ľudia vnímajú ako mesiáša, tí vyššie postavený za blázna, ktorý je konštruktérom mnoha konšpiračných teórií. Samozrejme, je len na divákovi čomu bude veriť, no niektoré fakty sú naozaj do neba volajúce, pričom by musel byť naozaj slepý, aby ich nevidel. Myslím, že mojej generácie sa to až tak týkať nebude, ale deti našich detí budú na 99% otrokom systému, ktorý ich bude držať veľmi skrátka. Pre tých, ktorým sa nelení čítať (http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Alex Jones je opravdu schopný a šikovný novinář a tvůrce. V podstatě souhlasím s autorem v plném rozsahu v rámci představených událostí. To co tvrdí dává mnohonásobně větší smysl, než pohádky kolující v masových médiích. Na každou nastíněnou situaci je totiž nezbytné pohlížet zeširoka a všímat si souvislostí, zájmů a benefitů z ní pramenících. Máte-li navíc k dispozici i dokumenty prokazující tok některých financí, tak zkrátka nemůže být o skutečně pravdě pochyb. Jedinou výtku mám snad jen k tomu, že Alex Jones mluví opravdu hodně rychle a je těžké držet s jeho myšlenkovým tokem tempo. Ten, kdo se o podobné záležitosti nezajímá, tedy nezajímá se o dění kolem sebe, které ho ovlivňuje na každém kroku, tak tomu bude po zhlédnutí tohoto dokumentu zaručeně hodně špatně. Luxusní dokument odhalující pravdu ohledně několika hodně znepokojujících útoků na civilní obyvatelstvo zinscenovaných vlastními vládními složkami. Nevěděl jsem, zda mám dříve brečet, nebo se znepokojivě smát. Nezbývá než doufat ve vlastní včasnou smrt, než se tato kolečka stihnout roztočit na plné obrátky a semlít celý svět. Svoboda je pouhou propagandistickou iluzí. Stejně jako tomu bylo vždy. Pouze se změnily způsoby zotročování. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

"Perfektní divadlo, které přesvědčí lidi, aby se vyměnili za svá práva a iluze o bezpečnosti" Geniální dílo. Terorismus, jako nástroj pro vytváření strachu ve společnosti a jeho zneužití ke zbrojení ve jménu míru. Co více dodat. Člověk by se měl začít zajímat více o globální problémy, které ničí všechny společnosti všech národů. Touha po moci a po penězích dovede člověka a na samý zánik sebe. Radobydemokratické vlády jsou mnohem horší něž ty takzvané diktatury. Neboť kapitalistický svět dokáže vydělat úplně na všem. I na tom co neexistuje. Globální oteplování, hrozba terorismu,rasismus ze strany bílých a sním následné propojení s vůdcem Třetí Říše Adolfem Hitlerem (takový přívrženec se jmenuje neonacista nebo ultrapravicový extrémista......zdroj.... tn.cz) Cílem dnešního globálního systému je, snížit inteligenci lidí na takovou úroveň, aby nemusel nikdo přemýšlet o skutečných problémech vládnoucího režimu. Vytvořit bezduchou a mrtvou konzumní společnost, ve které budou občané jen přemýšlet nad prací, splácením svých půjček a hypoték. Absolutně vymýtit lidské rasy pomocí mísení a multikultury. Získat absolutní přehled nad náladami obyvatelstva - např. Facebook. Zavedení čipování lidí z důvodu bezpečnosti a prevence proti terorismu ( předvoj - čipování psů. To je zkouška jak bude čipový systém úspěšný. Do budoucna bude čipování zavedeno na lidech. V čipech se bude schovávat např. občanský průkaz, zdravotní průkaz, konto atd.) Výsledek...........absolutní přehled na obyvatelstvem planety. Ztráta lastní identity a svobody. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Až na udalosti o 11.09.2001 musím súhlasiť s mnohými tvrdeniami. Pred niekoľkými dňami priznala CIA podiel na udalostiach v roku 1953 v Iráne, o klamstve ohľadom Vietnamskej vojny sa už dlho vie, o udalostiach v Bologni tiež. Vie sa už ako sa zneužívajú teroristické zákony, od septembra u nás platí dokonca stupnica ohrozenia terorizmom, ktorá má navždy zostať minimálne na 1. stupni ohrozenia. Áno, Jones to robí priam formou šou, no ani takí Sheen nie je jediný, ktorý pochopil, že na veciach niečo nesedí. Informácií bolo podaných dosť a formou výkladu, no mnohé sedia a tak to má odo mňa aspoň tých 80%. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Alex Jones tentokrát mapuje historii státního (nebo státem sponzorovanýho) terorismu, od dob zapálení Reichstagu nacisty, přes vymyšlený "tonkinský incident" díky němuž mohly Státy začít Vietnam až po 11. září, kterému je věnována druhá polovina dokumentu. Tyto "státní" teroristické útoky slouží buď k rozpoutání války s jinou zemí (tonkinský incident, gliwická radiostanice, operace Northwoods, 11. září) nebo k upevnění a posilnění policejního státu (Reichstag, 11. září, Londýn). Doporučuju, pět * bych asi nenapálil, ale 4 jsou málo. ()

ChillThomas 

všechny recenze uživatele

Víte vše ? .. Ne nevíte ! .. A chcete mít o něco málo širší přehled ? ... ANO .. Chcete znát více verzí, více možností a ne jen tupě zírat ta vaší televizi jak ovečka a věřit všemu co se šustne ? ... ANO koukněte se na TerrorStrom Alexe Jonese a budete překvapeni co vše se dá vymyslet, zmanipulovat v televizi a na jaký otázky nikdo nechce dál odpovídat a proč je nebezpečné o některých věcech mluvit ! ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Prvotriedny Alex Jones to opäť rozbalí vo veľkom štýle!Na mušku si zase berie vysokých politických predstaviteľov,prevedie nás množstvom nelegálnych, v dnešnej dobe už odtajnených vojenských operácií USA,operáciami pod falošnou vlajkou,nafúknutou bublinou s názvom Terorizmus a mnohým ďalším. Po vzhliadnutí tohto dokumentu sa musíte spýtať sami seba: V akom špinavom svete to žijeme?!.Sme naozaj rukojemníkmi vládnej diktatúry,ktorá je schopná obetovať v prospech svojej agendy životy občanov vlastného štátu?Na podobné otázky Vám dá odpovede práve kontroverzný Alex Jones.10/10 ()

Reklama

Reklama